Şimdi Ara

Gamesultan,Leveltr veya benzeri yang oyun içi gold satış kaynağı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belirttiğim veya daha küçük çaplı bu tarz sitelerin yang gold kaynakları nedir ? Esnaf tarzı toptan alıp karlımı satıyorlar yada oyuna göre sunucu sahibiyle anlaşmamı yapıyorlar ? Bu işe başlamak istiyorum fakat bilirkişilerin desteğine ihtiyacım var.

• Hekır Okan ile gizli anlaşmalar yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok komikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Hekır Okan ile gizli anlaşmalar yapıyorlar.

Wilson İlkeleri'ne göre gizli anlaşmalar yasaklanmamış mıydı?
  • harbiden gittigidiyorda felan lol rplerle aynı fiyata rp veriyorlar nasıl kar ediyorlar
  • cevabını arıyoruz ustam da bilen yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

Merhaba arkadaşlar.

Belirttiğim veya daha küçük çaplı bu tarz sitelerin yang gold kaynakları nedir ? Esnaf tarzı toptan alıp karlımı satıyorlar yada oyuna göre sunucu sahibiyle anlaşmamı yapıyorlar ? Bu işe başlamak istiyorum fakat bilirkişilerin desteğine ihtiyacım var.

yang gb gibi şeyler botlarla yapılırda rpyi bende bilmiyorum
  • oyundaki para birimini büyük ihtimalle kasarak yapıyorlar. RP tarzı şeylerde ise anlaşma vardır büyük ihtimalle. Diğer türlü yasal olmaz ve o siteler bu kadar zaman ayakta kalamaz.
  • yang olayını oyunculardan ucuza toplu alıp satıyolar ayrıca bot kurup onlarla para kazanıyolardı tabi bu 3 yıl kadar önceydi şimdi olay nasıl bilmiyorum ama az çok böyledir

rp leri toplu alıyolar sanırım
    onun dışında benimde fikrim yok
  • yang vs tarzı şeyleri oyunculardan ucuza satın alıyorlar. oyuncularda genellikle botlarla yapıyor bu işi yani saatlerce başında durup yang toplamıyor. açıyor programı otomatik topluyor.

rp yani lol için de toplu rp alımları daha ucuz,sonra parçalayıp kod haline getirip satıyorlar.
  • yangı yüksek leveller birçok alanda çok kolay birşekilde yapabiliyorlar +90 çarı olsun 2 günde +50 çarın 1 ayda toplıyacağı miktarı toplar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.