Şimdi Ara

GAMESULTAN ve SİLKROAD İŞBİRLİLİĞİ.(TURKEY e-PIN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
15.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi 2 sayfayı okumadım..1-2 bilgi okudum...
    Anladıgım :
    Once bir ptt'ye gidicez...
    Sonra gerekli kişiye ve hesaba , kac silk istediimize baglı olark para yatırcaz...
    Sonra acıklamaya 1 adet 100 silk yada istediigin kadar yazıcaz...
    Oke yazdık dielim.. Ya soınra?? ID: PW: bilmiorki adam acıklık getitrirmisiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

Şimdi 2 sayfayı okumadım..1-2 bilgi okudum...
    Anladıgım :
    Sonra gerekli kişiye ve hesaba , kac silk istediimize baglı olark para yatırcaz...
    Oke yazdık dielim.. Ya soınra?? ID: PW: bilmiorki adam acıklık getitrirmisiniz..

iyicene okuyun lüften.

PTT''den ewe geldikten sonra ilgili kişiye mail atıcaksın.MAİL'in içinde ADIN-SOYADIN-KAÇ SİLK İSTEDİĞİN VE PARAYI NEREYE YATIRDIĞIN OLCAK.

SONRA ONLAR SANA MAİL ATICAK VE E-PIN ŞİFRESİ GÖNDERCEKLER SENDE SİLKROAD SİTESİNE LOGİN OLUP E-PIN SEÇENEĞİNDEN O GÖNDERDİKLERİ E-PIN ŞİFRESİNİ GİRİP SİLK ALICAKSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _elkA -- 3 Nisan 2007; 4:17:48 >
  • SELAM..

GAMESULTAN ADINA RESMİ BİR AÇIKLAMADIR.

Alışveriş Sistemi, ePIN ve genel sorularla ilgili cevaplar için buraya tıklayınız. Birçok konuya cevap olacaktır.

ARKADAŞLAR eski sitemiz ve sistemimiz çöpe gitti, sizler için yepyeni bir site ve çok daha anlaşılır br sistem yapmaya çalıştık. O yüzden yukardaki yazılan yöntemlerin çoğu doğru olsa da güncel değil.

Ön bilgi: Bizler sizlere en basit en kolay yöntemlerle destek verebilmek için msn den bile yardımcı olmaya gayret ediyoruz.
    msn: destek@gamesultan.com

MSN Normalde 09:00 - 18:00 arası açıktır. Elimizden geldiğinde daha geç saatlere kadar açık tutmaya çalışıyoruz.
    Msn de bazen gerçekten aynı anda 30 kişiyle konuşuyoruz. Lütfen sabırsız olmayınız. :)

E-mail ve siteden, adminlerimiz saat 09:00 - 00:00 a kadar sizlere hizmet vermektedirler.

(Vampir hayatına dönüp istemsiz bir şekilde sitede talep var mı diye gece yaşayıp gündüz uyuyan GSultan size gecenin en alakasız saatinde bile bazen yardımcı olabilmektedirler ama dediğim gibi çalışma saatlerimiz yukarıda, bkz. mesaj saati )

Açıklama: Game Sultan'ın yaptığı iş aslında çok basit.
    iki yöntemle sizi ePIN kazandırır.
    I. Kendisine uye internet kafelere toplu satış yaparak sizlerin direkt ordan alım yapmanızı sağlar. (parayı üye cafeye elden ver, ePIN i elden al, bu yüzden cafeleri bizlere yonlendirmeniz çok önemli)
    II. Sitemiz yada ggidiyor üzerinden sipariş alır ve sizlerden PTT yada banka havalesi ile ücretleri alıp Epinlerinizi size ulaştırır.

Ggidiyor: E hani bu yöntem kredi kartı olmayanlar içindi, GG için kredi karttı gerekiyor, ne alaka..?
    -GG de tek ödeme seçeneği Kredi kartı değildir, banka havalesi de geçerli ama Garanti de hesabınız yoksa gereksiz masraf odersiniz.
    -Yabancı Kredi kartı servisleri yerine turkce destek alabileceğiniz %0 chargeback olasılıklı bir sistem içinde hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. (max. alışveriş süresi 10 dak.) Hakkımızda yazılanları okumak için tıklayınız Yorumlarda 3 ortak kelime vardır. HIZLI, GÜVENİLİR, SÜPER HİZMET...%100 Müşteri memnuniyeti

SON EK BİLGİ:
    FİYATLARIMIZ sözleşmemiz gereği Joymax tarafından bize aktarılmış rakamlardır. Satış fiyatlarımız resmi sitedeki satış fiyatı + KDV dir. Amacımız sizlerin desteği ile pazarlık şansımızı yükselterek ileri de bu rakamı KDV dahil site fiyatına getirmektir.

Hadi anlat artık nasıl ePIN alacağım diyenler buyursunlar..

1. gamesultan.com a giriniz. (2. sn)
    2. üye olunuz (bilgiler doğru olmalı, mailinize gelen onay kodu ile ya da linke tıklayarak 1. onayı alınız., en son üyeliğinize GSultan admin onay verecek 5 dak sürer)
    3. İşlemler bitince login olunuz. Sistem sizin her login olduğunuzda email adresinize ekstra değişken bir şifre gonderir. Mailinizi kontrol ediniz ve bu şifreyi de giriniz. Bu bağlamda hesap id pass başkası taradından öğrenilse bile GSultan hesabınıza girmeye yeterli olmaz. Üye olurken seçtiğiniz güvenlik resmi ise sizi daha da güvene alıyor. ÖNEMLİ NOT: HOTMAIL kullananların mesaj gelmiş mi diye JUNK maillerini de kontrol etmesi ve bizim email adresimizi güvenli listeye almaları önemle rica olunur.
    4. Üyelik işlemleri bitti gelelim sipariş vermeye.
    5. Yeni Sipariş e tıkla
    6. Oyun şeç sipariş ver, Knight Online, Silk Road, Rakion ve Gunbound
    7. Sİpariş adminlerimize gider. Adminlerimiz stokları kontrol eder, uygunsa onay verir.
    8. Size bir mail gelir, Ürün tedarik için hazır ödeme yapınız.
    9. Siparişlerime tıklanır, Verdiğiniz siparişin ödeme bilgisi gir kısmına ödeme seçenekleri ve banka hesap numaraları gelir. Derhal ordan size uygun olanı not alınır, ödeme yapılır.
    *Son kullanıcı için en kolay yöntem PTT. Havale masrafı rakam ne olursa olsun 1 YTL. Artık dekontun scanini göndermeye de gerek yok. İnternet sitesinden kontrol edebiliyoruz, sipariş verip PTT yi seçmeniz yeterli kısacası.
    10. Ödeme yapılınca ödeme seçeneklerine bu bilgiyi giriniz.
    11. Adminlerimiz ödeme gelmiş mi diye kontrol ederler. Gelmiş ise şifreleri size sistem üzerinden gönderirler. Şifreleri hesabınızdan görebildiğiniz gibi (siparişlerim, sipariş e ait detay linki) Text, excel seçenekleri ile dahi çekebiliyorsunuz. (Cafeci arkadaşlar için önemli bu
    quote:

Orjinalden alıntı: _elkA

quote:

Anladıgım :

iyicene okuyun lüften.

PTT''den ewe geldikten sonra ilgili kişiye mail atıcaksın.MAİL'in içinde ADIN-SOYADIN-KAÇ SİLK İSTEDİĞİN VE PARAYI NEREYE YATIRDIĞIN OLCAK.

SONRA ONLAR SANA MAİL ATICAK VE E-PIN ŞİFRESİ GÖNDERCEKLER SENDE SİLKROAD SİTESİNE LOGİN OLUP E-PIN SEÇENEĞİNDEN O GÖNDERDİKLERİ E-PIN ŞİFRESİNİ GİRİP SİLK ALICAKSIN.

• http://www.gamesultan.com/Common/NewsDetail.Aspx?NewsID=129

konu gayet guzel anlatılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 4 Nisan 2007; 22:38:10 >
  • yaw burdaki adres doğru demi.şu an bakamıyom 12den sonra mail adreslerini açıyolar.bide yalış bi hesaba yatırmayayım:))
  • quote:

quote:

Anladıgım :

iyicene okuyun lüften.

$_elkA kardeş PTT ye para yatırdıktan sonra gamesultana'a mail atacaksın diyorsun.Pekala ilk önce gamesultan'a login olup sipariş vermen gerekmiyomu.Tam anlıyamadımda bana biri yardımcı olabilirmi ecaba.Aklım karıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: musti1989

quote:

quote:

Anladıgım :

iyicene okuyun lüften.

$_elkA kardeş PTT ye para yatırdıktan sonra gamesultana'a mail atacaksın diyorsun.Pekala ilk önce gamesultan'a login olup sipariş vermen gerekmiyomu.Tam anlıyamadımda bana biri yardımcı olabilirmi ecaba.Aklım karıştı

İletişim

MSN : destek@gamesultan.com

e - mail : sales@gamesultan.com

SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORUN.

• cok guzel aldim super
  • forumda herhalde sadece kıt olan benim bi ben anlamadım
  • Yok aslında bunun sebebi şu..

sitemiz açılmadan önce alımlar arkadaşların bahsettiği gibiydi. PTT ye yatır ve haber ver

Sitemiz açılınca sipariş sit üzerinden verilmeye başladı.

Karışıklık bundan çıkıyor.

http://www.gamesultan.com/Common/NewsDetail.Aspx?NewsID=129

1)Siparişi eğer gittigidiyor.com dan vermişseniz taş çatlasa 10 dakikada, ortalama 5 dak. kod sizde..

2)Siparişi GameSultan.com dan vermişseniz ve PTT ile ödediyseniz bazen gecikme olabiliyor.

Çünkü bazen PTT internet hesabımıza girebilsek de hesap hareketlerini göremiyoruz.
    İşte o zaman 30 dak. kadar bir bekleme olabiliyor.

PTT ile ödeme yapıp beklemek istemiyorsanız.

a. Gamesultan.com dan sipariş verin.
    b. Sipariş için Onay alın. (Karşınıza ödeme seçeneği seç çıkacak, hesap numaralarını not alın)
    c. Ptt ye gidip ödemenizi yapın.
    d. Dekontunuzu scan edip hazır edin ve gamesultan.com da ödeme seçeneği seç e tıklayarak PTT ile ödedim seçeneğini seçip siparişi tamamlayın.
    e1. Eğer PTT hesabımıza girebilirsek ve ödemenizi görebilirsek en geç 10 dak içinde kodlar sizde.
    e2. Baktınız gecikme var hemen destek@gamesultan.com la msn den görüşün, gecikme olduğunu söyleyin. Eğer msn kapalıysa mail de atabilirsiniz aynı adrese. Sorun PTT sistemleriyse dekontu destek@gamesultan.com'a gönderebileceğinizi söyleyin. Dekont ulaşır ulaşmaz kod sizde.

--------------------------------------------------------------------------------

3) Ödemeyi banka aracılığı ile yaptıysanız 10 dak içinde kodlar sizde.

Umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur.
    quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

forumda herhalde sadece kıt olan benim bi ben anlamadım

• Birde gold satsalar,tam züper olur
  • O kadar uğraştım silk alcam diye alamadım. Şimdide kalkmış düzgün hizmet veiyolar. Olur tabi böyle şeyler tebrik ediyorum.
  • :)

ePIN olayını Turk oyuncularının hizmetine sunmaya devam edecdeğiz.

Güzel yorumlarınız için de teşekkür ederiz.

quote:

Orjinalden alıntı: Rocksound

O kadar uğraştım silk alcam diye alamadım. Şimdide kalkmış düzgün hizmet veiyolar. Olur tabi böyle şeyler tebrik ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orjinalden alıntı: mavi1991

ankara Chatlak cafe nin satması lasım forumda yetkilisi vardı chatlak cafenin görüpte bir üyelik alsın bizde oradan alalım chargeback olayı 0 arkadaşlar

Chatlak Cafede Silkroad Silk satımı vardır.

Fevzi çakmak sok.22/B

fiyat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 23 Nisan 2007; 9:49:24 >
  • gayet güzel bir açıklama teşşekkürler
  • ya arkadaşlar
    benim kafama takıldı şu....
    şimdi ben gamesultana üye oluyodumki yok cep tel yok ev adresi bunlar bu kadar lazimmi
    cep teline yada eve fatura fln gelirse nolur benim halim

hadi diyelim ki verdim cart curt msg yok arama gelirse
    bunlar ciddi şeyler alt tarafı silk için özel şeylere ne gerek var e mail ad soyad şifre bitti değil ama?
  • ÇOK KAZIK FİYAT AMA
  • bn alps de oynuyorum ama gold almayı beceremiom bnm yanıma biri gelip bana alırsa parasını vercem hmnde faiziyle
  • kardeş yaw sen nerde oyuruon istanbulsa sen le anlasma yapmak istiom bulusak senle sen bana silk için ne yapmamız gerektiğini sölicen bnde sana para sını vercem oke?
    quote:

Orjinalden alıntı: cmsltn123

gayet güzel bir açıklama teşşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bogualp_Gazi

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orjinalden alıntı: mavi1991

ankara Chatlak cafe nin satması lasım forumda yetkilisi vardı chatlak cafenin görüpte bir üyelik alsın bizde oradan alalım chargeback olayı 0 arkadaşlar

Chatlak Cafede Silkroad Silk satımı vardır.

Fevzi çakmak sok.22/B

fiyat ?

100 silk 18 YTL

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.