Şimdi Ara

GAMESULTAN ve SİLKROAD İŞBİRLİLİĞİ.(TURKEY e-PIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
15.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt arkadaşlar bu sistem ko'da kullanılıyo şimdi silkroad'da kullanmaya başlıcak.
    Bana sorarsanız Çok güzel bir sistem.Credi Kartı olmayan arkadaşların rahatca kullanıcağı bir sistem.

Gerekli Bilgi.
    http://www.silkroad-online.net/itemmall/silkcharge.asp?pgs=TurkeyePin

http://www.gitti-gidiyor.com/main/search.php?aramakategori=b&aramakelime=S%DDLK&search_type=detail

Not:aradaki - Silmeyi unutma

Merhaba,

GameSultan.com 'dan Knight Online Premium ve Silkroad Silk almak çok ama çok kolay.

Ev kullanıcıları için en kolay yöntem PTT ile yapılan posta havale yöntemidir. (EKTE
    Öncelikle MSN den bile bu konuda destek alabilirsiniz

msn destek: destek@gamesultan.com

Herhangi bir PTT ye gidip veznedeki memura

“5269656 / Aykut Sanver / istanbul”

PTT Posta havale yapmak istediðinizi söyleyin.

Açıklama kısmına istediğiniz üyeliği de yazabilirsiniz.

Örnek:

Açıklama : 1 adet 300 silk
    Ödenen miktar ne olursa olsun havale masrafı sadece 1 YTL’ dir.

Kodlarınız bize ödeme hakkında bilgi verdiğiniz zaman sizin mail adresinize yollanacaktır. (mailin içinde isminiz soy isminiz hangi ürünü istediğiniz ve ödemeyi nereye yaptığınız olmalıdır.)

SİLKROAD YTL
    50 Silk 8,50
    100 Silk 17,00
    300 Silk 51,00

Daha önce yollanan bir dekontun örneği yer almaktadır.

GAMESULTAN ve SİLKROAD İŞBİRLİLİĞİ.(TURKEY e-PIN)

Game Sultan’dan ayrıca Banka havalesi,www.gitti-gidiyor.com (Kredi Kartı) aracılığı ile de kod alımı yapabilirsiniz.

İnternet bankacılığımız olduğu için Garanti, Finansbank, İşbankası,

Yapı Kredi Bankası, Denizbank a yapacağınız havaleler anında

görülebilecek ve ödemeniz hesabımıza düşer düşmez kodunuz size

gönderilecektir.

Banka havalesi yapmak için çalıştığınız bankanın adını bu e-maile göndererek cevaplayınız.

Gittigidiyor.com ‘da hakkımızda yazılanları okuyabilirsiniz.
    http://www.gitti-gidiyor.com/php/kimlik.php?nick=grand_master

Gittigidiyor.com’da hali hazırda satışta olan ürünlerimizi görebilirsiniz.
    http://www.gitti-gidiyor.com/main/search.php?aramasatici=grand_master

GameSultan.com©
    Sihirli Kule Medya ve Eðitim® hizmetidir.
    www.game-sultan.com

quote:

Orjinalden alıntı: _elkA

quote:

Orjinalden alıntı: fire_glavie2

Tamam ben şimdi gitti gidiyordan aldım silk i parayı nasıl ödicem? kodu gönderdikten sonra silk i game sultandan alacam ama benim charımın adını nerden biliyo o adamlar ben şifremi ıd mi kime verecem ve gitti gidiyordan kredi kartı ile alışveriş yapılmıomu kardeşim ?

gittigidiyor'dan silk almak için 1.credi kartın olcak 2.gittigidiyora üye olcan.

ama sen benim credi kartım yok diyorsan.
    ilk önce gamesultana üye oluyosun.
    sonra PTT'ye para yatırıyosun.
    para yatırdıktan sonra ewe gelip destek@gamesultan.com'a mail atıyorsun(PTT bilgilerini)onlarda sana max 10 dk sonra mail atıyolar E-PIN ŞİFRESİ GÖNDERİYORLAR.sonra SEN SİLKROAD SİTESİNE LOGİN OLUYORSUN İTEM MALL SEÇENEĞİNDEN TURKEY E-PIN SEÇİYOSUN WERDİKLERİ ŞİFREYİ GİRİYOSUN VE SİLK ALIYOSUN.

başka bi yolu daha war GAMESULTAN'la anlaşmalı cafeler war oralardanda E-PIN ŞİFRESİNİ ALABİLİRSİN. YİNE AYNI ŞEKİLDE SRO SİTESİNE LOGİN OLUYOSUN E-PIN ŞİFRESİNİ GİRİYOSUN.

YANİ CHARININ ŞİFRESİNİ FALAN KİMSEYE WERMİYORSUN ONLAR SANA E-PIN ŞİFRESİ WERİYOR SİLKROAD SİTESİNE LOGİN OLUP TURKEY E-PIN SEÇENEĞİNDEN O ŞİFREYİ YAZIYOSUN VE SİLK ALMIŞ OLUYOSUN.

(www.game-sultan.com YİNE sitesiyle hizmete girmiştir.)

GAMESULTAN ADINA RESMİ BİR AÇIKLAMADIR.

Alışveriş Sistemi, ePIN ve genel sorularla ilgili cevaplar için buraya tıklayınız. Birçok konuya cevap olacaktır.

ARKADAŞLAR eski sitemiz ve sistemimiz çöpe gitti, sizler için yepyeni bir site ve çok daha anlaşılır br sistem yapmaya çalıştık. O yüzden yukardaki yazılan yöntemlerin çoğu doğru olsa da güncel değil.

Ön bilgi: Bizler sizlere en basit en kolay yöntemlerle destek verebilmek için msn den bile yardımcı olmaya gayret ediyoruz.
    msn: destek@gamesultan.com

MSN Normalde 09:00 - 18:00 arası açıktır. Elimizden geldiğinde daha geç saatlere kadar açık tutmaya çalışıyoruz.
    Msn de bazen gerçekten aynı anda 30 kişiyle konuşuyoruz. Lütfen sabırsız olmayınız. :)

E-mail ve siteden, adminlerimiz saat 09:00 - 00:00 a kadar sizlere hizmet vermektedirler.

(Vampir hayatına dönüp istemsiz bir şekilde sitede talep var mı diye gece yaşayıp gündüz uyuyan GSultan size gecenin en alakasız saatinde bile bazen yardımcı olabilmektedirler ama dediğim gibi çalışma saatlerimiz yukarıda, bkz. mesaj saati )

Açıklama: Game Sultan'ın yaptığı iş aslında çok basit.
    iki yöntemle sizi ePIN kazandırır.
    I. Kendisine uye internet kafelere toplu satış yaparak sizlerin direkt ordan alım yapmanızı sağlar. (parayı üye cafeye elden ver, ePIN i elden al, bu yüzden cafeleri bizlere yonlendirmeniz çok önemli)
    II. Sitemiz yada ggidiyor üzerinden sipariş alır ve sizlerden PTT yada banka havalesi ile ücretleri alıp Epinlerinizi size ulaştırır.

Ggidiyor: E hani bu yöntem kredi kartı olmayanlar içindi, GG için kredi karttı gerekiyor, ne alaka..?
    -GG de tek ödeme seçeneği Kredi kartı değildir, banka havalesi de geçerli ama Garanti de hesabınız yoksa gereksiz masraf odersiniz.
    -Yabancı Kredi kartı servisleri yerine turkce destek alabileceğiniz %0 chargeback olasılıklı bir sistem içinde hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. (max. alışveriş süresi 10 dak.) Hakkımızda yazılanları okumak için tıklayınız Yorumlarda 3 ortak kelime vardır. HIZLI, GÜVENİLİR, SÜPER HİZMET...%100 Müşteri memnuniyeti

SON EK BİLGİ:
    FİYATLARIMIZ sözleşmemiz gereği Joymax tarafından bize aktarılmış rakamlardır. Satış fiyatlarımız resmi sitedeki satış fiyatı + KDV dir. Amacımız sizlerin desteği ile pazarlık şansımızı yükselterek ileri de bu rakamı KDV dahil site fiyatına getirmektir.

Hadi anlat artık nasıl ePIN alacağım diyenler buyursunlar..

1. gamesultan.com a giriniz. (2. sn)
    2. üye olunuz (bilgiler doğru olmalı, mailinize gelen onay kodu ile ya da linke tıklayarak 1. onayı alınız., en son üyeliğinize GSultan admin onay verecek 5 dak sürer)
    3. İşlemler bitince login olunuz. Sistem sizin her login olduğunuzda email adresinize ekstra değişken bir şifre gonderir. Mailinizi kontrol ediniz ve bu şifreyi de giriniz. Bu bağlamda hesap id pass başkası taradından öğrenilse bile GSultan hesabınıza girmeye yeterli olmaz. Üye olurken seçtiğiniz güvenlik resmi ise sizi daha da güvene alıyor. ÖNEMLİ NOT: HOTMAIL kullananların mesaj gelmiş mi diye JUNK maillerini de kontrol etmesi ve bizim email adresimizi güvenli listeye almaları önemle rica olunur.
    4. Üyelik işlemleri bitti gelelim sipariş vermeye.
    5. Yeni Sipariş e tıkla
    6. Oyun şeç sipariş ver, Knight Online, Silk Road, Rakion ve Gunbound
    7. Sİpariş adminlerimize gider. Adminlerimiz stokları kontrol eder, uygunsa onay verir.
    8. Size bir mail gelir, Ürün tedarik için hazır ödeme yapınız.
    9. Siparişlerime tıklanır, Verdiğiniz siparişin ödeme bilgisi gir kısmına ödeme seçenekleri ve banka hesap numaraları gelir. Derhal ordan size uygun olanı not alınır, ödeme yapılır.
    *Son kullanıcı için en kolay yöntem PTT. Havale masrafı rakam ne olursa olsun 1 YTL. Artık dekontun scanini göndermeye de gerek yok. İnternet sitesinden kontrol edebiliyoruz, sipariş verip PTT yi seçmeniz yeterli kısacası.
    10. Ödeme yapılınca ödeme seçeneklerine bu bilgiyi giriniz.
    11. Adminlerimiz ödeme gelmiş mi diye kontrol ederler. Gelmiş ise şifreleri size sistem üzerinden gönderirler. Şifreleri hesabınızdan görebildiğiniz gibi (siparişlerim, sipariş e ait detay linki) Text, excel seçenekleri ile dahi çekebiliyorsunuz. (Cafeci arkadaşlar için önemli bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _elkA -- 4 Nisan 2007; 0:09:38 >

• Yine tebrikler Nomad Silmekte üstüne yok hem konuları hem postları hımm bunlar yanlislik mi
  • annesinin babasının yakasına yapışıp harçlık bitti diyenler çoğalacak
  • ee yani şimdi ne olcak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fedbcaa

Yine tebrikler Nomad Silmekte üstüne yok hem konuları hem postları hımm bunlar yanlislik mi

Kilit konusunda yaptığım açıklamayı editledim.
    Lütfen okurmusun.
  • özür şimdi gördüm baya bi editlemişin yetişemioruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedbcaa -- 28 Mart 2007; 16:18:51 >
  • Paylaşım için saoL. bnde kredi kartı yok ii oLdu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

özür şimdi gördüm baya bi editlemişin yetişemioruz

Yanlış, tekrar ve kuraldışı silmekten nereye yetişeceğimi şaşırdım.
    İnan bana heretic ile ben 3 gün ara versek muhtemelen sro bölümü benzin döküp yakmadan temizlenmez.
  • Ya şimdi tam olarak nasıl oluyor biri anlatabilir mi?Anlamadım da tam....
  • Bu ne şimdi nasıl olcak.???
  • Türkçeyi öğrenmişler.Sitede türkçe açıklamalar var.Demekki şikayetlerimizi türkçe gönderebiliriz.Konuyla ilgisiz oldu ama bu önemli.
  • Bu ne şimdi kredi kartı olmadan silkmi alcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

özür şimdi gördüm baya bi editlemişin yetişemioruz

Yanlış, tekrar ve kuraldışı silmekten nereye yetişeceğimi şaşırdım.
    İnan bana heretic ile ben 3 gün ara versek muhtemelen sro bölümü benzin döküp yakmadan temizlenmez.

• Yer İstanbul daymış.Tam olarak nerde acaba öğrenebilirmiyiz?
  • bu iş yine kart gerektiriyor :D gitti gidiyordan almak için kredi kartı gerekiyor
  • beyler tam bilgi lutfen
  • bak bu güzel bi paylaşım çok teşk
  • yahu gittigidiyordan alırken kredi kartı gerekmiyo mu? bu iş nası kredi kartsız olcak?

tam bilgi verirseniz seviniriz forum olarak
  • Ya bi kişi çıkmadı bilgi vermek için bu nasıl iş.
  • PTT yada banka havale yolu ile.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.