Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GameTech 500W 80+ Bronze | Full Kutu | Fatura | Garanti | 500 TL Satın Al 3 Mayıs 2023 02:22 1 1 GameTech 500W 80+ Bronze | Full Kutu | Fatura | Garanti | 500 TL Kutu fatura ve garanti mevcuttur. Kutu içindeki güç kablosu tamamen sıfır ve kullanılmamıştır yani o kadar temiz kullandım. 21 Mayıs 2021 tarihinde almıştım daha üst düzey bir sisteme geçtiğim için bunu satma kararı aldım. Bir sorunu yok. Pazarlık payı yoktur. Gereksiz mesaj atmayın. İstanbul/Ümraniye'dem elden teslim diğer il veya ilçelere havale sonrası kargo yapabilirim. Kargo alıcıya ait olmak koşuluyla fiyat 500 TL' dir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GameTech 500W 80+ Bronze | Full Kutu | Fatura | Garanti | 500 TL