Şimdi Ara

GameX'te stand açıyorum gelen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön bilgilendirme: konuyu buraya açıyorum çünkü tanıdığım herkes bu bölümde. zaten sohbet konusu bu, silmeyin lütfen

selam, erdal ben. buraya uzun zamandır vakit ayıramıyordum. geçen öylesine gamex'in indie alanına başvurdum. üç günde yapmış olduğum oyunu kabul edip stand ayarlayacaklarını söylediler. ben de birkaç gün daha üzerinde çalışmaya devam ettim. bir kazancım olmayacak, sadece sohbet etmek isteyen olursa 30 ağustos, 31 ağustos ve 2 eylül tarihlerinde (1 eylülde ben yokum) tüyap'a gelebilir

• Tebrik ederim hocam
  • AppleFB kullanıcısına yanıt
  • GameX'te stand açıyorum gelen gelsin 

• Guest-F156B1391 G kullanıcısına yanıt
    la cocugun hesabi uctu
  • Hocam afro tişörtü dağıtırsan 100 kişi toplayıp geliyom GameX'te stand açıyorum gelen gelsin 

• HOCAM afro stickerı dağıtacaktım para kalmadı.. bu ayki harçlığım komple diger masraflara gitti. birkac hafta ac kalacagim :D
  • Tebrikler hocam
  • Gelmek sohbet etmek isterdim sayın hocam
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    ben de gelip sohbet etmenizi isterim hocam isi gucu birakip istanbula bilet almanizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 30 Ağustos 2023; 7:13:24 >
  • Bedava çay kek varsa gelelim
    Şakası bir yana tebrikler
  • 3 günde oyunu ne kadar yaptın ki knk

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    hocam gamejam'e katilmistim, ilk yaptigim oyundu. 3 degil yanlis yazmisim 2 gunde yapmistim. o oyunu kabul ettiler ama ben onu getirmedim buraya. sifirdan yeni bir proje acarak ayni oyunun remaster'ini yaptim. bu yeni oyuna bes alti gun harcadim sanirim. fazla bir seyi yok ama eglenceli oldu bence. sohbet muhabbet amacli cagirdim zaten, oyun icin o kadar yol gelmesine gerek yok kimsenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 31 Ağustos 2023; 12:30:34 >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

Standına ilgi nasıl hocam kim bilir iş miş bulursun belki

• Ne okuyorsun peki kral, bence çok cool bi girişim solo stand açmak
  • Ben yakınım la aslında oraya
  • hocam ben seni kız sanıyodum hayal kırıklığı oldu
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    evet hocam millet kız sanıp geldiginde hayal kırıklıgı yasamasin diye erkenden haber vermek istedim :D
  • sayisalcimezun kullanıcısına yanıt
    hocam uc dort dakikada bir insan gelip inceliyor. bazen iki uc kisi ayni anda geliyor ama tek laptop oldugu icin sira beklemeden gidiyorlar is bulacagimi sanmiyorum da asiri eglenceli bi tecrube oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.