Şimdi Ara

Gamez-Arena MU | Season 4 Episode 6 |Max 20 Reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24/02/2013 - 19:00 GMT+2 - Pazar

Version: Season 4 Episode 6
    Exp: 50x
    Drop: 70%
    Rebirth: Max 20 resets
    Grand Reset: ON
    Spots: Big spots, fast respawn.

NPC Buff: Level 250 max
    Official Helper: Avanta v2.0600
    Multi Account: Yes
    Drops: Bok 1 : All rings and pendants + Books for summoner, Bok 2-5 All exc items from game (380 items drop from Bok 5).
    Special drops: All socket items drop from bosses.
    Bosses: Setted hard, killing them only in party.
    Guild alliance: Limited to 1 allied guild only to keep a balanced and disputed server.

BK,DL and Summoner: 800
    ELF: 900
    SM: 1000
    MG: 1100

Jewel of Bless: 100%
    Jewel of Soul: 60%
    Jewel of Life: 60%
    Chaos Machine +10: 55%
    Chaos Machine +11/12: 50%
    Chaos Machine +13: 45%
    Luck additional: 25%

Blood Castle 3~3h
    Devil Square 3~3h
    White Wizard 3~3h
    Golden Invasion 2~2h
    Crywolf Fortress 6x/week
    Castle Deep 6x/week
    Castle Siege 1x/week

Website: mu.gamez-arena.com

Sunucu Sahibi degisti, su an eskisinden daha iyi durumda acılacak sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 23 Şubat 2013; 11:47:43 >

• iyiymiş læ Konuyu server tanıtıma göre şeettirsene kanka.
  • tam bir bilgim olmadıgı icin yeterli sunumu yapamadım ancak en kısa zamanda full içerigi buraya yazıcam :)
    bu arada server'a gercekten guvenebilirsiniz umarım iyi vakit gecirirsiniz :)
    acan arkadas eski UXC oyuncusudur, tahminimce bolca bir online sayısı olucak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 5 Şubat 2013; 4:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

tam bir bilgim olmadıgı icin yeterli sunumu yapamadım ancak en kısa zamanda full içerigi buraya yazıcam :)
    bu arada server'a gercekten guvenebilirsiniz umarım iyi vakit gecirirsiniz :)
    acan arkadas eski UXC oyuncusudur, tahminimce bolca bir online sayısı olucak :)

İnşallah. Özellikler güzel oyuncu sıkıntısı çekmez bencede.
  • 4 gün nasıl beklicez :) bugun açsaydınız keşke sabırsızlanıyorum başlamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiKu -- 5 Şubat 2013; 17:24:30 >
  • Exp: 18x
    Drop: 35%

Hayirli olsun. ama exp aşiri düşük kasip kapanmama garantisini siz veriyorsunuz ?
    quote:

Bilgi : Arkadaslar oncelikle server bana ait degil, bir dostuma aittir gonul rahatlıgı ile oynayabilirsiniz.
    iyi oyunlar dilerim.

Exp: 50 olsa iyiydi yad drop yuksekligi 18 exp 35 drop paty bonus acik olsa bile duraksiz kassak az 1 hafta 1 reset cıkıs yapmadan surekli kastigimizdan bizim icin boyle guild olarak sizde nasil bilmiyorum exp drop da duzenleme veya genis aciklama bulunabilirse sevinirim sadece kasmak ile geliseceksek zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMu

Exp: 18x
    Drop: 35%

Hayirli olsun. ama exp aşiri düşük kasip kapanmama garantisini siz veriyorsunuz ?
    quote:

Bilgi : Arkadaslar oncelikle server bana ait degil, bir dostuma aittir gonul rahatlıgı ile oynayabilirsiniz.
    iyi oyunlar dilerim.

Exp: 50 olsa iyiydi yad drop yuksekligi 18 exp 35 drop paty bonus acik olsa bile duraksiz kassak az 1 hafta 1 reset cıkıs yapmadan surekli kastigimizdan bizim icin boyle guild olarak sizde nasil bilmiyorum exp drop da duzenleme veya genis aciklama bulunabilirse sevinirim sadece kasmak ile geliseceksek zor

Herhangi bir garanti vermiyorum sadece reklam ve destek amaclı konu actım.
    Zaten oyun hakkında tam olarak benimde bilgim yok, sadece sunu diyebilirim oyun gerek host gerek dosyaları ile saglam olucak sanırım.
    Denemekte fayda var :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu cevabin açiklayici oldu o kdr guvenip kasmayalim
    Helpersiz kasilmiyor onun icin saglam bir sistem cıkartmasi + cok oyuncu gerek genede arkadasina basarilar deniyecegim
  • Hayirlisi bakalım bugun acilacak bakip tatmak lazım başarılar dilerim arkadaşlara umarım tutarda takılırız
  • Aslında server güzele benziyor ama cok fazla vip özellik var herşeyi geçtim parayı veren bot kullanabilecek :D orası cok kötü olmuş yani 20 lira versem vipsiz üyeden 100 adım ilerde olucam gibi hissettim o derece :D ama olsn hep böyle oluyor zevkini cikartmak lazm
  • Client İndirdim Beklemekteyiz.

Nick: Beyaz
  • Bu arada VCoin ler sadece paybal ile alinmasi kotu olmus yani vote veya credi kazanma sansimiz yok paybal paramiz varsa serverda iyiyiz yoksa kasacagiz
    + reset vb ozellikler server icerisinde gerceklesmektedir.
    Sitede sadece pk clear bide karekter bugu duzenleme var bir taraftan guzel. Ama credi olayi kotu parasi olana oluyor sunucuyu gelistirmek amaci ile demis server sahibi
  • Onu ayarlarlar ama bilmiyorum türk serverimi bu yoksa yabancımı anlamadım ?
  • Yabanci
  • exp çok düşük değilmi ? kasması gerçekten cok zor olur diye düşünüyorum yükselicekmi exp.
  • Aynisini bende soyledim bilmiyorum bakacagiz zor sa bırakiriz.
  • 50 exp bence yerinde bi karar olurdu diye düşünüyorum..
  • Slotlar orjinal versiyon olsa dediginiz dogru ama normal degiller bu yüzden kastıgınızdan %20 exp fazla ile bide %100 slot destegi ile aslında exp in pek önemi kalmıyor :P
  • Anlıyorum peki 10 15 dakikaya açılırmı bilgisi olan.
  • Eli kulağında gibi aslında :D o kada vip satış yapıcaklar acsınlar bare tam zamanında dimi :D bu kadarını beklerim ben
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.