Şimdi Ara

gaming almali miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yil universiteye gidecegim. Bilgisayar muhendisligi istiyorum. Kampuste normal yasamda her zaman bilgisayarim yanimda olsun diye bir laptop almaya karar vermistim. dell inspiron 7567 ye bakiyordum yada monsterin 4100tl lik 1050ti'li modeline bakiyordum. Lakin dusundugumde ben oyuncu degikde daha com competitive oyuncuyum sanirsam. Yani mesela dota oynarim wow oynarim falan ama gidip gta5 oynamam.(guzel rpgleride oynarim)
    Bu tarz oyunlari artik 3 4k ve ustu segmentte ki cogu bilgisayar zaten aciyor. Suan aklimda su var. Kampus ankarada engebeli bi alan(konyadayim ona gore tabi) bu yuzden bir kac kisiyle konustum okuyan dedilerki 2 3 kiloluk pcler ve hantallar kalinlar cpu zaten oyun oynarsan 80 90 arasi oluyor cok isiniyorlar dediler. Bu yuzden paran varsa mac yoksa ultrabook konseptinden birsey al dediler. Bu benim aklima yatti lakin maksimum 5kya cikabilirim ki bu aralikta mqcte air disinda bir alternatifim yok proya yetmiyor ne yazik ki. Sizinde onerilerinizi alabilir miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming laptop mu ps5 mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.