Şimdi Ara

Creative mi ? Logitech mi ? Hangisini alayim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde creative sbs 370 var çok memnunum sbs 370'i divx playere bağladım filmleri ordan izliyorum ama bilgisayar boşta kaldı bilgisayar 2+1 almayı düşünüyorum. Üç ürün arasında kaldım
    1. Creative A300 = 17w = ? bilmiyorum
    2. Logitech S220 = 17w = Total peak power 35w
    3. Creative SBS 370 = ? bilmiyorum

Bir yerde Sbs 370 buldum. Bir tane daha mı sbs 370 alsam
    Sbs 370 için
    Satellite Speaker Power: 5 Watts RMS per channel (2 Channels)
    Subwoofer Power: 11 Watts RMS
    Toplam 21 w mı demek oluyor .

Logitech S220 sitesinde Total peak power 35w yazmışlar Toplam 35 w mı demek bana bir açıklama yapabilecek olan varmı.

Sbs 370 de sesi sonuna kadar açsamda boğulma olmuyor.
    Bir ara creative m2600 aldıydım çok boğulma mat bir ses vardı tizler ve basslar iyi değildi iade ettim.
    A300 ile S220 bass ve tizleri nasıl doyumlu bass net tiz veren hangisi kullananlar bir yardımcı olsun.
    Bir korkum a300 yapısı m2600 benziyor. M2600 den iğrendim açıkçası. Bu iki hoparlörün dışında tavsiye edebileceğiniz 2+1 hoparlör varsa onlarıda incelerim. Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANCO_VİLLA -- 25 Mart 2008; 14:44:56 >

• A300 aldım aynı gün iade ettim, uzak dur kesinlikle. S220'de aynı şekilde fasulyeden...Sen yine 370'den şaşma..
    Bunların dışında bi tavsiye istersen I-Trigue serisi tabii ki...Pahalıdır ama ses mükemmel....
    Altec veya daha da iyisi AE de olabilir para sorun değilse, dinlemende fayda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 25 Mart 2008; 18:39:38 >
  •  Creative mi ? Logitech mi ? Hangisini alayim.

ALTEC LANSING VS2421 2+1 SPEAKER merak ettim araştırdım ürün hoşuma gitti siz nedersiniz birde bu ürünü sanal mağaza değilde normal alabileceğim bir yer varmı.
    Ürünün özellikleri:

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ
    Kaliteli Stereo : Özel tasarım 2.5” hoparlörler ile berrak ses.
    Yer Kaplamayan Subwoofer: Masanızın altına rahatça sığabilecek ince 5.25” subwooferı ile müthiş bir ses performansı sunmaktadır.
    Yerleşik Mikrofon : İnternette (VOIP) veya interaktif oyunlarda iletişim kurma imkanı verir.
    Az Yer Kaplar : Kompakt dizaynı sayesinde masaüstünüzde yer kaplamaz
    Kolay Kontrol İmkanı : Kablolu kontrol satesinde tek bir dokunuşunuzla ses, tiz ve mute fonksiyonlarını kontrol imkanı . Bass kontrolü subwoofer üzerinden yapılabilmektedir.
    iPod/MP3 Oynatıcı Girişi : iPod, MP3 veya CD oynatıcınızı direk bağlayabileceğiniz giriş Kulaklık Girişi : Kişisel dinleme için

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Altec Lansing’in süper sesi teknoloji, kendi tasarımı olan sürücüleri ve aşağıdaki özelliklerin mükemmel birleşiminden gelmektedir.
    Ses Basınç Kademesi (SPL) : 92dB
    Toplam Azami Güç: 56 Watt
    Ön Hoparlörler : 7 Watt / kanal
    Subwoofer: 14 Watt
    Sistem<> Erişimi : 35 - 180 Hz tek kanal

UYDU HOPARLÖRLERİ
    Sürücüler (Her Uydu İçin): 1 adet 2.5" tam seviye sürücü
    Ölçüler:3.5" x 3.6" x 8.8" Marka :ALTEC LANSING
    Model : VS2421
    Konfigürasyon: 2.1 İki artı bir ses sistemi

Bugün komşu Ozaki DT500 getirmiş ama akşam akşam inceleme fırsatım olmadı binayı ayağa kaldırmak istemedim.

Ürün açıklaması
    -Kişisel eğlence dünyanız için tasarlanmış 2.1 kanallı Dotodot DT500 hoparlör, ince tasarımı ile özellikle LCD monitörlerin yanında kullanılmak için idealdir. Tüketici için amaç sesin gücünü ve saflığını arttırmaktır. Özel geliştirilmiş "Multi coating" alaşımı ve "Dynamic Driver" sürücü üniteleri ile yüksek kalitede tiz, bas ve güçlü, sesi bozmadan stereo ses alabilirsiniz. Manyetik koruması Televizyon, bilgisayar monitörü yanında parazit yaratmadan kullanmanızı sağlar. Yaklaşık 13m2 lik bir alanda en iyi ses efektlerini sağlar, müzik dinlerken, oyun oynarken ve film izlerken DT500 ile başka bir dünyaya girersiniz. Modern teknoloijiyi, estetik ayrıntılara bütünlüyerek görüntü ve sesi, tarz yaratan tasarımla tanımlayan Ozaki de teknolojiyi size özel biçiminde kullanabilme ayrıcalığına sahibsiniz.
    -Çıkış Gücü :46W R.M.S.
    -Sürücü Üniteleri : Ahşap Woofer 5.25" + Uydu (2"+1")x2 Manyetik Zırhlı Tip
    -Frekans Tepkisi : 30Hz~20KHz
    -Giriş Empadansı : >8K ohm
    -S/N Oranı : 50 dB
    -Hassasiyet : 220 mV -/+30mV
    -Subwoofer Boyutları (GxYxD) : 160x238x292 mm
    -Uydu Boyutları (GxYxD) : 68x240x85 mm
    -Kumanda Boyutları (GxYxD) : 48x110x25 mm
    -Fonksiyonları : Güç Açma/Kapama, Ses, Bas, 2 adet Kulaklık çıkışı, subwoofer üzerinde frekans ayarı

ALTEC LANSING VS2421 2+1 SPEAKER 92db olması güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANCO_VİLLA -- 25 Mart 2008; 21:04:36 >

• altec VS2421 hakkında internette ve forumlarda detaylı inceleme var çok yüksek güç istemiyorsanız fiyatına göre çok temiz ses alabileceğiniz, yassı subwoofer tasarımı ile az yer kaplayan iyi bir settir tavsiye ederim. yakın fiyat aralığında philips spa-2300 var ancak altec kadar iyi bir set olmadığını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv mi monitor mü? hangisi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.