Şimdi Ara

Creative a320'mi? Edifier m1550'mi? Birazdan almayı düşünüyorum. Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/creative-sbs-a320-sbs-a320-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=48534
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/edifier-m1550-m1550-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43912

Arkadaşlar bugün inşallah bunlardan birini alacağım. Size sorum hangisinden daha kaliteli ses alacağımdır. Ses yüksekliği çok önemli değil. Nasıl olsa belli seviyeye kadar hepsi çıkar. Ama kalite çok önemli. Ağırlıklı olarak Death ve Black Metal dinlerim. Dolayısı ile uyduların woofer altında ezilmemesi çok önemli. Çok fazla film izlerim. PC'de kullanacağım. Aslında a320 demiştim ama Edifier'i görünce kafam karıştı. Sonuçta 5+1 ve 26W. Ve sesi daha iyi yayabilir. Üstelik aradaki fark 4 TL ve 63 TL bana bu ürün için çok çok iyi geldi. Yine de a320'nin sesi daha temiz olacaksa onu alırım. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Ofisteki bilgisayarımda INSPIRE A200 2+1 kullandığım için Creative Inspire T3130 2+1'i gönül rahatlığıyla öneririm. Benim kullandığım alt model bile LOGITECH Z-313'ten daha akustik ve daha sahneli olduktan sonra T3130 çok daha başarılıdır. Nette bu konuda yorumları bulabilirsiniz. Creative ürünlerinde; şahsen Inspire serisine yönelirim, eskiden beridir SBS serisi ile aralarında kalite farkı vardır. Edifier'in 5.1'inin istediğinizi vereceğini düşünmüyorum. Farklı bir kulvarı var. Müzik dinlemek için 25 watt toplam RMS gücündeki Creative Inspire T3130 alabilirsiniz. 85 TL fiyatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

Ofisteki bilgisayarımda INSPIRE A200 2+1 kullandığım için Creative Inspire T3130 2+1'i gönül rahatlığıyla öneririm. Benim kullandığım alt model bile LOGITECH Z-313'ten daha akustik ve daha sahneli olduktan sonra T3130 çok daha başarılıdır. Nette bu konuda yorumları bulabilirsiniz. Creative ürünlerinde; şahsen Inspire serisine yönelirim, eskiden beridir SBS serisi ile aralarında kalite farkı vardır. Edifier'in 5.1'inin istediğinizi vereceğini düşünmüyorum. Farklı bir kulvarı var. Müzik dinlemek için 25 watt toplam RMS gücündeki Creative Inspire T3130 alabilirsiniz. 85 TL fiyatı var.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Fakat bu gün almam gerekiyordu ve konuyu açalı çok olduğu için umudu kesip almaya gittim. Orada iki cihazı da görüp Creative'de karar kıldım. Edifier hakkında kötü yorumlar okudum yabancı forumlarda. Bu etkili oldu. Şimdi geldim kurdum ilk denemeyi yaptım gayet iyi görünüyor. Dediğiniz modele de baktım. Daha iyi olacağı elbette doğrudur fakat 45 TL'lik a220'den 320'ye çıkarak zaten kendimi zorladım. 85 TL'ye bütçem izin vermezdi. Tekrar çok teşekkür ederim.

• Creative Inspire T3130 aldım yalnız bassları tatmin etmedi.sesin temizliğine sözüm yok yalnız bass nerdeyse yok gibi.kötü yorumda görmedim nerdeyse ama bana mı denk geldi bilmiyorum. creative a320 gibi birşey mi almam doğru olurdu. hoparlörü mü doğru yere koyamadım bilmiyorum. nereye koymamı önerirsiniz?
  • metep M kullanıcısına yanıt
    Ben Creative a320 tercih etmiştim gayet memnunum. Bass'ları da gayet tatmin edici. Konumlama olarak subwoofer'ı odanın köşelerinden birine koymayı öneriyorlar genelde. Ben de bu şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Ben Creative a320 tercih etmiştim gayet memnunum. Bass'ları da gayet tatmin edici. Konumlama olarak subwoofer'ı odanın köşelerinden birine koymayı öneriyorlar genelde. Ben de bu şekilde kullanıyorum.

ben de fazla gidip yüksek model mi aldım bilemiyorum.köşelerim hep dolu.köşeye koymayı önceden duymuştum,denemeye de çalıştım.subwooferi köşeye koysam hoparlör kabloları yetmiyor.şunları ayrı ayrı soketli yapsalar ne iyi olurdu, bir şekilde uzatabilirdim.garanti gitmeyecek olsa böleceğim o kabloyu.daha bekleyeceğim anlaşılan.alırken adam bundan birşey bekleme demişti.yorumlarda okuduklarımda mağazalardaki görevliler önermiş. kişisel görüşüm subwoofer boyundan büyük ses vermiyor. odam yaklaşık 25m2.2köşede kapı 1 köşede dolap var.odaya küçük gelmiş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 17 Eylül 2013; 14:08:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.