Şimdi Ara

gaming Kulaklık öneri gerçekten bilenler yorumlasın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 15-16 k bütçem var gaming için en iyi kulaklığı önerir misiniz? Benim araştırmalarım sonucu Steelseries Arctis Nova Pro Wireless olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız kulaklık önerilerinizi yaparsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostop12 -- 9 Şubat 2025; 1:18:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında isim o kadar aldatıcı o kadar yanıltıcı ki... Tabi piyasa koşulları malesef bunu gerektiriyor ve üreticiler de uyguluyor . Neden bahsediyorum elbette bir kulaklığın "oyuncu" şeklinde bir ayrıma maruz kalmasından . Yani oyuncu olması için özellikle ne gerekiyor mesela , yani bunun hakkında bilgi sahibi olan kaç kişi var mesela ?

Ben uzatmadan önerimi yapayım en iyisi, bu isimlendirme kandırmacasına fazla takılmayın ve genel olarak bir video oyunu oynarken size duyulması gereken hemen her frekansı sorunsuz verebilecek , sürülmesi kolay , güçlü ve düşük bir distorsiyona sahip fiio jt1 i gönül rahatlığıyla önerebilirim.

hesaudio elektronik ithalat ihracat ve ticaret ltd. şti.
    Fiio JT1 mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
    https://hesaudio.com/kafaustu-kulakliklar/383-fiio-jt1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi.html

50mm lik sürücü boyutu ve geniş frekans aralığı ile alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biridir .

Bir de ft1 var tabi , o daha büyük bir sürücü ile (60mm, fiio nun kendi üretimi bir sürücü ) geliyor ve gerek oyun gerekse müzik ihtiyaçlarınızı fazlasıyla tatmin edebilecek düzeyde bir kulaklık.

hesaudio elektronik ithalat ihracat ve ticaret ltd. şti.
    Fiio FT1 Kafaüstü Kulaklık Hi-res 32 Ohm 3.5/4.4/6.35 jack
    https://hesaudio.com/kafaustu-kulakliklar/416-fiio-ft1-kafauestue-kulaklik-hi-res-32-ohm-3544635-jack.html

Fiyat olarak bakınca hâlâ sizin bütçenize yaklaşımıyor bile :) yani üzerine epey para kalıyor cepte , fiio cidden fazlasıyla rekabetçi bir fiyat politikası benimsemiş , ses konusunda uzmanlaşmış bir marka . Bu fiyatlarla rekabet etmek cidden zor . Bu iki modeli inceleyip radarınıza almanızı öneririm . Ben şahsen ft1 kullanıcısıyım ve esasen gece müzik dinletilerinde Hifi sistemim ile sesi açmanın pek mümkün olmamasından ötürü keyifle ve istediğim ses seviyesinde dinleti yapmak için satın aldım . Ama oyun için de kullandım ve sonuç cidden çok iyi . Araba yarışından , fps oyunlarına, beat em up türü dövüş oyunlarından spor oyunlarına kadar herşey o kadar iyi ki anlatamam...

Yani sözün özü her oyuncu kulaklığıyım diyen marka modele de aldanmamak lazım , çoğunun genel spesifikasyonları o kadar kötü ki ( frekans aralıkları , distorsiyon seviyeleri vs...) ve bu kötü kulaklıkların malesef çoğunu tanıdık oyuncu markalarında görmemiz mümkün . Bu önerdiğim iki modeli inceleyin derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.