Şimdi Ara

Gaming Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 5 gün sonraya yeni bir laptop alıcam ama bütçemiz 4000 lira maksimum o yüzden bana düzgün gaming laptop önerebilecek insan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• monster a bakmanı kesinlikle tavsiye ederim hatta spesifik olarak ABRA A7 V6.3 fena değil.ama yinede çok çeşitlilik var siteden kendine göre tercih et bence
  • Monstera çok baktım ve araştırdım ama siparişi şimdi versem uzun süre sonra geliyormuş. Ben 1 hafta içinde elimde olabilecek birşeyler arıyorum yani monster almak çok mantıklı ama gelmesi sıkıntı gibi

• Hocam stokta varsa hemen gonderiyolardi bir senedir kulaniyoruz sıkınti cikmadi

• Şimdi baktım bir daha gerçekten daha iyi msidan ucuz hemde adamlar 960m ve 16 gb ram yaptığımda 3.900 gibi bi fiyat koyuyorlar msi da ise 950m var ve 3.900 stokta yokta yazmıyor direk gelicek mi yani carsamba gunu sipariş edersem monsteri haftaya yada cumaya kadar elime ulaşır mı? Onu sorabilecegim bir yer var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TES:V SKYRİM -- 15 Şubat 2016; 0:50:34 >
  • bi yer var aklımdaydı. bulduğumda pc atarım :)
  • Biraz hızlı olabilir miyiz yarın sipariş Vericem de elime geçen bütün markalara bakmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Laptop Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F/P Gaming Notebook Hediye Fırsatı Bimeks'de
    %18 = 480 tl Bedava Alışveriş ile SSD RAM Mouse hediye :))
    FIRSAT Link : http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx

Acer V17 Nitro Test, İnceleme ,SSD Up Videoları :https://www.youtube.com/playlist?list=PLPESIb1ITHds3FuLDCiTJSD8_0fDJiSvU
    Bu mesaja eklenen görseller:

Gaming Laptop

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.