Şimdi Ara

Gaming Laptop - 3000TL bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda Asus N53sn-sz129v kullanıyorum.
    2011'de almıştım. Fakat bu güne kadar elimde bir sürü oyun birikti ve bu bilgisayar artık çok yetersiz kalıyor GT550m ekran kartı ile.
    Elime plansız geçecek olan bir miktar parayı bu güncellemeye yatırmaya karar verdim.
    En fazla 3500'ü geçemeyeceğim. Düşündüğüm markalar var fakat model bilmiyorum, henüz her şey belirsiz. Uzun süredir piyasadan kopuk olduğumdan yeniler iyiler nelerdir bilemiyorum bu yüzden tavsiyelerinizi isteyeceğim.
    Asus, MSI, ve belki monster düşünüyorum. Performans istiyorum, mat led ekranlara da bir sempatim yok değil.

İlginize teşekkürler, iyi forumlar

• Victorlara bakabilirsin.Calistigim sirkette kullananlar var.Cokta memnunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Victorlara bakabilirsin.Calistigim sirkette kullananlar var.Cokta memnunlar.

göz atacağım, teşekkürler:)
  • Dostum gt940m çokda iyi bir fikir deil en az gtx850m-950m altinda almamani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noqaj kullanıcısına yanıt
    Doların kuru yüksek uzun süre götürcek bir gaming laptop 4000 tlden başlıyor.Sana tavsiyem masaüstü sistem toplamaya çalış zira çok uzun ömürlü olmaz o laptop oyun konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçari

quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2-1.html?srt=UP#.VjiDj_nhDDc

ekran ips değil

85TL farkla ekranı IPS yapabilirsin. Sepete ekle ve özelleştiri seçtikten sonra gelen ekranda seçenekler arasında "15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran [Ekle 84,75 TL]" seçeneği var.

Bence grafik tasarımı yapmayacaksan monitörün ips olması da çok da şart değil. Birazdaha para biriktirip notebookla kullanmak üzere daha büyük bir monitör alabilirsin.

• Öneriler için teşekkürler dostlar.
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2-1.html#.VnMA4_mLQUQ
    Şunu sipariş ettim sonunda. Sormak istediğim bir başka husus, XP'den bu yana OS'ları hiç takip etmedim win 7 x64 x86 nedir bunlar bilmiyorum.
    FreeDos olarak gelecek bu makineye ben ne kurmalıyım şimdi? Ona göre torrentten çekeceğim orijinal lisansım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: noqaj

Öneriler için teşekkürler dostlar.
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2-1.html#.VnMA4_mLQUQ
    Şunu sipariş ettim sonunda. Sormak istediğim bir başka husus, XP'den bu yana OS'ları hiç takip etmedim win 7 x64 x86 nedir bunlar bilmiyorum.
    FreeDos olarak gelecek bu makineye ben ne kurmalıyım şimdi? Ona göre torrentten çekeceğim orijinal lisansım yok

64bit w7 kur kafan rahat etsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.