Şimdi Ara

Gaming laptop alacam kafam karıştı artık bıktım araştırmaktan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-16gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos/p_64163/

Şu modeli diyorsan bu yaramaz. Neden mi. Çünkü klavyede aydinlatma yok vede klavyesi tırt. Benim icin klavye cook onemlidir ve msi nın aydinlatmali steelseries klavyesi cok ayri bir zevk veriyor. Hem girsel acidan hem kullanis acisindan. Sen gene şuna yönel. He lenovo y7070 ede bir bak. Onunda klavye ve Performans olarak msi dan assagi kalir yanı yok.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge62-6qd405xtr-apache-pro-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos/p_63052/

Ne güzel bilgi veriyorsunuz öyle. GL72'de Steelseries klavye bulunur. GE serisindeki klavyeyle aynıdır. Sadece renkli değildir. PE'de ise Steelseries klavye bulunmaz. Asıl tırt klavye PE serisinde. Bir konu hakkında tam olarak bilginiz yoksa mesaj yazmayın, insanları yanlış bilgilendirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

hocam GE , GL'den çok mu üstün ? ya ge62 alacam ya da gl72 , ama cidden kararsız kaldım bu ikisinden birini alacam

GE serisinin kendine has tasarımı, kasası, kişiselleştirilebilen renkli klavyesi, komponentlerin kalitesi ve diğer pek çok ek özelliği var. GP serisi biraz daha bütçeye uygun laptop sınıfına giriyor. GL ise GP'nin de altı bir sınıfta. Yani sıralama GT, GE, GP, GL diye gidiyor. En düşük seri GL.

GE62'de TRUE COLOR IPS ekran bulunmakta ve % 86 oranında RGB renk verebilmekte. GL62'de ise TN ekran var. En büyük fark burada. IPS ekran renklerde daha iyidir, her açıdan bakılabilir ekran bozulma yapmaz, ve daha net berrak görüntü verir.
    GE62'de USB 3.1 Gen2 var. GL'de Gen1.
    GE62'de Dynaudio hoparlörler ve bir subwoofer bulunmakta ve kulaklık taktığınızda devre seslerini yok eden altın jaklar var. Ses sistemi çok daha iyi yani.
    GE62'nin bazı modelleri Blu-ray writer içermekte.
    GE62'de Killer Shield LAN Network var multiplayer oyunlarda ping i en aza çeken donanımsal bir özellik.
    Ve önemli farklardan biri de kasa ve tasarım tamamen daha farklı, kaliteli ve dayanıklı GE62'de.
    GP'de tek renkli klavye var. GL'de ise klavyenin hiç rengi yok.

Durum bu şekilde. En azından GP serisine bakın GL serisine hiç bakmamalısınız. Bütçeniz zaten 4000 TL iken GL almanın en ufak mantığı yok, GP'nin de pek mantığı yok, biraz daha koyup GE'ye yönelmenizi tavsiye ederim. Ki zaten 4100 liraya krallar gibi GE62 6QD bulmuşsunuz, daha fazla araştırmanızı gerektirecek bir durum yok ortada.

• JustHF J kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim bunu kafandaki bazı şeyleri netleştirmen için söylüyorum, bugüne dek yüzlerce kişiye sistem topladım, öneride bulundum, özellikle son birkaç aydır laptop bölümünde onlarca yüzlerce tavsiye verdim. Hepsi de Allah razı olsun memnunlar çok da teşekkür ediyorlar. Çok farklı markaların çok fazla modelini kullandım belli bir tecrübe edindim. Yukarıda da kafandaki soru işaretlerini giderecek yorumlarda bulundum. Onları da okumuşsundur. Bir kez daha diyorum. Sana açık yüreklilikle söylüyorum ki 4100'e GE62 6QD bulabildiysen düşünmeden alacaksın, macera aramaya gerek yok. Başka markalara bakmaya da gerek yok. Dell'e gelirsek sana tek diyeceğim şey Dell bölümünü incele biraz, 15 dk sonra almaktan vazgeçersin zaten. Yabancı sitelerin incelemelerinde de laptopın ne mal olduğunu anlayabiliyorsun zaten.
  • JustHF J kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yazdığımda belirttim para yönünden rahatsan tabiki msi asıl değilsen 3k 3.5k en iyi ürün dell 7559
    bu arada fiyatı 3600 3700 degıl şuan ebrar bilgisayarda 3.350 .. bnım icin 100 200 çok önemli mevlalar 200e razer mouse alırım yani kapiş :D
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hocam senden Allah razı olsun çok yardımcı oldu yorumların , sanalmarketim.com'dan alcam aynı fiyata, o tarz sitelerden taksit yapmam bi sıkıntı yaratır mı (taksit seçeneği bulunuyo 9 aya kadar 4300e çıkıyo) ? yoksa bütçem kısıtlı o parayı ödeyecek nakitim yokta. Bir de garanti ve servis konusu nasıl olur online laptop alışverişlerinde , yani yarın bi gün bu laptop bozuldugunda kime götürecem ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

Hocam senden Allah razı olsun çok yardımcı oldu yorumların , sanalmarketim.com'dan alcam aynı fiyata, o tarz sitelerden taksit yapmam bi sıkıntı yaratır mı (taksit seçeneği bulunuyo 9 aya kadar 4300e çıkıyo) ? yoksa bütçem kısıtlı o parayı ödeyecek nakitim yokta. Bir de garanti ve servis konusu nasıl olur online laptop alışverişlerinde , yani yarın bi gün bu laptop bozuldugunda kime götürecem ben ?

Yok dostum güvenilir siteler bunlar bir sıkıntı yok.

Normalde internetten yapılan alışverişlerde 1 hafta iade hakkı var ama sitelerin yüzde 99'u kutu açıldıysa iade değişim kabul etmiyor servise yollayacaksın diyor. Bir sorun çıkarsa, servise yollarsın 1 hafta içinde hallediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.