Şimdi Ara

Gaming laptop alacam kafam karıştı artık bıktım araştırmaktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden haftalardır araştırıyorum bıktım usandım, kimi monster diyo kimi msi hatta kimi dell diyo kimi asus diyo. Monsterın olduğu yerlere giriyorum insanlar monster al kasa önemli değil msi'a çuvalla para vermeye hiç gerek yok derken buraya geliyoruz monster teknik servise götürmekten laptopu kullanamıyosun çok kötü pişman olursun diyolar. Tamam markayı seçtik msi diyosun bu sefer modeli seçemiyosun, tamam gtx 960m süper abi o olsun diyosun ama gp62 alayım bari fiyatı uygun derken biri yazıyo ge62 al gp ile hiçbişey yapamazsın falan diye gerçekten o kadar kafam karıştıki sürekli o parayla onu almaya değmez falan yazıyolar.

Benim bütçem normalde 3000 lira ama insanlar 3000 liraya oyun laptopu alınmaz diyolar abi ben cs go , half life , belki cod felan oynayacam pro gamer değilim sadece gaming laptop olsunki min 60 fps çeksin her daim istiyorum o kadar . Aynı zamanda tıp okuyorum slaytlara videolara bilgisayardan bakacağım için öyle teknik servisle falan beklenmedik zamanda bozulmamalı , yani dayanıklılık çok önemli bende , bütçe 3000 ama zorlarsam 3500e çıkar. Hani çok mu gerekli bu gtx960m bilmiyorum ama olursa iyi olur. Gerçekten marka takıntım yok dayanıklı olsun uzun idare etsin + oyun oynama konusunda sıkıntı çıkarmasın yeter bu bana bu kadar yani. Ahım şahım bi makine almama gerek yok . Lütfen yardım edin bıktım araştırmaktan gına geldi herkes farklı şeyler diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Benim fikrim canın ne istiyorsa onu al.Buralarda yazan yorumlara bakarsan zaten hiçbirşey almak istemezsin.Çünkü aldığı ürünle sorunu olan adam gelip buraya yazma zahmetine giriyor.Sorun yaşamayan kitle zaten mutlu mesut takılıyor yani.Her ay buraya gelip çok güzel gidiyor diye rapor vermiyor.Durum böyleyken istediğin ekran kartını,ram miktarını ve ekran boyutunu yazarsan her markadan birer modeli tavsiye edebilirim sende içlerinden istediğin birisini alırsın.

• Hocam, izmirde yaşıyorum taksitli alabilirim anca, vatan bimeks tarzı kazık yerlerden almak kesinlikle istemiyorum. Öncelikle MSI içim çok ısındı ondan alabilirim.

http://www.incehesap.com/msi-ge62-6qdapache-pro-405xtr-fiyati-29922/ buna ne dersin hocam ?
  • Acer vn7 i5 + gx960m bence güzel bir seçenek şahsen ben de almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

Hocam, izmirde yaşıyorum taksitli alabilirim anca, vatan bimeks tarzı kazık yerlerden almak kesinlikle istemiyorum. Öncelikle MSI içim çok ısındı ondan alabilirim.

http://www.incehesap.com/msi-ge62-6qdapache-pro-405xtr-fiyati-29922/ buna ne dersin hocam ?

Gayet güzel bir seçim işini fazlasıyla görür.

• Dostum monster a bulasma derim. Tavsiyem msi ve asustur.ANCAAAK Eğer 4200-4300 tl verecek isen 960 alman cok buyuk hata olur. 960m laptop fiyatı 3500-3800 dür. 4000-4500 arasi para vereceksen 965m li model al.. cok rahat alirsin. 970m li Ge62 4900 tl.

Yani msi iyidir ancak o gosterdigin model o fiyat etmez.

Son olarak incehesap biraz sıkıntılı. Ben sanalmarketim-ebrar-sadecenotebook-teknolojiankara yi kullandim. Iyi sitelerdir. Şunu alabilirsen al. Senin aklindaki tum sorular silinir asla basini agritmaz. Harika bir kasasi var ve Performansi 4-6 sene goturur. Ben deneyimledim cok iyi bir f/p urunu.

www.sanalmarketim.com/msi-ge62-6qf082tr-apache-pro-heroes-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx970m-156-full-hd-win-10/p_63043/?ref=akakce&source=mobil&v=1.86.7

Şunada bakabilirsin.donanimi Performansi Senin attigin linktekiyle birebir aynidir. Hatta kasasi daha kalitelidir ancak 500 tl daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyfyfy1453 -- 20 Haziran 2016; 21:13:43 >

• fyfyfy1453 F kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolasın ama attığın linkteki ürünün fiyatı 5.149,79 TL, yanlış atmışsın galiba :D bana da 3500 falan lazım olursa çok iyi olcak
  • Şunada bakabilirsin.donanimi Performansi Senin attigin linktekiyle birebir aynidir. Hatta kasasi daha kalitelidir ancak 500 tl daha ucuz.

m.akakce.com/p/?5892184

Sagolun hocam bişey soracam GL serisi nasıl ? Almaya değer mi 960m modelleri daha uygun duruyoda , işimi görür mü ?

• www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-16gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos/p_64163/

Şu modeli diyorsan bu yaramaz. Neden mi. Çünkü klavyede aydinlatma yok vede klavyesi tırt. Benim icin klavye cook onemlidir ve msi nın aydinlatmali steelseries klavyesi cok ayri bir zevk veriyor. Hem girsel acidan hem kullanis acisindan. Sen gene şuna yönel. He lenovo y7070 ede bir bak. Onunda klavye ve Performans olarak msi dan assagi kalir yanı yok.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge62-6qd405xtr-apache-pro-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos/p_63052/

tamamdır kafama yattı bu siteden alacam, peki servis ve garanti hakkında bildirir misin? çok önemli ben uzun süre kullanacağım için ilerki zamanlarda çıkan arızalarda servise göndermek isterim İzmirde oturuyorum , internetten sipariş ettiğim için bi sıkıntı çıkar mı servis konusunda?
  • quote:

Sagolun hocam bişey soracam GL serisi nasıl ? Almaya değer mi 960m modelleri daha uygun duruyoda , işimi görür mü ?

GL serisini tavsiye ederim, i7-6700HQ işlemci + GTX960M ekran kartı + 128GB SSD var. Klavyesi Steelseries ancak arka aydınlatması yok, fiyatı çok uygun:

http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos/p_64051/

• Ayberk1456 kullanıcısına yanıt
    hocam GE , GL'den çok mu üstün ? ya ge62 alacam ya da gl72 , ama cidden kararsız kaldım bu ikisinden birini alacam
  • JustHF J kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana çok hak veriyorum bende 1-2 aydır laptop bakıyorum.Bir çok konuşan insanlar var kötüleyenler karalayanlar ben duyduklarıma değilde gördüklerime bakarım realde ve sanalda arkadaşlarımad msi 950x lı / dell 7559 960 kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar heleki şu dell 7559 alan arkadaşım şöyle birşey var msi 950 modeli 3k 3.5k arası bulunabılıyor i7 zor olsada i5 bulunuyor fakat dell 7559 960 mevcut ve fiyatı 3.200 aldı arkadaşım ve çok memnun dersenki olm madem arkadaşın memnun gördün neden 2 aydır almıyor dersen de dell karşı soguk duruyordum malum aşırı ısıncak şuphesiyle o yüzdende bekledim sağdan soldan dell hp v.s v.s kötüleyen insanlar çok bu arada monsterda girelim alan arkadaşlarım asla memnun değiller .... sürekli garanti ile uğraşıyorlar allah onlara sabır versin 4k 3.5k verip rezil oluyorlar.Şahsen ben msi yönelirdim fakat 960 istiyorum performans konusundan beni yarı yolda bırakmasın benim yöneldiğim marklar msi asus dell olmuştu girdim araştırdım 2 aydır dolanıyorum Msi fiyatlar acayıp kabarık .... 960 lı modeller 3.8 başlıyor ve bu arada benim bütcemde senin gibi 3k zorlasam 3.3k felandı çünki daha ekipman alıcam.Asus jx modelinden sonra vx çıktı işlemci v.s farklarıda ortadaydı fıyatıda w10 lu vatanda 2.999 düşüyor gece indirimlerinde sonra dell 7559 yakınlaşmaya başladım ve arkadaşım ile iletişime geçtim 2 aydır kullanıyorsun herhangi bir şikayetin varmı ısınma nasıl diye insanlar dell kötü bakıyorlar dedim biraz küfür etti ve yanına çagırdı yanına gittiğimde o muazzam varlığı gördüm asil bir şekilde bizi bekliyordu yaklaştım inceledim forumlarda kasa kalıtesi diyorlar sankı kasayı savaşa çıkarıcaz sadece esniyor kasası ve açtık açılış okadar hızlıydı ssd de yoktu bu arada gözümü açıp kapatmayla bir açıldı günümüzün oyunu gta5 girdi ayarlarda 19x1080 full hıgh 50 60 fps arası oynuyordu ve kasma olmuyordu benim bildiğim 60 altına indigi zaman kasması lazım diye düşünüyordum 60 hz olayı anladın sen oyunu 40 45dk oynadık ama ben ap... oldugum icin 10dkda bir kasayı yokluyorum :D:D ısınıp kapanıcagını düşünüyorum 40 45dk geçti hala makine ılık ... dereceyi açtı 65 70 arasıydı ve arkadaki çift fanı gösterdi ve altında ek soğutucuda yok harici anladın demek istediğimi.. kısacası olay şu 3.200'e cift fan , 960 , skyle işlemcili laptop almak bir avantajdır.Bu arada gta 5 icin kanka dedi 1920x1080 full hıgh degılde hıgh oynuyorum dedi. hem 60 70 fps arası oynuyorum dedi hemde makineyi yormuyorum dedi zaten yeterince net dedi kaliteli dedi kısacası.Ekran kalitesi performansı gerçekten çok iyi heleki 40 45dk gta5 full hıgh oynayıp 50 60 fps alıp ısı derecesi 65 70 olması gerçekten bayıldım.Ve şuan bende dell 7559 kovalıyorum fiyatı şuan çıkık biraz düşmesini bekliyorum umarım aydınlatıcı olmuşumdur.Milleti boşver benide boşver bi düşün 3k 3.5k verip adam gibi laptop alamadıkdan sonra hiç bir mantığı yok.Karar senin en doğru olanı seçmelisin bütcende benim gibi az olduğu için en iyi olanı kafana yatanı al yani çok yazdım ya içimi boşalttım :D

• serhat1000 S kullanıcısına yanıt
    Hepsini okudum kardeşim çok sağolasın :D baktım dell'in fiyatlarına 3600-3700 civarlarına, sence 4100e msi ge62mi 3600e dell mi ?:D
  • quote:

Hocam, izmirde yaşıyorum taksitli alabilirim anca, vatan bimeks tarzı kazık yerlerden almak kesinlikle istemiyorum. Öncelikle MSI içim çok ısındı ondan alabilirim.

Dostum ne yap et ama Monster'a bulaşma. Bak bu dediğimi unutma hiçbir zaman, başka kimsenin de sözünü dinleme, Monster'a bulaşma diyorum kesin ve net bir şekilde.

Attığın linke gelirsek tıpatıp aynı modeli kullanıyorum. GTX960M çok iyi performans veren gayet iyi bir oyuncu kartı. Yaklaşık 2 haftadır bu laptopı kullanıyorum, zaten ondan önce de GE60 kullanıyordum. MSI'dan asla şaşmamak gerek konu oyun laptopı olunca. Çünkü cidden verdiğin parayı hak ettiğini açık açık hissediyorsun.

Linkteki fiyat ise inanılmaz. Laptop normalde her yerde 4400-4500'lere falan satılıyor adamlar 4100'e kadar çekmiş. Bu fiyata daha iyi bir şey alamazsın. Ki normal fiyatının çok altında. Düşünmeden al. Cidden söylüyorum hiç ama hiç düşünmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

Şunada bakabilirsin.donanimi Performansi Senin attigin linktekiyle birebir aynidir. Hatta kasasi daha kalitelidir ancak 500 tl daha ucuz.

m.akakce.com/p/?5892184

PE, oyun serisi değildir, daha çok elit takılan kesim için tasarlanmıştır, zaten o yüzden cafcaflı bir tasarıma sahip değildir, ASUS'un üst düzey N serilerine cevap olması açısından çıkarılmıştır ve GE ile arasında özellikle oyuncular için çok önemli olan farklar bulunmaktadır. Steelseries renkli klavye, IPS ekran vs. gibi. Kasası daha kaliteli de değildir aslında, sadece daha yumuşak bir dokuya sahip metalik renkte kasaya sahiptir, GE'de kullanılan kasayla aynıdır hatta GE'de sertleştirilmiş malzeme kullanılmıştır.

İşin komiği sonraki mesajda GL72 ile ilgili klavyesi tırt benim için klavye çok önemli demişsin, yalnız GL72'de Steelseries klavye bulunmakta, sadece renkli değil. PE serisinde ise Steelseries klavye bulunmaz. Yani PE60'ın klavyesi daha da tırt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Haziran 2016; 23:09:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

Dostum monster a bulasma derim. Tavsiyem msi ve asustur.ANCAAAK Eğer 4200-4300 tl verecek isen 960 alman cok buyuk hata olur. 960m laptop fiyatı 3500-3800 dür. 4000-4500 arasi para vereceksen 965m li model al.. cok rahat alirsin. 970m li Ge62 4900 tl.

Yani msi iyidir ancak o gosterdigin model o fiyat etmez.

Son olarak incehesap biraz sıkıntılı. Ben sanalmarketim-ebrar-sadecenotebook-teknolojiankara yi kullandim. Iyi sitelerdir. Şunu alabilirsen al. Senin aklindaki tum sorular silinir asla basini agritmaz. Harika bir kasasi var ve Performansi 4-6 sene goturur. Ben deneyimledim cok iyi bir f/p urunu.

www.sanalmarketim.com/msi-ge62-6qf082tr-apache-pro-heroes-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx970m-156-full-hd-win-10/p_63043/?ref=akakce&source=mobil&v=1.86.7

Kardeş tavsiyem MSI ve Asus diyorsun sonra da 4200 vereceksen 960 alman hata olur diyorsun. Bu markaların oyun serisi laptoplarının 960M'li olanları zaten 4400'lerden başlıyor en aşağı. 4000-4500 vereceksen 965M'li model al demişsin 4000-4500 fiyat aralığında fiyat aralığında 965M'li bir model yok, 960M'liler anca alınıyor, fiyatlardan haberin yok sanırım.

Gösterdiği o model o fiyat etmez evet, daha da fazlası ediyor. Arkadaşın attığı linkteki laptop olan GE62 6QD, her yerde 4400-4500'lere satılıyor, adam 4100'e bulmuş, bu inanılmaz bir fiyat. Nasıl gelip o fiyat etmez diyebiliyorsun Allah aşkına laptop piyasasından biraz haberdar ol. 2000'e 720p ekranlı laptop zor alınıyor şu an.

Kaldı ki linkini attığın laptop 5100 lira. Adam limitim 3500 diyor ona rağmen 4100 liralık laptopa karar veriyor sen gelip 5 binlik laptop öneriyorsun. Ve attığın laptopın kasasıyla arkadaşın attığı linkteki laptopın yani GE62 6QD'nin kasası aynı. İkisi de GE62 zaten, sadece birisi 6QD, öteki 6QF. Bu da donanımdan farkından dolayı yapılmış isimlendirme farkı. İkisi de aynı kasayı kullanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.