Şimdi Ara

Gaming Laptop Alıcam Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bunlarin icinde en iyisi ge70 gozukuyor ama vatan bilgisayarda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanom99

Bunlarin icinde en iyisi ge70 gozukuyor ama vatan bilgisayarda yok
    Oyun performansı açısından Monster önde.
  • Msi da ssd var , monsterda yok tulpar a ssd ekleyince 3.990 tl oluyor fiyat msi 3.400tl , monsterlarda ısınma sorunu olmazsa monster alabilirim
  • Ben kesinlikle 2.yi oneririm.
  • 870m i elinizin tersiyle itip 850m mi alacaksınız aynı fiyata? Abra serisine bakın öyleyse monsterın. 860m laptoplar 2800 tl ssd ekletip 3000 tl ye alabilirsiniz ve 500 tl niz daha iyi donanımla birlikte cebinizde kalır. MSI monstera göre çok şişirilmiş fiyatlara sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

870m i elinizin tersiyle itip 850m mi alacaksınız aynı fiyata? Abra serisine bakın öyleyse monsterın. 860m laptoplar 2800 tl ssd ekletip 3000 tl ye alabilirsiniz ve 500 tl niz daha iyi donanımla birlikte cebinizde kalır. MSI monstera göre çok şişirilmiş fiyatlara sahip.
    monster gayet serin çalışır. msi da ısınma sorunu yaşayabilirsin. gerçi sorun değil ısınması yinede işini görür ama takıntın varsa tavsiye etmem.
  • Babamla konusup kararı aldık , monster tulpar t5 v1.1.1 alıcaz inşallah memnun kalirim
  • Monster ların msi den daha serin çalışmasının sebebi tam olarak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

monster gayet serin çalışır. msi da ısınma sorunu yaşayabilirsin. gerçi sorun değil ısınması yinede işini görür ama takıntın varsa tavsiye etmem.

Monsterin msi dan saldığı kasalar için de geçerli mi bu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

Monsterin msi dan saldığı kasalar için de geçerli mi bu?

Alıntıları Göster
    Tulpar serisi gerçekten bir cok modele göre her anlamda üstün

• 2 markayı da kullanmış biri olarak şöyle anlatayım. msi ge60 da nette gezerken bile touchpad kısmı ısınıyordu. ayrıca biraz da sesli çalışıyordu. ekran kartına göre oyunlarda istediğin sonucu alıyorsun ama ısınması vardı işte. monsterda 680m li model kullandım. ağır oyunlarda bile touchpad ve klavye kısmında ısıyı hissetmedim. yani elini rahatsız edecek şekilde olmuyordu. benim kullandığım o model msi kasaydı hatırladığım kadarıyla. şu da var kullandığım monster 17 inçti. daha büyük kasa ve 680m olduğu için soğutma sistemi daha iyidi.
  • Peki hocam monster kasayı daha iyi soğutmak için modifikasyonlar yapıyor mu? Abra A5 Gtx 860m kullanıyor ve kart daha verimli daha az enerji harcıyor önceki seriye göre. Benim korktuğum işlemcinin aşırı ısınması. V2.1 değil de v1.1 tercih etsem o kasa da beni tatmin etmiyor ve daha ağır. 17.3 inchte clevodan başka seçenek yok ve çok büyük gelir bana.

Siz olsanız + ve - ler bakımından bir tarafa ses kalitesi, ışıklı klavye, hafiflik diğer tarafa da daha iyi soğutma koysanız neyi tercih ederdiniz? Abra v2.1 için tek sorunum ısınması yoksa çok begendim. O kadar para verip aldığım donanımı da hakkıyla kullanmak istiyorum ama.

Edit: Bu arada Abra A5 v2.1 ge60 la aynı kasaya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramelizeYogurt -- 30 Nisan 2014; 16:48:36 >
  • quote:

Peki hocam monster kasayı daha iyi soğutmak için modifikasyonlar yapıyor mu? Abra A5 Gtx 860m kullanıyor ve kart daha verimli daha az enerji harcıyor önceki seriye göre. Benim korktuğum işlemcinin aşırı ısınması. V2.1 değil de v1.1 tercih etsem o kasa da beni tatmin etmiyor ve daha ağır. 17.3 inchte clevodan başka seçenek yok ve çok büyük gelir bana.

Siz olsanız + ve - ler bakımından bir tarafa ses kalitesi, ışıklı klavye, hafiflik diğer tarafa da daha iyi soğutma koysanız neyi tercih ederdiniz? Abra v2.1 için tek sorunum ısınması yoksa çok begendim. O kadar para verip aldığım donanımı da hakkıyla kullanmak istiyorum ama.

Edit: Bu arada Abra A5 v2.1 ge60 la aynı kasaya sahip.
    gaming dehttp://www.sadecenotebook.com/msi-ge70-2pc-086xtr-apache-notebook-pmu336618 şaşma

• SaD1453 kullanıcısına yanıt
    Güzel makina ama 500TL daha ucuzahttp://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/ bu ürün için ne dersiniz? Para olsa da sizin dediğinizi alsak tabiki güzel ama bnm verdiğim linteki makinada işlemci çok ezik kalıp ekran kartının ve genel performansın düşmesine sebep olur mu? İşlemci dar boğaz yapar mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Orhun91

Güzel makina ama 500TL daha ucuzahttp://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/ bu ürün için ne dersiniz? Para olsa da sizin dediğinizi alsak tabiki güzel ama bnm verdiğim linteki makinada işlemci çok ezik kalıp ekran kartının ve genel performansın düşmesine sebep olur mu? İşlemci dar boğaz yapar mı yani?

bence almışken i7 sini al hocam gaminglerde ekran kartı önemlidir fakat günde 8 saat ve üzeri oyun oynayanlar için i7 idealdir. tabi tercih senin ayırca paylştıgım linkteki site piyasada çok uyguna satıyor ve 8 yıldır yayındalar saglamlar

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    soğutma için modifikasyon yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. ben tercihimi kullanım amacıma göre yapardım. yani oyun amaçlı alacağım için soğutma, iyi ekran kartı ve 17 inc tercih ederdim. ses kalitesi monsterlarda zaten gayet iyi bildiğim kadarıyla.
    ışıklı klavye ve hafiflik için alacaksan başka markalar da var. o yönden montera bağlı kalma. ama oyun amaçlı düşünüyorsan monster derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

soğutma için modifikasyon yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. ben tercihimi kullanım amacıma göre yapardım. yani oyun amaçlı alacağım için soğutma, iyi ekran kartı ve 17 inc tercih ederdim. ses kalitesi monsterlarda zaten gayet iyi bildiğim kadarıyla.
    ışıklı klavye ve hafiflik için alacaksan başka markalar da var. o yönden montera bağlı kalma. ama oyun amaçlı düşünüyorsan monster derim.
    Hocam bende bir oyuncu notebook u almak sıtıyorum.Butcem 3500 tl.İ7 olsun ,gtx770m olsun,8 gb ram olsun,ınce kasa olmasın,full hd mat ekran olsun.Ne onerırsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Hocam bende bir oyuncu notebook u almak sıtıyorum.Butcem 3500 tl.İ7 olsun ,gtx770m olsun,8 gb ram olsun,ınce kasa olmasın,full hd mat ekran olsun.Ne onerırsınız?

artık 800 serileri geldi 860lı bir ekran kartı olsun o kadar paraya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.