Şimdi Ara

Gaming Laptop Maksimum Bütce:3500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ortalama bir laptop kullanıcısıyım şuanda..Kendime bir hedef koymuştum onu gerçekleştirdim..Şimdi elimde 3500 civarı nakit mevcut..Bir laptop almayı

planlıyorum..Bayadır oyunlardan uzak kalmıştım,artık oyun oynamak istiyorum..Öncelikle kasanın çok sağlam ve şaşalı olmasını istiyorum :) göze hitap etmeli .. Ardından

ekran kartının mevcut oyunları minimum 'high' seviyesinde oynatmasını istiyorum..Ses ve görüntü kalitesinin iyi ekranın 17 inc büyüklüğünde soğutmanın çok iyi olmasını

istiyorum ssd olmasını istiyorum yoksada kendim takabilirim garanti bozulmasında:)Marka takıntım yok

ancak msi marka laptoplar son zamanlarda çok hoşuma gidiyor..Özellikle GX 70 modeli son zamanlarda baya inceledim işlemcinin darboğaz yaptığı söyleniyor , ona rağmen

oyunlarda can sıkıcı bir performanstan söz edilmiyor..Yanındaki hediyeleri aklımı çeldi birde..Gx 70 ile ilgili yada önerebileceğiniz bir laptopla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var

açıkcası..Birde uygun fiyata gx60 buldum 1300 tl .. Alıp almamakta kararsız kaldım , ekran boyutundan vereceğim ücret nedeniyle feragat edebileceğimi düşünüyorum , gx70

den kasa - kalite anlamında eksiği olup olmadığı konusunda yardımınız gerekiyor..Ayrıca 2.ele karşı değilim elinizde söylediğim özelliklerde bir laptop varsa pmden ulaşın

görüşelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akalın41 -- 26 Şubat 2014; 14:31:11 >

• Bu sektörün devi Monster laptoplardır. Tek bi ölü pixel e dahi değişim garantisi var ve canavar laptoplar bütçe olunca bende almayı düşünüyorum. Tavsiye edilir
  • bu modeller hem kasa hem servis hemde işlemci modelleri bakımından yeterli olucaktır

slı çift ekran kartlı modellerdir

http://www.notebookadresi.com/arama&filter_name=407130
  • cevaplarınız için teşekürler .. monster tabiki dediğiniz kadar üst seviye cihazlar satıyor ancak kasa konusunda çokta şaşalı değiller sanki.. sli teknolojili laptoplardanda cok ısındığına dair şikayetler okuyorum sanki
  • Akalın41 A kullanıcısına yanıt
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=460455&lang=tr-TR

Soğutması iyi Msi GT kasalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17inc olani varmi bu gt kasa monsterin hocam??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıtlar için teşekürler arkadaşlar 17 inc önceliklidir
  • Pm atamıyorum profiliniz gizli.msi ge70 var ilgelenirseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zehir35

Pm atamıyorum profiliniz gizli.msi ge70 var ilgelenirseniz

pm attım dostum
    Elbette varhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6049&urn=437850&lang=tr-TR#.Uw44RPl_uc0 buda gt70 kasalı olan
    Ge60-70 Monster Ms16gc-ms1757 Lenovo y510p

bu modelleri soguk kıs günlerinde ısınmak için kullanabilirsin özellikle Lenovo yu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Ge60-70 Monster Ms16gc-ms1757 Lenovo y510p

bu modelleri soguk kıs günlerinde ısınmak için kullanabilirsin özellikle Lenovo yu

Tesekurler hocam incelemelerime devam edicem birsure daha

Benden sana tavsiye önerdiğim laptopu alabiliyorsan eğer onu al.onun özelliklerine denk bir ürün bulamazsın ne kadar araştırsanda
  • Cok sagol hocam butcem altinda kaliyor bir sure beklemem gerekicek hayirlisi artik mactan sonra bilgisayara geceyim detayli bakayim monstera

cevap verdiğin zaman haberdar et bölümüne adımı yazda cevap verdiğini göreyim
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    tabi hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.