Şimdi Ara

Gaming Laptop Öneri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ortalama 3500-4000 TL civarı dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Almışkende en iyisi uzun ömürlüsü olmasını istememde her kullanıcı gibi normaldir sanırım en az bi 5 yıl ömrü olsa iyidir :) Bundan 2 ay önce ASUS N550JK almıştım mavi ekran ram yetersiz vb ürüne yakışmayan saçma hatalardan dolayı güç bela iade ettim ürünü çokta severek almıştım ama işte 16 GB RAM varken CS:GO da bile ram yetersiz diyip oyundan atınca olmadı napalım..Kafamdaki ürünler
    -Lenovo Y5070 ( Çok ısınıyor soğutma sistemi yetersiz diyorlar arkadaşlar düşündüren bu)
    -Toshiba Qosmio X70( ürüne dair pek bi fikrim yok yalnız çok büyük ve ağır olduğu aşikar GTX770M ekran kartı varmış..)
    -ASUS N550JK ( Bunu bilerek yazıyorum yine bu forumun kullanılar kulübünede belirttim ama istediğim cevapları alamadım bu ürünle yaşamış olduğum sıkıntıları yaşayanlar var mı acaba bana gelen üründe mi bi sıkıntı vardı merak ediyorum an itibariyle fiyatı 3200TL değerlendirilebilir diye düşünüyorum)
    -MSI GE60 APACHE
    -Monster ABRA A7 V3.2(1) (bilgisayarı inceleyemeden alacak olmam düşündürüyor istanbulda yaşamıyorum ama geldiğinde tipini bile beğenmezsem anında iade edebiliyormuşum sanırım.)

Sizinde ekleyebileceğiniz ve mümkünse tecrübeye dayalı yorumlarını bekliyorum :)

• zaten ınternetten aldıgın urunlerı 15 gun içinde iade edebiliyosun bitek monster a ait bir özellik değil. uzun vadede daha az yıpranan benım gözlemledıgım toshibadır, monster için ılk etapta güzel fiyat performans olsun özellik olsun fakat ilerleyen senelerde aşınmalara dair net bi yorum görmedim 2-3 sene sonra laptop nasıl bir hal alıyor çok bilgi yok ama toshiba uzun vade götürür msi de iyidr lenovayı tercih etmem
  • Teşekkür ederim peki Toshibanın söylediğim ürünü inceleme fırsatınız oldu mu o fiyata değer mi vatan bilgisayarın kendi sitesinde ürünün olumlu ve olumsuz yorum sayısı geri bildirimleri hemen hemen eşit gibi..
  • 770m maxwell mimarili olmasa gerek eski bi kart. Hic bulasilmasa daha iyi. Monster almazsaniz o fiyata 860m 960m belki 965m li bir notebook alirsiniz. Marka takintiniz yoksa butceyi biraz daha zorlayip 970m li bir monster alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 18 Temmuz 2015; 22:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka takıntım yokta 970M li monster 4200 civarı bir fiyatla açılışı yapıyor ve FreeDos işletim sistemi de satın almayı düşünüyorum monster alırsam açıkçası onuda araştırıyorum şu an. Ama abra a7 almaya yakınım açıkçası baya ya modelde "http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V3-2.html#.VatobvmOmXg" şudur.. Yalnız kafama takılan bir başka şey bütün A7 modeller stokta yok bi tek bu var neden satmıyor acaba bilmediğim bi eksisi falan mı var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Laptop Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    7 ay önce açıldı
    GAMİNG LAPTOP TAVSİYESİ İSTİYORUM
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.