< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gaming Laptop Önerisi
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci ve 4070 için alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 4 Eylül 2023; 11:36:32 > -
Oyun oynayacaksanız ekran kartlı daha önemli işlemciye takılma. 4070 li olan daha mantıklı olur.
-
Oyun içn 4070. Üstte attığım modeli sildim fiyatı artmış. Hx serisi işlemciler daha fazla ısınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd yerine intel 13700h li de bakabilirsiniz 4070 li.
Al hocam, bu fiyata ryzen 9 ve 4070 zor.
Selamlar,
Forumda incelerken gordum yazismanizi, benzer makinelere bakarken, asagidaki linkte bulunan cihazi gordum. bu konfigurasyonda 13650HX islemci olmasi kafami kurcaladi, Asusta 13700HX vb islemci zaten gormedim. Bu baglamda asagidaki laptop icin islemci, ekrankarti ve fiyat performans hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim?
Tesekkurler
www.hepsiburada.comAsus ROG Strix G16 G614JI-N3127 Intel Core i7 13650HX 16GB Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g614ji-n3127-intel-core-i7-13650hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000041YFC0
-
13650hx yerine 13700 de işinizi görür. Ryzen9 7940hs de aynı şekilde. Hx bence gereksiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 5 Eylül 2023; 16:18:10 > -
Asus alırkene iyi düşünmek lazım tmm guzel hoş da daha 6 ay olmadan fan dan kamyon gibi sesler başladı megerse bütün seride herkes aynı dertden muzdaripmiş 15 sene kullandıgım toshıba da böyle saçma sapan sorun yaşamadık şimdi asus fan la hayata alısmaya calısıyoruz tahammul edılecek gıbı degıl değişime yollasan ne kullanıcaz 1 ay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rog serisi tabi premium üst segment bir seri yani eğer o rakamlara çıkacaksanız olabilir ben ryzen 9 lu tuf serisini almayı düşünüyorum burada şöyle bir ayrımda var ryzen 9 i7 13650hx ile aynı segmentte değil seri olarak bir üst segmentte yani ben asusu da aradım tuflarda da ısınmadan yana sorun yaşamazsınız dediler çevremdeki kullananlarda memnun yine siz bilirsiniz bu arada amazonda 3070 ti acer var şuanda aşağıdaki şekilde prime üyelere ciddi bir indirim mevcut,fikir olsun diye paylaşmak istedim
https://www.amazon.com.tr/Acer-A515-46-Dizüstü-Bilgisayar-NH-QH1EY-001/dp/B0C8NVFGX7?ref_=Oct_DLandingS_M_b09b979c_2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X