Şimdi Ara

Gaming laptop önerisi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu 2. açılım bugün almak durumundayım lütfen bilen kişiler yardımcı olabilirmi max 7500 tl bütçem var

• www.monsternotebook.com.tr
    Abra A7 V11.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V11-1-1.html

• İndirimde fiyatı 7K civarına düşer hocam. Tasarım ve kalite olarak seni üzmez.
  • Berkay Eren kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba arkadaşımın paraya sıkışmasındnandolayı bütçeyi 6500 a düşürdüm abra a5 v15. 1 16 gb ram gtx 1650 i5 9300h hakkında ne düşünüyorsun monster sıkıntı yaratırmı
  • monster abra a7
    i7
    17.4 inch
    16 gb Ram
    gtx850 m 4gb
    1 tb harddisk
    120 gb ssd

fiyat olarak 2.600 tl yazılmış..alınabilir mi arkadaşlar?? İkinci el ..
  • therammsteiner58 T kullanıcısına yanıt
    Hocam monster bakıyorsan anladığım kadarıyla oyun oynamak da istersin. O yüzden fiyatı iyiymiş diye bir de 850m li laptop alma zannımca.
    Ben 950m ile bile debeleniyorum çok oyun oynamadığım halde, çünkü artık eski bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Riley

Hocam monster bakıyorsan anladığım kadarıyla oyun oynamak da istersin. O yüzden fiyatı iyiymiş diye bir de 850m li laptop alma zannımca.
    Ben 950m ile bile debeleniyorum çok oyun oynamadığım halde, çünkü artık eski bilgisayar.
    Atilla Total war hastasıyım....yeter diye düşündüm ama fiyat konusunda tereddütte kaldım
  • Attila total war ı kaldırır fakat yine de iyi araştırma yapmanı öneririm hocam, çok para çünkü malum bi alınca bi daha almak kolay olmuyor öyle durumu çok iyi olmayan insanlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Riley

Attila total war ı kaldırır fakat yine de iyi araştırma yapmanı öneririm hocam, çok para çünkü malum bi alınca bi daha almak kolay olmuyor öyle durumu çok iyi olmayan insanlar için.
    tulpar t7 v17.1 17.3 inch 3.200 tl diyor..buna n dersiniz?? gtx 1060 m var üstünde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.