İndirimde fiyatı 7K civarına düşer hocam. Tasarım ve kalite olarak seni üzmez.
Berkay Eren
kullanıcısına yanıt
Hocam merhaba arkadaşımın paraya sıkışmasındnandolayı bütçeyi 6500 a düşürdüm abra a5 v15. 1 16 gb ram gtx 1650 i5 9300h hakkında ne düşünüyorsun monster sıkıntı yaratırmı
monster abra a7 i7 17.4 inch 16 gb Ram gtx850 m 4gb 1 tb harddisk 120 gb ssd
fiyat olarak 2.600 tl yazılmış..alınabilir mi arkadaşlar?? İkinci el ..
therammsteiner58T
kullanıcısına yanıt
Hocam monster bakıyorsan anladığım kadarıyla oyun oynamak da istersin. O yüzden fiyatı iyiymiş diye bir de 850m li laptop alma zannımca. Ben 950m ile bile debeleniyorum çok oyun oynamadığım halde, çünkü artık eski bilgisayar.
quote:
Orijinalden alıntı: John Riley
Hocam monster bakıyorsan anladığım kadarıyla oyun oynamak da istersin. O yüzden fiyatı iyiymiş diye bir de 850m li laptop alma zannımca. Ben 950m ile bile debeleniyorum çok oyun oynamadığım halde, çünkü artık eski bilgisayar.
Atilla Total war hastasıyım....yeter diye düşündüm ama fiyat konusunda tereddütte kaldım
Attila total war ı kaldırır fakat yine de iyi araştırma yapmanı öneririm hocam, çok para çünkü malum bi alınca bi daha almak kolay olmuyor öyle durumu çok iyi olmayan insanlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: John Riley
Attila total war ı kaldırır fakat yine de iyi araştırma yapmanı öneririm hocam, çok para çünkü malum bi alınca bi daha almak kolay olmuyor öyle durumu çok iyi olmayan insanlar için.
tulpar t7 v17.1 17.3 inch 3.200 tl diyor..buna n dersiniz?? gtx 1060 m var üstünde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme