Şimdi Ara

Gaming laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaslar. Ben kurban bayramından sonra bir laptop almayı duaunuyorum fiyat bakımından 2500 bilemedin 2700 olucak hatta daha acıklayıcı olmak gerekirse 9 ayı ba alırsak taksit maksimum 320 filan olucak. Kafamda msi in şu laptobu varhttp://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-notebook-pmu314005

Mesela bu laptop dota 2,cs go ve son cıkan oyunları oynatırnı özellikle saydıgım 2 oyunu ve özellikle dota 2 bilirsiniz aralıksız 5-6 saat oynanabilcek bir oyun ısınma konusunda nasıl olır acaba arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jckiee -- 21 Eylül 2014; 12:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dota 2'yi ultrada açar ekran kartı yeterli ama şunu belirteyim her laptop oyun oynarken ısınır.Msi laptoplarda turbo fan olduğu için belki biraz daha az ısınabilir.Oyun için alıcaksan yanına bir tane de kaliteli bir soğutucu almanı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mares626

Dota 2'yi ultrada açar ekran kartı yeterli ama şunu belirteyim her laptop oyun oynarken ısınır.Msi laptoplarda turbo fan olduğu için belki biraz daha az ısınabilir.Oyun için alıcaksan yanına bir tane de kaliteli bir soğutucu almanı öneririm.

Bende öyle yapmayı dusunuyorum hocam sağolun. Peki monster abra a5 v11 bunun bir tık üst modeli ve aynı fiyat si olsanız msi mı alırsınız monster mı? Sonucta kasa farkı var aralarında ve msi isim yapmış anakart ekran kartı vs yapan bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: Jckiee

quote:

Dota 2'yi ultrada açar ekran kartı yeterli ama şunu belirteyim her laptop oyun oynarken ısınır.Msi laptoplarda turbo fan olduğu için belki biraz daha az ısınabilir.Oyun için alıcaksan yanına bir tane de kaliteli bir soğutucu almanı öneririm.

Bende öyle yapmayı dusunuyorum hocam sağolun. Peki monster abra a5 v11 bunun bir tık üst modeli ve aynı fiyat si olsanız msi mı alırsınız monster mı? Sonucta kasa farkı var aralarında ve msi isim yapmış anakart ekran kartı vs yapan bir firma

Ben olsam msi alırdım hocam zaten dota için yeterli özellikleri var.Monster'ların kasaları çok kaba deniyordu(ne kadar doğru bilmiyorum).Ha Monster alırsanız dotada daha çok fps ile oynarsınız tabi ama her şey de performans değil bence.Almadan önce cihazların kronik bir sorunu olup olmadığını bir araştırın ve kullanıcı yorumlarını bir okuyun sonra kararınızı verin bence.Şimdiden hayırlı olsun alıcağınız cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben olsam msi alırdım hocam zaten dota için yeterli özellikleri var.Monster'ların kasaları çok kaba deniyordu(ne kadar doğru bilmiyorum).Ha Monster alırsanız dotada daha çok fps ile oynarsınız tabi ama her şey de performans değil bence.Almadan önce cihazların kronik bir sorunu olup olmadığını bir araştırın ve kullanıcı yorumlarını bir okuyun sonra kararınızı verin bence.Şimdiden hayırlı olsun alıcağınız cihaz

Hocam 1 haftadır filan arastırıyorum sanırım msi alıcam sagolun

• bütçe biraz daha artabiliyorsa lenovo y50 tam canavar

• quote:

Orijinalden alıntı: samsung95

bütçe biraz daha artabiliyorsa lenovo y50 tam canavar

Valla hocam kafamda suan msi var fikrim degisirse bakarım ama yinede sagolun

• Jckiee kullanıcısına yanıt
    tavsıye ederım
    https://www.notebookadresi.com/msi-apache-ge60-2pc-091xtr-notebook
  • quote:

Öncelikle merhaba arkadaslar. Ben kurban bayramından sonra bir laptop almayı duaunuyorum fiyat bakımından 2500 bilemedin 2700 olucak hatta daha acıklayıcı olmak gerekirse 9 ayı ba alırsak taksit maksimum 320 filan olucak. Kafamda msi in şu laptobu varhttp://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-notebook-pmu314005

Mesela bu laptop dota 2,cs go ve son cıkan oyunları oynatırnı özellikle saydıgım 2 oyunu ve özellikle dota 2 bilirsiniz aralıksız 5-6 saat oynanabilcek bir oyun ısınma konusunda nasıl olır acaba arkadaslar?

o fiyat aralığında alabileceğin en iyi makina o saydığın oyunlarıda son ayarlarda açar bi sıkıntı olmaz güncel oyunlar için bf4 vs highda akıcı oynarsın hiçbir sıkıntı yaşamazsın monsterlar var ama monster için ekimin ortası diyorlar bide msi kasası daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanS10

tavsıye ederım
    https://www.notebookadresi.com/msi-apache-ge60-2pc-091xtr-notebook

Hocam aynı laptop sadece mouse yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

Asus CN167D modelini tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/11588asus-n550jk-cn167d-notebook

Hocam o laptop beni aşar yine de sagolun

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10160

arkadaslar bu laptop nasıl bu aralar siparis vericem de son asamalar gezerken gördüm bu fiyata bu laptop iyi mi sadece harddsik biraz sıkıntı sanırım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.