Şimdi Ara

Gaming Mouse'lar İçin Sıcak Fırsatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
11
Favori
14.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam izledim, ancak başka bir mouseden parça alıp takmak, çeşit çeşit ekipman vb engeller var önümde. adamda pompa gibi bşy var Bi basıyor şak çipi söküp alıyor ben nereden bulayım onu aliekspressten fln yedek parça lazım, açıkcası üşendim.

muhtemelen letgo ya hurda fiyatına koyacağım 10 20 lira fln parça ihtiyacı olanlar kullansın.

g502 almayı düşünüyorum, bilen var mı nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    3-5 liraya omron siviç alıp değiştirin.Elinizden geliyorsa değiştirmesi kolay.Yapamam diyorsanız elektronikçiler değiştirir.
  • elektronikçiye götüreyim hocam o halde, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

hocam izledim, ancak başka bir mouseden parça alıp takmak, çeşit çeşit ekipman vb engeller var önümde. adamda pompa gibi bşy var Bi basıyor şak çipi söküp alıyor ben nereden bulayım onu aliekspressten fln yedek parça lazım, açıkcası üşendim.

muhtemelen letgo ya hurda fiyatına koyacağım 10 20 lira fln parça ihtiyacı olanlar kullansın.

g502 almayı düşünüyorum, bilen var mı nasıldır
    Hocam lehim tabancası ile de rahatça sökülür yapamam derseniz diğer arkadaşın dediği gibi elektronikciye götürün yeni mausu almaktan daha ucuza mal olur dpi ayarı fazla olsun bende mausun boyutu büyük olsun derseniz g502 almak mantıklı olur diğer türlü boşa para harcarsınız çünkü Logitech mauslarda genel bir sorun sanırım bu alacağınız üründe aynı hatayı verecek bloody v5 aldım g500 bozulunca tıklama sorunu olmadı hiçbir zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 28 Kasım 2018; 21:52:22 >

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    valla mühendis bir arkadaştan lehim makinesini fln aldım şu ısıtan şeyi, açtım mouseyi ortalığı dağıttım soldaki ve sağdaki ufak butonları kullanıyorum şu an geri kalan hepsini bozdum ama öğrenmiş olduk şimdi ana konumuza geri dönelim, 150 liraya kadar mouse tavsiyelerine açığım
    Keşke mühendis arkadaşı da ödünç alsaymışsınız
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    uğraşası gelmedi hayın 3.5 yıldır kullanıyordum bu mouseyi yine iyi idare etti
  • platoon mouse kullanıyorum, en ucuzundan.. yok mu fırsat :)
  • Logitech G602 vatan bilgisayar söğütözü mağazasında 228TL.
    Geçmiş fiyatlarına bakarak çok sıcak değil de sağda solda 2nci elini 250-300'e satmaya çalışan tipleri görünce yazmak istedim.
    2014'de almıştım sanırım. Müthiş bir mouse bence. G502. Hala taş gibi kullanıyorum. Herkese öneririm. 30$a almıştım :) bu sene de 30$ a kadar düştü. Sanırım bazı sitelerde hala indirimde
  • g502 293 tl ye falan geliyo çok sıcak sayılmaz ama bizim piyasadan 100 110 tl aşağı

www.amazon.co.uk
    Logitech G502 Gaming Mouse Proteus Spectrum RGB Tuneable with 11 Programmable Buttons, Black: Logitech: Amazon.co.uk: Computers & Accessories
    https://www.amazon.co.uk/gp/product/B019DVCW3E/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.