Şimdi Ara

Gaming Mouse'lar İçin Sıcak Fırsatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
11
Favori
14.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xymox

Logitech G102 60 TL !
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Logitech-G102-Prodigy-Gaming-Mouse-910-004939/Tabletler-Cevre-Birimleri/Cevre-Birimleri/Mouse/urunno=0001711427001

Bugün kargoya verildi bakalim umarım hıyar çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

quote:

Orijinalden alıntı: xymox

Logitech G102 60 TL ! http://www.dr.com.tr/Elektronik/Logitech-G102-Prodigy-Gaming-Mouse-910-004939/Tabletler-Cevre-Birimleri/Cevre-Birimleri/Mouse/urunno=0001711427001

Bugün kargoya verildi bakalim umarım hıyar çıkmaz

Way arkadaş ben kendime almadım millete geliyor :D Dedim göndermezler herhalde :D
    Net cafeci arkadaşlardan da alanlar vardi. 20 30 tane alanlara da 10 yada 20 tane göndericeklermiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 24 Temmuz 2017; 18:19:56 >

• Bizim şanşımıza gönderdiler ürünü. Ben 2 tane aldım. Kargoya vermişler. E faturayıda yolladılar.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 tane almıştım, kötülesem de ölücülük bunu gerektirir. Kargo takip numarası yolladılar bugün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende 2 tane al. Millete almayın uzak durun de. sonra ölücülük bunu gerektirir diye söylen. Malasef ölücük değil 3 kağıtçılık oluyo bu ölücülük pazarlıkla olur. İnsanları kandırarak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 25 Temmuz 2017; 12:29:42 >
  • beyler önerebileceğiniz pahalı olmayan oyunlarda iyi iş gören bir mouse varmı. illa ayarlanabilir kaydedilebilir fazladan tuş takımları olması gerekmiyor.
  • Senin çocuk oldugun belli kendini bile yalanlıyon. Kandırmadın yani. Millete almayın de. Kendin gidip alıp. Bu ne oluyo. Üç kağıtçısın işte. Zoruna niye gidiyo anlamadım.

• g102yi satabilirim beyler 100 liradan.Sıfır kutusunda hiç açılmamış
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Aynen çocuğum, foruma da 2008 yılında kundaktan kaydoldum. Canım benim ya kızdın mı bakayım teknologist

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60tlye g102 geldi . sorunsuz kullanıyorum
  • Var mi bildiginiz logitech g102 yada g pro kampanyalari arkadaslar?

• G300s kullanıyordum yaklaşık 3 yıldır. Başparmağın olduğu yerdeki o katman delindi gibi bir şey oldu kullanmaktan, o beni rahatsız ediyor artık. Yeni Mouse bakıyorum anlayacağınız. Bilginiz olan kampanyalar varsa haber verir misiniz acaba?
  • G102yi kacirdik

• şu an varmı güzel bir f/p ürünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

şu an varmı güzel bir f/p ürünü ?
    bende bugün konuyu hortlatacaktım da vazgeçtim bulunca. hepsiburada da asus gladius var 200 tl. meşhur overwatch prosu kephrii bunu kullanıyormuş aldım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

bende bugün konuyu hortlatacaktım da vazgeçtim bulunca. hepsiburada da asus gladius var 200 tl. meşhur overwatch prosu kephrii bunu kullanıyormuş aldım bir tane.

Alıntıları Göster
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/rampage-smx-r9-rgb-mouse-isikli-mouse-oyuncu-mouse-gaming-mouse-profesyonel-mouse-362581129

bunu verdim hocam. güne özel indirimle 69 liraydı, gittigidiyor 75/15 uygulayıp birde teb %20 yaptım. çok uyguna geldi

• Çok sıcak olmasada, yanında mausepad ile hafif indirimli.

STEELSERIES RIVAL 110 MOUSE + QCK MOUSEPAD BUNDLE 149TL

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Çok sıcak olmasada, yanında mausepad ile hafif indirimli.

STEELSERIES RIVAL 110 MOUSE + QCK MOUSEPAD BUNDLE 149TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelserıes-rıval-110-mouse-qck-mousepad-bundle-1180894.html
    güzel fiyat. yalnız steelseries kablo konusunda gerçekten amatör. ne kadar steelseries eskittiysem hepsinin kabloları koptu ya da zamanla deforme oldu. adamlar 50 dolarlık farelerinde bile örgü kablo kullanmıyorlar. bkz:

• g300s mousemin sol tıkı bozuldu, 100-150 lira civarı mouse tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

g300s mousemin sol tıkı bozuldu, 100-150 lira civarı mouse tavsiyelerinizi bekliyorum
    Hocam nette tamir videoları var izleyerek tamir edin daha önce bende g500 mausu çöpe atmıştım şuan olsa tamir etmeyi düşünürdüm

Nejdat Delioğluyoutube
    Logitech G300s Mouse Tamiri (G300s Çift Tıklama Sorunu)
    https://m.youtube.com/watch?v=l0ZCkFg_WYM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 28 Kasım 2018; 8:5:42 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.