Şimdi Ara

Gaming mouse ! Öneride bulunabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar fps oyunları için, mouse önerisinde bulabilir misiniz 250 tl yi geçmesini istemiyorum. Elimde 48 TL vererek daha önceden almış olduğum

http://www.vatanbilgisayar.com/everest-sgm-x7-gaming-mouse-mouse-pad.html mousun daha sonra gaming kısmının sadece yazıda olduğunu anladım :) İlk zamanlar yeterli geliyordu ama daha sonra tepki süresi çok uzun gelmeye başladı ve tuşlara basınca bazen işlemediğini fark ettim ayrıca mouse elime oturmuyor çok büyük ve ağır geliyor. Razer modelleri kafama çok yatıyor ve hoşuma gidiyor. Fakat aynı fiyat segmentinde bir çok ürünü var tecrübesi ve önerisi olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Önceliklerim elime oturması, tuşların tepki verme süresinin iyi olması ve hafif olması :) ( temiz ve garantisi devam eden ikinci ele de açığım tutuş şekli olarak figertip, bir tutuşa sahip olduğumu Mark Mamzark arkadaşımız sayesinde öğrenmiş oldum. Bu arada sağ el kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim6330 -- 16 Mayıs 2015; 23:05:28 >

• Tutuş şekli elinin boyutu bilgi verirsen burdan yardımcı olacak arkadaşlar var. Pal grip-claw-fingertip ne tür tutuş şeklin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Tutuş şekli elinin boyutu bilgi verirsen burdan yardımcı olacak arkadaşlar var. Pal grip-claw-fingertip ne tür tutuş şeklin var

Fİngertip şekli bana tam uyuyor kardeşim. Küçük bir ele sahibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim6330 -- 16 Mayıs 2015; 22:13:51 >
  • Saglak mi solak mi ?

• SS rival (Best)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

Saglak mi solak mi ?

sağ:)
  • ibrahim6330 İ kullanıcısına yanıt
    Logitech G100s, G302/303.
    EVGA Torq X5
    CM Storm Spawn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

SS rival (Best)

tipi büyük gibi duruyor bendeki dandik everesti andırdı :) bu arada gameextrada 219 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim6330 -- 16 Mayıs 2015; 23:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Logitech G100s, G302/303.
    EVGA Torq X5
    CM Storm Spawn

teşekkür ederim kardeşim bunları biraz araştırayım. Sanrıım evga TR de yok
  • X5, Spawn ve G303'ü yüksek ihtimal Türkiye'de bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

X5, Spawn ve G303'ü yüksek ihtimal Türkiye'de bulamazsın.

Haklisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.