Şimdi Ara

Mouse pad almam tavsiyeler nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mouse pad lzm ama yer dar sizce ne almalıyım?

göründüğü üzere pek yer yoq gerçi hiç klavyeyede çarpmıyorum oynarken(cs1.6) ama oraya göre ufak bi gamer mouse pad lzm acaba klavyenin altında birazı kalsa mousepadin sorun olur mu?fiyat 60ytl geçmemesi lzm. aklımdan geçenler
    1.Revoltec GamePad Precision, Basic: http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RE051
    2.Nova Killer Gamer: http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=100310&productid=bs6019

• Mouse'u üste alarak daha fazla yer kazanabilirsin.Ben öyle kullanıyorum çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Mouse'u üste alarak daha fazla yer kazanabilirsin.Ben öyle kullanıyorum çünkü.

bi kere deniyeyim dedimde çok yüksek kalıyor koltuğu yükseltince klavye alcak kalıyor klavyeyi yukarı alıyorum ve çok yakın oluyorum monitöre sorun oluyor o yüzden altta alıp kullanıyorum alt kısımda rahat oluyor hem sırtım rahat hem gözlerim o yüzden oraya göre mousepad tavsiyesi ltfn

• ups ups mouse pad tavsiyesi ltfn.
  • valla hoca sen yeni bir masa yaptir bence bu masaya ne yapsan olmaz.pad tavsiyesine gelince bende ayni mause u kullaniyorum.ben gecen hafta nova killer aldim.saten nova bu padleri g5 ler icin uretmis.resmen kayiyor ustunde .weblebi.com da uygun fiyatlari.ama degisik bir dzayni oldugu icin o masada kullanamazsin sen en iyisi bir masa yaptir.ve bu sistemine uygun olsun.cunku g15 kullaniyorssun saten o masanin 3 te 2 sini aliyor bide g5 le rahat hareket etmek istiyceksin ee masada yer kalmiyor.:Dya uste cik ya yeni masa yaptir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

valla hoca sen yeni bir masa yaptir bence bu masaya ne yapsan olmaz.pad tavsiyesine gelince bende ayni mause u kullaniyorum.ben gecen hafta nova killer aldim.saten nova bu padleri g5 ler icin uretmis.resmen kayiyor ustunde .weblebi.com da uygun fiyatlari.ama degisik bir dzayni oldugu icin o masada kullanamazsin sen en iyisi bir masa yaptir.ve bu sistemine uygun olsun.cunku g15 kullaniyorssun saten o masanin 3 te 2 sini aliyor bide g5 le rahat hareket etmek istiyceksin ee masada yer kalmiyor.:Dya uste cik ya yeni masa yaptir.

^^ yahu 60ytl ne masası ne padi alcam sonra acaba mousepadin yarısı klavye altında mı kalsa ne etsem ya yukarı çekince herşeyi rahat edemiom.
  • Bende senin gibi mouse pad arıyorum klavye de aynı G15 çok yer kaplıyor malesef. Benim mouse yerim senden biraz daha fazla resimde gördüğün mouse pad 22x20cm gibi birşey yani. Oraya Nova killer getirsem olmuyor malesef. Benim işimi gören de Nova Winner oluyor 25x25cm oldugu için azcıkda yanlardan boşluk kalıyor. Ama senin yerin daha dar oldugu için profesyonel mousepad zor gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Bir daha Razer mouse almam
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende tweetyli mouse padler var ama şaka değil harbi çok iyi ..göndereyim istersen
  • ALLEIN senin o yere ancak qck mini sığar gibi . Fataleror klavyeyi biraz sola ittirince genemi sığmıyo nova killer ?
  • valla deli olcam abime o kdr dediydim şu masayı büyük yap diye böyle yapmış canı saolsun şimdi ceremesini ben çekiom acaba büyük bi mouse pad alsam klavyenin sağ tarafı biraz havada mı kalsa yani mousepad klavye altına mı alsam biraz.mouse padsiz sanki ıkınıyor gitmek iin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

valla deli olcam abime o kdr dediydim şu masayı büyük yap diye böyle yapmış canı saolsun şimdi ceremesini ben çekiom acaba büyük bi mouse pad alsam klavyenin sağ tarafı biraz havada mı kalsa yani mousepad klavye altına mı alsam biraz.mouse padsiz sanki ıkınıyor gitmek iin

sakina yapma ole .neden dersen g15 altinda en ufak bi puruz olsun klavye dengesini kaybediyor bi tarafi havada kaliyor gibi oluyor huzursuz ediyor insani.dedigim gibi saka demiyorum baska caren yok o mause a mutlak pad koy cunku sert zeminde o masue u 1 yilda bozarsin git 30 milyona pad i al.50 60 da buguk genis bir masa yap.sana tavsiyem monitorude duvara monte ettir super oluyor.o masa ne ole biraz genis masa yaptirin ya insan tabutun icine girmis gibi kucucuk.

• quote:

Orjinalden alıntı: Trio

ALLEIN senin o yere ancak qck mini sığar gibi . Fataleror klavyeyi biraz sola ittirince genemi sığmıyo nova killer ?

bi şekilde sığdırırım aslında da yani sola itersem belki fakat klavye ye elim bu sefer raht olmucak gibime geliyor. Bu gün olmazsa öyle bi deneme yapayım eğer alışırsam killer alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

valla deli olcam abime o kdr dediydim şu masayı büyük yap diye böyle yapmış canı saolsun şimdi ceremesini ben çekiom acaba büyük bi mouse pad alsam klavyenin sağ tarafı biraz havada mı kalsa yani mousepad klavye altına mı alsam biraz.mouse padsiz sanki ıkınıyor gitmek iin

sakina yapma ole .neden dersen g15 altinda en ufak bi puruz olsun klavye dengesini kaybediyor bi tarafi havada kaliyor gibi oluyor huzursuz ediyor insani.dedigim gibi saka demiyorum baska caren yok o mause a mutlak pad koy cunku sert zeminde o masue u 1 yilda bozarsin git 30 milyona pad i al.50 60 da buguk genis bir masa yap.sana tavsiyem monitorude duvara monte ettir super oluyor.o masa ne ole biraz genis masa yaptirin ya insan tabutun icine girmis gibi kucucuk.

ufak gamer mousepad yoq büyük masa iççinde yer yoq ztn sığmaz malesef masanın sağı solu dolu çok berbat oldu. sonunda o klavye mouse koyulan yeri modlucam tak çıkarlı bi sistem yapıcam oynucağım zmn takıcağım oraya raf gibi pc kapatıncada ordan çıkartıcam bakalım acayip cnmı sıktı şu ufak mousepad olmaması

• @ALLEIN
    Klavyeyi yukarı alıp mousu istersen aşagıda tut ya da tam tersini denesen belki alışırsın. Gerçi benim gibi oyunlarda rahat arıyorsan o işe yaramayacaktır. Benim masama dikkat edersen klavye mouse alanı baya geniş ve ikiside aynı yerde başka türlü rahat edemiyorum.
  • bak dostum sana tavsiyem ve olabilcek sey nedir biliyormusun.hem mause u hemde klavyeyi yukari cikar..alttaki klavye kismini sok cikar.ve monitoru ya duvara monte ettir .yada altina bisiler koyarak boyunu yukselt .
  • Lan game oynamıyorsan ve o daracık alanda çırpınmak için bi mousa 120-130 ytl saydıysan hatayı baştan yapmıssın..Mouse pad dersen eşantiyon bir mouse pad kullanman çok daha mantıklı gözüküyor.2'şer milyona 2-3 farklı çeşit alabilir ve uygun olanla devam edebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restless- -- 10 Eylül 2007; 20:50:22 >
  • Everglide titan dkt al, 70 ytl..
  • Ne almaya karar vericeksin bilmem ama acele et, her geçen dakika, her mouse hareketinde yeni g5 in teflon kaplaması eriyor
  • aynı sorun bendede var(dı) ama logitech momo sayesinde bitti:D
    klavye üstte mause altta
    oyun oynarken veya yazı yazarken momo ya yaslanıyorum(momo da altta )
  • firebal.net dışında mouse pad satan bi site daha var mı? Funcları falan bulamıyorum razerde aynı şekilde getirmiyorlar mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.