Şimdi Ara

Mouse pad almam tavsiyeler nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    www.shop4gamers.com

Bu siterlerde çoğu ekipman mevcut
  • Şuan o mousenin sağına doğru geçmeli bir sistem yapıyorum düzgün bişey olursa resmini koyucam yaklaşık 10cm bir genişleme sağlıcak yapabilirsem 20-25cm arası bir genişlikte bir mouse pad bakmaya başlıyayım şimdiden bu arada klavye mouse alta üste değiştiremiyorum rahatsız oluyorum ve buda oyunda etkliyor malesef.
  • o kadar bi alana steelpad QcK mini olur gibime geliyor (www.shop4gamers.com ).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trio

www.sanalmarketim.com
    www.shop4gamers.com

Bu siterlerde çoğu ekipman mevcut

Evet bakmıştım buna da özellikle sanamarketim de sadece nova mouse pad var Gelir umarım diğerleri de

• Sanalmarketimin merkezi evimn yannda-6 aydır mantis speedpad getircekler sparişi vermişlerdi 6 ay once-hala gelceq...Ara sıra 1'er tane qpad getiriyolar o da 1 gün kalmıyor stoklarda..Boşuna bekleme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restless- -- 11 Eylül 2007; 17:16:45 >
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RE053 yüksek hassasiyet arıyorsan tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

o kadar bi alana steelpad QcK mini olur gibime geliyor (www.shop4gamers.com ).

25*21 gibi birşeydi boyutları bencede olur ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RE053 yüksek hassasiyet arıyorsan tabi

Bunu kullanıyormusun? Ya da gördün mü nasıl sence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Restless-

Sanalmarketimin merkezi evimn yannda-6 aydır mantis speedpad getircekler sparişi vermişlerdi 6 ay once-hala gelceq...Ara sıra 1'er tane qpad getiriyolar o da 1 gün kalmıyor stoklarda..Boşuna bekleme derim

Merkezi derken? Sanalmarketim in tek şubesi var oda bize baya yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trio -- 12 Eylül 2007; 16:08:09 >
  • quote:

quote:

Sanalmarketimin merkezi evimn yannda-6 aydır mantis speedpad getircekler sparişi vermişlerdi 6 ay once-hala gelceq...Ara sıra 1'er tane qpad getiriyolar o da 1 gün kalmıyor stoklarda..Boşuna bekleme derim

belki aynı yerde oturuyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RE053 yüksek hassasiyet arıyorsan tabi

boyutları hakkında bilgin var mı acaba bir sistem yaptım takılıp çıkarılır halde oldu genişlik 32cm buldurdum sığar mı acaba?

• quote:

quote:

Kocatepede oturuorum ben..Otantiği bilirsin o çevrede oturuyorsan-onun üstündeyim
    Sanırım sanalmarketimin bir de deposu var ürün teslimatı yaptıkları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restless- -- 12 Eylül 2007; 22:00:56 >

• Evet otantiği biliyorum. Bende sanalmarketimin sana zıt tarafında oturuyorum . Kocatepe camii camdan bakınca gözüküyo yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trio -- 13 Eylül 2007; 0:03:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.