Şimdi Ara

mouse pad tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elime yeni ms habu gecti ancak eski steel pad qck padimle nedense alisamadim, istedigim gibi rahat kaymio.Yeni bi pad almak istiorum ama bu sefer snrm aluminyum yada plastik gibi sert bi pad almayi dusunuorum cunku kumas padlar istedigim gibi kayganligi saglamio.Suan icin dusundugum 3 pad var.Razer exactmat, xraypad thunder9 ve steelpad Ss.İlk exactmat i arastirdim orta seviye bi pad olarak gecio snrm yorumlarda incelemelerd e ole anladim xray ve steel daha ustun die gecio.Bende xray padi arastirdim optik mouselerle cok rahat ve gusel uyumlu bi padmis ancak laser mouselerle uyum sorunu yasiomus cogu kisi, ondan xrayi eledim ancak steel SS i arastirdim doru duzgun bi inceleme bulamadim, acaba varmi laser mouseyle SS kullanan bana yardimda bulunacak.Steelde bi inceleme,yorum bulamazsam snrm exactmat alacam, cunku habunun laser motoru ve skatezleri vs.leri copperheadle ayni sadece dis kabi microsoftun elime rahat oturuo bunun icin habuyada uyumludur heralde yorumlarinizi bekliorum.

• Thunder 9Yakın zmanda bende alacağım.
  • Bence S&S al. Zaten bütün plastik pad lerde skatez şart. Thunder 8 kullandım 9 u bilmiyorum ama thunder 8 zamanında gerçekten eziyodum
  • bilmiorum snrm laser turu mouseler plastik padlarla uyumlu deilmis snrm thunder 9 gibi plastik padlarla sapitiomu. Laser mouseler elimde optik olsa hic dusunmeden thunder9 alirdim ama, laser varken tereddutte kaldim.3 4 tane kumas pad denedim ama istedigim kayganligi bulamadim arkadas razer mantisin speed padini onerdi oda kumas pad ama kullanan biri varmi die kumas padlara gore gore nasi bir pad ?
  • Razer mantis speed kullanıyorum şu anda fakat pek iyi değil yada ben uyum sağlıyamadım
  • peki plastik padlarin cogu laser mouselerle uyum sorunu yasiomus razer exactmat kullanan varmi acaba skatezleri ne kadar surede eritio yani her ay skatez almaklami urascaz yoksa 3 5 ay dayaniomu,birde padin kendisinde bi erime oluomu
  • Razer exactmat almanı tavsiye etmem kullanmadım ama kullananda yok . Artık plastik padler skatez leri ile birlikte geliyo şu an s&s alırsan skatezler geliyo diye biliyorum. Pad de erime oluyomu tam emin değilim ama oluyo sanırım. Skatez ler çabuk erimez galiba

(diye biliyorum, sanırım , galiba)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trio

Bence S&S al. Zaten bütün plastik pad lerde skatez şart. Thunder 8 kullandım 9 u bilmiyorum ama thunder 8 zamanında gerçekten eziyodum

Bende S&S almayı düşünüyorum fakat 2.el.Alacağım kişi skatezlerin olmadığını söyledi.Çok fark olur mu?Zaten G5 in altında skatezler var sonuçta.
  • g5 in skatez leri iyidir. Sorun olmaz sanırım
  • bende ilk S&S almayi dusundum ama hem plastik padlar laser mouselerle uyum sorunu yasiomus hemde shop4gamers sitesinde laser mouselerle uyum sorunu olabilir dedi cunku padi internetten siparis vericem rahat edemezsem elimde patlar cunku deniyebilecegim yakinlarimda doru duzgun pad satan bi magaza yok.Birde bu plastik padlarin hepsinde mouse skatezi veriolar peki nasi bi sekilde bunlar cunku ben habuya eski mousenin deneme amacli skatezlerini taktim ancak habunun skatez yuvalari ust 2 ufak alttaki buyuk bi tane oldugu icin skatez yuvalari farkli ondan standart yuvarlak skatezleri yapistirsakda saga sola kayabiliolar buna nasi bi cozum buluonuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkaksoy -- 5 Eylül 2007; 5:13:20 >
  • Selam, ben de yakın zamanda Habu aldım ve daha önceden aldığım Nova Killer Mouse Pad ile güzel bir ikili oldular :) Tavsiye ederim...
    Killer 50 lira civarında idi galiba, Winner modeli var daha küçüğü... Bu ikisi iyidir. PcLabs sitesinde incelemeleri de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

bende ilk S&S almayi dusundum ama hem plastik padlar laser mouselerle uyum sorunu yasiomus hemde shop4gamers sitesinde laser mouselerle uyum sorunu olabilir dedi cunku padi internetten siparis vericem rahat edemezsem elimde patlar cunku deniyebilecegim yakinlarimda doru duzgun pad satan bi magaza yok.Birde bu plastik padlarin hepsinde mouse skatezi veriolar peki nasi bi sekilde bunlar cunku ben habuya eski mousenin deneme amacli skatezlerini taktim ancak habunun skatez yuvalari ust 2 ufak alttaki buyuk bi tane oldugu icin skatez yuvalari farkli ondan standart yuvarlak skatezleri yapistirsakda saga sola kayabiliolar buna nasi bi cozum buluonuz ?

Her seri için skatez ler ayrıca satılıyor. Fakat bütün plastik padlerde klasik olarak normal bildiğin oval skatezler geliyor. Shop4gamers biraz kazık ama ondan başkada mousepad konusunda lider olan yok. O yüzden qck heavy alabilirsin yada bilmem icemat felan. Yabancı sitelerde yapılan yorumları okursan daha iyi karar verirsin

• peki bi arkadas steelpad 5L onerdi laser mouselerle uyumluymus ve rahatmis ama kayganligi konusunda bi bilgim yok o nasi bi pad
  • 4eva QPAD
  • bende bilek destekli bi pad arıyorum bunlardan hangilerini tavsiye edersiniz yada başak linklerden de tavsiye olur.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100308&productid=bs6018
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100308&productid=bs6017
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100309&productid=bs90040
    gerçi hepside birbirine benziyo ama
    bide bu var
    http://www.binbirmarka.com/pinfo.asp?pid=206

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civax -- 6 Eylül 2007; 10:46:51 >

• nova winner gamer mouse pad kimse önermemiş hayret.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

peki bi arkadas steelpad 5L onerdi laser mouselerle uyumluymus ve rahatmis ama kayganligi konusunda bi bilgim yok o nasi bi pad

5L i tam bilmiyorum ama iyi değil diyolar.
  • ne anlamda ii delmis 5l ?
  • Bende pek emin değilim sadece alanların yorumları
  • peki sizce razer mantis,steelpad 5l ve nova killer arasindan hangisini tavsiye edersiniz kayganlik bakimindan ve laser mouselere uyumu bakimindan ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.