Şimdi Ara

mouse pad tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3ü arasından değilde qck heavy de alabilirsin bence. Yada everglide titan daha iyi olur. 3 ü arasından nova killer deyim ama kullanmadan bilemem
  • ztn suan elimde steelpad qck mini var heavy alsam ne farketcek qck den memnun deilim istedigim kayganligi alamiorum dktda onun bir benzeri bez padlardan istedigim rahat ve kayganligi alamiorum habuyla ha tmm eski plastik skatezli mousemle cok rahattilar ama habudaki skatezlerle rahat kaymiolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

ztn suan elimde steelpad qck mini var heavy alsam ne farketcek qck den memnun deilim istedigim kayganligi alamiorum dktda onun bir benzeri bez padlardan istedigim rahat ve kayganligi alamiorum habuyla ha tmm eski plastik skatezli mousemle cok rahattilar ama habudaki skatezlerle rahat kaymiolar

Mantis al bana güven.
  • 13 sen ilk thunder9 dedin sora S&S dedin simdide mantis diosun nsai guveneyim 3 gunde 3 pad tavsiye ettin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

nova winner gamer mouse pad kimse önermemiş hayret.

Şundan 5 mesaj öncesine baksan görecektin arkadaşım
  • kullanmıyorum
  • quote:

ztn suan elimde steelpad qck mini var heavy alsam ne farketcek qck den memnun deilim istedigim kayganligi alamiorum dktda onun bir benzeri bez padlardan istedigim rahat ve kayganligi alamiorum habuyla ha tmm eski plastik skatezli mousemle cok rahattilar ama habudaki skatezlerle rahat kaymiolar

Everglide titan(dkt versiyonu deil) alabilirsin o zaman . Ama illa plastik diyosan s&s al. Nova killer diyosan onu al. Ne istiyosan onu al yeter bee
  • quote:

13 sen ilk thunder9 dedin sora S&S dedin simdide mantis diosun nsai guveneyim 3 gunde 3 pad tavsiye ettin :D

Sende qck varmıs...Yani bez pad'lerden.Bunu ben bilmiyordum.Ondan S&S ve Thunder dedim.Sonra qck'den memnun olmadığını anladığımda mantis dedim.

Bana güven mantis alll.
  • Revoltec GamePad Precision, PRO almanı tavsiye ederim.fiyat/performans açısından çok güzel bir mousepad.

mouse pad tavsiyesi

Özellikler
    İster oyuncu olun ister çizimle uğraşın. Bazen yüksek hassasiyet isterseniz rakipleriniz en hızlı biçimde yerle bir edebilmek için; bazen düşük hassasiyet ararsınız ki en ince çizimleri yapabilmek ya da strateji oyunlarında ya da sniper tarzı oyunlarda hedefi tam vurabilmek için. Peki tüm bunlar için ayrı - ayrı mı mousepad almak zorundasınız? Hayır artık gerek yok. Özel silikon bileklikli (bilek desteği sayesinde bilek ağrılarına son, saatlerce kullanın!) yapısı, çift taraflı yüzeyi (bşr yüzeyi yüksek diğer yüzeyi düşük hassasiyet) sayesinde artık rakiplerinizden bir adım öndesiniz. Üstelik su geçirmez özel çantası hediye! Bu sayede en önemli silahınız artık hep sizinle her yerde! Şimdi farkınızı ortaya koymanın tam sırası.

* Biri yüksek diğeri düşük hassasiyetli çift yüzey
    * İnanılmaz kaygan hareketler kolay ve etkili
    * Çift taraflı yüzey altındaki tabanın özel gözenekli kaymaz lastik yapısı sayesinde en hızlı ve sert hareketlerde bile %100 sağlamlık ve yerinden oynamama
    * Lazer, optik, toplu tüm mouse çeşitlerine tam uyumlu.
    * Özel taşıma çantası ve kaydırıcı bantlar kutuya DAHİLDİR!

Link:http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RE053

• kusura bakmayin 2 gundur padleri arastiriyorum.Cunku cok cektim bu padlerden hem cok cabuk kirleniolar aralraina bisiler kacio temizlemesiyle urasiyorum.Hemde istedigim kayganligi alamiyorum.Habuyla uyumlu birde istedigim bi pad ariyorum.Sora tam istedigim bi pad alamayinca urasicam sora biliyorum 2.el satip baska bi pad alicam urasicam yani.Onun yerine arastirip bana en uygunu bulmaya calisiyorum.Sanirim Nova Killer alicam ormanci arkasimizdada habu ve killer varmis cok rahat ettigini soluo bende bi deniyim diyorum.Ama İzmirde deniyebilecegim bu padden satan bi magaza varmi ?
  • quote:

kusura bakmayin 2 gundur padleri arastiriyorum.Cunku cok cektim bu padlerden hem cok cabuk kirleniolar aralraina bisiler kacio temizlemesiyle urasiyorum.Hemde istedigim kayganligi alamiyorum.Habuyla uyumlu birde istedigim bi pad ariyorum.Sora tam istedigim bi pad alamayinca urasicam sora biliyorum 2.el satip baska bi pad alicam urasicam yani.Onun yerine arastirip bana en uygunu bulmaya calisiyorum.Sanirim Nova Killer alicam ormanci arkasimizdada habu ve killer varmis cok rahat ettigini soluo bende bi deniyim diyorum.Ama İzmirde deniyebilecegim bu padden satan bi magaza varmi ?

internetten alabilirsin.
  • ztn cogu seyi internetten aliorum benim amacim padi almadan once mousemle test etmek onun icin izmirde satan sordum butun bilgisayarla ilgili seyleri ztn internetten siparis ediorum.
  • üzerinde tweety resmi olanlardan al bende var süper
  • Yuvarlak mouse pad kullanmayı düşünürseniz aşağıdaki linke bakabilirsiniz. Daha önce kullanmıştım. Sonradan bilek desteği olanını keşfedince yuvarlak olanının pabucu dama atılmıştı :)

mouse pad tavsiyesi
     mouse pad tavsiyesitrendyol.com
    MAĞAZA DEPOM Yuvarlak Mouse Pad - Siyah Geniş Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/magaza-depom/yuvarlak-mouse-pad-siyah-genis-p-308920384
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.