Şimdi Ara

Gaming Mouse Pad Yapalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gaming mouseların fiyatları nedir ya çıldırmış olmalılar !! :( Gelin mouse pad yapalım kendimiz.Kullandıkları malzeme plexi galiba forumda ledli mouse pad yapımı konusunda konuşulmuş.Hatta teflon tava kullanan arkadaşlar bile var :D Neyse arkadaşlar uzatmadan muhabbeti, Mouse pad yapmak istiyorm kullanmam gereken malzemeler nelerdir 2 kat olmalımıdır illa sadece plexi kaymazmı yada kaymaz taban olarak ne kullanabiliriz bu standart aldığımız 5 tl lik mouse padlerin altındaki kaymazdan bulsak ya bir yerlerden üst yüzeyi sonra düşünürüz :) kimler satar kimlere sormak lazım.?Ben izmirliyim izmirli olanlar bilir gıda çarşısını.Oraya mı bakmak lazım ki....bilgisi olan var mıdır?İlgilenilirse çok mutlu olurum arkadaşlar hepinize iyi forumlar.........

• quote:

Orijinalden alıntı: olkanakarkan

Arkadaşlar bu gaming mouseların fiyatları nedir ya çıldırmış olmalılar !! :( Gelin mouse pad yapalım kendimiz.Kullandıkları malzeme plexi galiba forumda ledli mouse pad yapımı konusunda konuşulmuş.Hatta teflon tava kullanan arkadaşlar bile var :D Neyse arkadaşlar uzatmadan muhabbeti, Mouse pad yapmak istiyorm kullanmam gereken malzemeler nelerdir 2 kat olmalımıdır illa sadece plexi kaymazmı yada kaymaz taban olarak ne kullanabiliriz bu standart aldığımız 5 tl lik mouse padlerin altındaki kaymazdan bulsak ya bir yerlerden üst yüzeyi sonra düşünürüz :) kimler satar kimlere sormak lazım.?Ben izmirliyim izmirli olanlar bilir gıda çarşısını.Oraya mı bakmak lazım ki....bilgisi olan var mıdır?İlgilenilirse çok mutlu olurum arkadaşlar hepinize iyi forumlar.........

Takipteyim bencede çok fazla fiyatları inşallah yapabiliriz el yapımı mausepad :D

• Bence 5 tl lik bi mouse pad alın ondan sonra onun boyutuna göre bi Battlefield 4 stickerı tamam işte :
  • Benim yapımım vardı kaldırmıştım rağbet görmeyince tekrardan upload ederim akşam sana tavsiyem malzemeler yemek servisinde kullanılan karton plastik malzemeler deri ve kauçuk en alta kaymaması için kauçuk at üste tabak altlıgını koy en üste deriyi tersten yapıştır alsana 40 liradan başlıyan steelseries gaming mouse pad :) bak aklıma geldi akşam upload edeyim gör :)
  • Benim aklıma geldi aslında. Karaköy de bi dukkanda metrekare hesabı 4 mm sert sünger satılıyor. Ondan yapacaktım ama Karaköy e gitmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu acıyorum sımdı beyler :)
  • Keşke şu konuyu görseydiniz ve bir tane alsaydınız gerçekten ucuzdu konudaki yorumum ve resimler:

Keşke bir kaç tane alsaydım 2TL nedir ki ya eşe dosta verirdim beklediğimden güzel çıktı iyi korunmuş zede tarzı bir şey yok 15-20TL lik bir mousepad konuyu açan arkadaşa
    çok teşekkürler gerçekten alınabilir ürünün kargo ücreti falan yok sadece 1 dolar ödüyorsunuz 2-3 hafta içinde geliyor bazen 4 haftaya kadar kayabiliyormuş dert etmeyin

Biraz Logitech sevdalısıyımda o yüzden bu şekilde yaptırdım ama çok hoş olmuş sanki g240 ın biraz farklı versiyonu buyrun ss

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    12 ay önce açıldı
    PS5 klavye & mouse set hakkında
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keçe üzerine markörle çizim yapabilirsiniz, aliexpresste 4 dolara ''çakma'' razer pedler var.
  • takip :)
  • taban için suni deri kullanın ucuza gelir ve esnektir kaymaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben g400sgaming mouse aldım ama en yüksek dpi bin düşüğü normal bi mouse g mouse alcaksan logitech ve g400s yada daha yuksek alinmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom mousepad yaptırabiliyorsunuz 1 dolara.http://forum.donanimhaber.com/m_90871800/tm.htm bu konuya bir göz atın isterseniz ben 3-4 ay önce almıştım fazla memnun kaldım bir tane daha 1 ay önce aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.