Şimdi Ara

Gaming Mouse ve Klavye Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımdaki eksik olan Monitör,klavye,mouse gibi ekipmanları yeniliyorum.

Mouse Olarak Bloody V7

http://www.vatanbilgisayar.com/bloody-v7-multi-core-gun3-gaming-mouse.html

Klavye olarak

http://www.vatanbilgisayar.com/tt-esports-challenger-pro-oyuncu-klavyesi-turkce.html

http://www.vatanbilgisayar.com/tt-esports-challenger-oyuncu-klavyesi-turkce.html

Bunları düşünüyorum fakat bu 2 klavye arasındaki fark nedir veya nasıl bir klavye almam gerekiyor. Pek bilgi sahibi değilim.
    Bide mouslarda macro olayı nsıl oluyor paramı veriyoruz üstüne ?
    Klavye+ mouse 250-300 tl gibi bir bütçem var.

Şimdiden sağolun.

• Hocam size en güzelini yapayım.

Logitech g103 klavye
    Logitech g502 mause
    Logitech g240 mausepad

Kendilerini aldıktan sonra 1. Kuruş bile ödemiyorsun.
    Garantisi hepsinin 3 yıl. Ve logitech türkiye çok güzel yardımcı oluyor.
    Hepsi süper kaliteli ergonomik şık. Daha iyisi olurmu bilmiyorum. Ama biraz daha özelliklerden vazgeçip daha
    ucuz birşeyler alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevap verdiğiniz ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
    Mouse olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/bloody-zl5-multi-core-laser-gaming-mouse.html

Bunu çok beğendim sizin görüşleriniz nelerdir ?
    Sizin önerdiğiniz mousenin bu mousedan farkı nelerdir Ben klavyeninde bu seviyede olmasını istiyorum
    Tavsiyenizi bimekstende yapabilirsiniz hatta illa bunu al derseniz nettende alabilirim.
    Teşekkürler.
  • Bloody serilerin çoğunda üzerinde bulunan top ( dönen zımbırtı ) bozuluyor. Fare konusunda şu an logitech ve razer açık ara önde.
  • Bloody ZL5

http://www.hepsiburada.com/liste/bloody-zl5-multi-core-metal-ayak-siyah-laser-oyuncu-mouse/productDetails.aspx?productId=bd801094&categoryId=52

Thermaltake Tt eSPORTS Ultimate

http://www.hepsiburada.com/liste/thermaltake-tt-esports-ultimate-oyuncu-klavyesi-tts-kb-chu003tk/productDetails.aspx?productId=bd303276&categoryId=51

Sipariş vermiş bulunmaktayım. Fare taş gibi gözüktü gözüme neden bilmiyorum inşallah sorun çıkartmaz.
    benim anlamadığım Vatanda bu ürünler 30-40 Tl gibi daha pahalı fiyatlara.

• Mouse tasarımı harika yalnız (biraz da ilginç)
  • Hocam öneri istemişsiniz ama neden? Madem kendi kafanıza göre alışveriş yapacaktınız neden o zaman öneri istediniz? Aldığınız klavye ve mauseyi dış görünüşüne barak satın aldınız. Bence çok büyük yanlış yaptınız, diyecek bişey yok. Dış görünüşe bakarak teknolojik malzeme almayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 31 Temmuz 2014; 20:26:46 >
  • Sakin olun noluyo ? Arkadaş bana yardımcı olmaya çalıştı bende tekrar döndüm ona şunları almak istiyorum nasıldır diye cevap gelmedi bende gittim kendim gördüm bizzat gayet güzel incelemeleri izledim. Hatta Klavyeyi biraz denedim beğendim aldım. Sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larrikin -- 31 Temmuz 2014; 23:49:20 >
  • Vatandan almadım ama orda inceleme fırsatım oldu kutuyu açmadılar ama mouse cidden mükkemmel görünüyor. Resmen heyecanlanıyorum şuan dokunmak için. Darısı sizin başınıza inşallah
  • Mouse olarak Deathadder veya Rival öneririm ben Rival kullanıyorum memnunum onunun dışında klavye mekanik bir klavye olsun yeter klavyenin hiçbir şeye etkisi yok bence.
  • Çok sağolun ürünleri çoktan sipariş ettim. Yinede ilgilendiğiniz için teşekkürler.

• Fare elinize oturuyorsa güzele benziyor ama dediğim gibi bloody serilerinde o top gibi şey biraz sorunlu kısa sürede bozuluyor inş bunlarda yoktur. Klavye arkadaşların dediği gibi pek bir etkisi yok ama linklediğiniz üründe f1 f2 f3 tuşları 1 2 3 4 tışlarınınm hemen yukarısında hizalı olduğu için bazılarında ( alışık olmayanlarda sorun çıkarabiliyor. Son zamanlarda pek olmasada bazı klavye modelleri ingilizceden türkçeye çevirdikleri için tuşların boyutlarında değişmeler olabiliyor buda gerçekten çok can sıkıcı umarım klavye yi bizzat görmüşsünüzdür. Hayırlı olsun tekrardan. ( Konuyu bilgi amaçlı almak isteyenlere MMO için Logitech g600, fps için Razer Deathadder ı önerebilirim. ikiside rahat ve kullanışlı [ g600 küçük diyenler razer naga ya bakabilir daha büyük olması gerekiyor tutuş tipinize göre seçmeniz gerek fareyi ] )
  • Çok sağolun fareyide klavyeyide bizzat gördüm klavyeyide biraz kullandım dediğiniz çeviri sorunu yoktu tuşlar gayet güzelce konumlandırılmış
    Bilgilendirdiğiniz için sağolun. Sadece bir sorum var oda bu faremin macro ayarlarını nasıl yapıcam ne işe yarıyacak bedavamı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larrikin -- 3 Ağustos 2014; 13:49:16 >
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Sitesinde büyük ihtimal programı vardır. Onu bir araştırın yoksa hangi oyunda macro istiyorsanız onun forumlarında vs bakın. Misal bf3 te macro ile dpi değeri düşük tutunca silahta sekme azalıyordu ve bir başka macro ile de silahın daha hızlı ateş etmesi sağlanıyordu. WoW gibi mmo larda oyun içi macro mevcut ordan macroyu action bara koyup key bind dan ayarlamanız gerekir.

• Tamam sağolun bugün gelcek bakalım çokta gerek yokmuş ozaman macroya ama satın aldım bi denerim
  • Logitech g510 (sanalmarketim.com / 218 TL)
    Logitech g400s (sanalmarketim / 102 TL)
    Bütçeni azcik aştı , idare ediver

Yalnız eğer eliniz büyükse g400s alın,ortaysa g300 alın, böylece bütcenide aşmazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okursanız çoktan sipariş vermiştim ama yinede sağolun biraz önce geldi ürünler ve mükkemmel
     Gaming Mouse ve Klavye Önerisi Gaming Mouse ve Klavye Önerisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.