Şimdi Ara

Gaming Mouse ve Klavye tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şuan kullandığım mouse ve klavye kablosuz. Bundan dolayı aşırı derece de sıkıntısını çekiyorum. Oyun oynarken tuş basmaması, birden şarjı bitmesi gibi. Sizden bu konuda yardım istiyorum. İlk Gaming Klavyem ve mouse'm olacak. O yüzden fazla bir bütçe ayıramıyorum. Aklımda ikisi için toplam 200 TL ayırmak var. Öncelikli olarak klavyeyi değiştirmek istiyorum. Bu konuda bana tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Aklımda klavye için LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD var. Sizce doğru bir karar olur mu? Bide şunu merak ediyorum. Mouse pad kullanmamaya alışmışım. Mouse pad oyun deneyimimi arttırır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Secocan99

Merhaba arkadaşlar. Şuan kullandığım mouse ve klavye kablosuz. Bundan dolayı aşırı derece de sıkıntısını çekiyorum. Oyun oynarken tuş basmaması, birden şarjı bitmesi gibi. Sizden bu konuda yardım istiyorum. İlk Gaming Klavyem ve mouse'm olacak. O yüzden fazla bir bütçe ayıramıyorum. Aklımda ikisi için toplam 200 TL ayırmak var. Öncelikli olarak klavyeyi değiştirmek istiyorum. Bu konuda bana tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Aklımda klavye için LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD var. Sizce doğru bir karar olur mu? Bide şunu merak ediyorum. Mouse pad kullanmamaya alışmışım. Mouse pad oyun deneyimimi arttırır mı?

LOGITECH
    G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT
    53 TL

LOGITECH
    G300 GAMING MOUSE
    63 TL

yeter abartma.
  • 100 tl üzeri mouse yoksa mouse pade gerek yok
  • Secocan99 S kullanıcısına yanıt
    G103, G500S ikilisine bakabilirsiniz. Klavyeden daha önemli olan her zaman için faredir. G500S şu anda 125 TL civarında G103 de 50 lira civarlarında bulunabiliyor. Kalan bütçenizle de idareten de olsa SanalMarketim'den QCK mousepadini alabilirsiniz. En iyisi diyemem belki ama o fiyata alabileceğiniz en iyisi bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Mousepad oyundaki başarınıza doğrudan etki etmez fakat farenizi daha rahat kullanırsınız. Goliathus Speed gibi kaygan mousepadlerde fareniz daha rahat hareket eder böylece hem siz daha az yorulmuş olursunuz, hem sürtünmeleri daha az hissedersiniz ki bunu mousepad kullanmadan anlamanız pek mümkün değil hem de farenizin altındaki skatezlerin ömrünü uzatmış olursunuz uzun vadede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    10 ay önce açıldı
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    12 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.