Şimdi Ara

GAMING NOTEBOOK KONUSUNDA YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gaming laptop almak istiyorum. Bu konuda uzun araştırmalar yaptım ve sonunda seçenekleri iki modele kadar indirdim. Bütçem en fazla 3300-3400 TL'ye izin veriyor. Modeller şunlar:

http://www.bimeks.com.tr/urun/125744/samsung-ativ-book-np-700g7c-s02tr-w8-.aspx

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe049xtr-core-i74700mq-8gb-128gb-ssd-750gb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos/p_48337/

MSI'ın avantajları: Ekran kartının Kepler olması (böylelikle overclock şansım yükseliyor), 128 gb SSD, fiyatı, işlemcisi biraz daha iyi, yanında mouse hediyesi var, ışıklandırmalı klavye
    Samsung'un avantajları: Modehift, ekran kartı fps testlerinde 765m'den burun farkıyla önde, hard diski 128 gb daha fazla, tasarımı daha güzel

Bu iki bilgisayardan hangisini almamı önerirsiniz? Ya da başka model önerileriniz var mı? (Bütçeyi aşmamak şartıyla). Benim için en önemli faktörler: oyunlarda alacağım performans, şarj süresi, daha az ısınması. Tasarım da önemli ama diğerlerine göre arka planda kalıyor benim için. Forumda NP700 kullanıcılarına özel bir başlık var. O başlığı biraz inceledim ve kullanıcıların birçok sorunla karşı karşıya kaldığını fark ettim. Laptopun fazla ısınması, wireless problemleri, modehift ve express cache'nin çalışmaması gibi. Ben bu sorunları Samsung'un gaming notebook sektörüne nispeten yeni girmesine bağlıyorum. Ama bunlar çok önemli problemler. Bir bilgisayara 3 milyar saydıktan sonra böyle sorunlarla karşılaşmak insanın canını hakikaten sıkar. Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var. MSI modelinde ekran kartının optimus özelliği çalışıyor mu? Samsung'da çalışmıyor diye okudum ama MSI hakkında bir bilgim yok. Bilgisayarla ağır bir iş yapmıyorken mesela modunu değiştirip enerji tasarrufu için intel ekran kartını kullanabiliyor muyuz? Fikirleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

• Oyun için msi derim.Ben de araştırıyorum ve alienware olmazsa eğer msi alacağım mecburen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalmarketimdeki ssd li msı yi tavsiye ederim.
    samsunga filan bakma.. hem pahalı hem de önceki seri işlemci ve ekran kartı.
  • MSI'ın bataryası 4400 mah diyor. Böyle bir bilgisayar için 4400 az değil mi?
  • bence de msi. batarya az olsun çok olsun sonuçta fişe takıp oynarsın.
  • SAMSUNG GAMİNG NOTEBOOK SATIYORUM 2600 TL ,

Kullanılmamış ;

700G7C - s02tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: PL@YBoY

SAMSUNG GAMİNG NOTEBOOK SATIYORUM 2600 TL ,

Kullanılmamış ;

700G7C - s02tr

sağol üstad ihtiyacım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msi ama aslında maxwell mimarı kepler mimariden daha iyi hem daha az güç çekiyor ve ısınıyor hemde çoğu oyunda daha performasnlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.