Şimdi Ara

Gaming - Work Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime 2 adet mouse almak istiyorum.

Şu anda hem şirket bilgisayarında hem de özel bilgisayarımda logitech g602 kullanıyorum. Kablosuz olması aman aman sıkıntı değil, fakat bu mouse'dan 3 arkadaşımda daha var, hepimizde aynı kronik sorun: 2. aydan sonra middle wheel tuşu basınca çalışmıyor. (Google chrome'da falan yeni sekme açamıyorsunuz ve maalesef sinir bozucu bir durum.)

1- CS:GO, Dota 2 gibi oyunları oynayabileceğim, dota'daki eşyalar için tuş ataması yapabileceğim tarzda bir mouse.

2- İşyerinde visio, sketchup vs. gibi programlarda çizim yapabileceğim, excel'deki ufak tefek (ctrl+c, ctrl+v, ctrl+z vb.) komutları atayabileceğim tuşları olan mouse gerekiyor.

Kısacası, iki mouse'un da minimum 4-5 tane opsiyonel tuşu olması gerekiyor.

Hem iş, hem de oyun için ayrı ayrı önerileriniz de olabilir. İkisi için de aynı mouse'u önerebilirsiniz. Bütçem ikisi için maksimum 500 TL'dir.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Oyun - Logitech g502 (palm grip) ya da Evga Torq x5 (Claw grip)

Ofis - Logitech Mx Master ya da Logitech Mx Performance

İkisi için - Logitech G502 (iş ve oyun olarak özel profiller yaparak anında bu profillere geçiş yapabilirsiniz)
  • g402 ye baktın mı bi kaç makro tuşuda var atanabilir. Senin el büyük kallavi mouse lazım :D
  • g502 varken gidip de g402 almam olm ben

Ayrıca tavsiye için teşekkürler the loner. g502 uygun gibi duruyor gerçekten. Fakat logitech serisinden de bir soğumadım değil g602 serisi sebebiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.