Şimdi Ara

Gangnam Style Halttetmiş Madein Adana Avare Apo ve Kekooo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
6.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aile içi şiddet
    tecavüz
    uyuşturucu
    cinayet
    hırsızlık
    kendi kendine zarar verme
  • adamlar ninca niyja artık her neyse

bir ara gelin damat önünde şov yaparken küçük çocuğun gözünün önünde yapıyor hareketlerini, o çocuk büyünce acaba nasıl olacak ?
  • bunlarla aynı oksijeni harcıyoruz valla yazık lan o zaman çal keke çal!
  • Kürtaj gazileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

yazık su hale bak adanalı oldugumdan utandım birde alkışlıyıp cesaret veriyorlar sonra yolda birine çatıp adam vuruyorlar geri kalmışlıgın resmi ilk defa bu kadar igrendim sehrimden allahtan orda degilim artık

Not:haltetmiş degil halt etmiş hocam
    gelin diyo lan nereye düştüm a..k..

kafana takır takır sıkarım
  • bu meşhur bir oyundur yalnız
    ...
  • Piskopatın alası çal keke çal
  • BiR GüN oKuL BaHÇeSiNDe GeZiyoRdum.. HoCa ÇaĞıRdı DeDi MeMeT GeL DeDim BuYrUn HoCaM DeDi KaLeM ÇıKaR BeLiMDeN 7.65LiĞi ÇıKaRdIm.. DeDi ÇıKaR DeFTeR... MaHKeMe KaĞıTLaRıNı ÇıKaRDıM DeDi ÇıKaR HaRiTa..! İşTe GüZeLim OrDa SeNiN BaNa BıRaKTıqıN 3-5 JiLeT YaRaSı VaR Ya..! İşTe OnLaRı ÇıKaRDıM. HoCa DeDi BuNLaR NeY DeDiM 3-5 JiLeT YaRaSı.. SaNKi SaNıRSıNız Ki PsiKoPaTıN aLLaHı !!! aMa BiLMeZSiNiz Ki O 3-5 JiLeT YaRaSı eLa GöZLü SevDiqİMin HATIRASI çal QeQe çaaal
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

BiR GüN oKuL BaHÇeSiNDe GeZiyoRdum.. HoCa ÇaĞıRdı DeDi MeMeT GeL DeDim BuYrUn HoCaM DeDi KaLeM ÇıKaR BeLiMDeN 7.65LiĞi ÇıKaRdIm.. DeDi ÇıKaR DeFTeR... MaHKeMe KaĞıTLaRıNı ÇıKaRDıM DeDi ÇıKaR HaRiTa..! İşTe GüZeLim OrDa SeNiN BaNa BıRaKTıqıN 3-5 JiLeT YaRaSı VaR Ya..! İşTe OnLaRı ÇıKaRDıM. HoCa DeDi BuNLaR NeY DeDiM 3-5 JiLeT YaRaSı.. SaNKi SaNıRSıNız Ki PsiKoPaTıN aLLaHı !!! aMa BiLMeZSiNiz Ki O 3-5 JiLeT YaRaSı eLa GöZLü SevDiqİMin HATIRASI çal QeQe çaaal

YÜRÜ BE REİS
  • çal qeqe çallll
  • sanki sanırsınız ki psikopatın allahı !!!!!!!!!!!
  • quote:

BiR GüN oKuL BaHÇeSiNDe GeZiyoRdum.. HoCa ÇaĞıRdı DeDi MeMeT GeL DeDim BuYrUn HoCaM DeDi KaLeM ÇıKaR BeLiMDeN 7.65LiĞi ÇıKaRdIm.. DeDi ÇıKaR DeFTeR... MaHKeMe KaĞıTLaRıNı ÇıKaRDıM DeDi ÇıKaR HaRiTa..! İşTe GüZeLim OrDa SeNiN BaNa BıRaKTıqıN 3-5 JiLeT YaRaSı VaR Ya..! İşTe OnLaRı ÇıKaRDıM. HoCa DeDi BuNLaR NeY DeDiM 3-5 JiLeT YaRaSı.. SaNKi SaNıRSıNız Ki PsiKoPaTıN aLLaHı !!! aMa BiLMeZSiNiz Ki O 3-5 JiLeT YaRaSı eLa GöZLü SevDiqİMin HATIRASI çal QeQe çaaal

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

Oyyy imzaya gülmekden öldüm

Ulen Mustafa

• Çalma o garıyın çalma
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

qeqe reyiz

Gangnam Style Halttetmiş Madein Adana Avare Apo ve Kekooo

Reyizi 1 senedir görmüyordum duyqulandım .s.s

Gangnam Style Halttetmiş Madein Adana Avare Apo ve Kekooo

• Adanalıyımda bu nasıl bi kafa lan yinemi adana diyen arkadaşlara tekrar söylüyorum şehir la bura şehir :D kaç milyon insan yaşıyor cins cins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkaaaaaa -- 28 Şubat 2013; 13:26:15 >
  • Çal kekeee

Adana cono memleketi.Bunların bir de köprü altı tinerci versiyonları var.Onlar da tam numunelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

quote:

/>

sen şimdi üşenmedin harbiden bunu dinleyerek yazdın bravo vallahi tebrik ediyorum

• boyundan bi girecek çadsjdzrtzdfgdfgl keke çajhgjksfdhtksdfsllllllll
  • rezerved
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.