Şimdi Ara

Gangplank ne durumda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence hala iş görür.En azından ben oynuyorum
  • ben almıstım yasuo karsısında duramıyo
  • Karşına riven gelirse qq konusu açarsın :)
  • off tank etkili bence trinity buzdoğan warmong falan filan ne çıkarsan kabul :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Karşına riven gelirse qq konusu açarsın :)

Rivene karşı gangplank zaten alınmaz. 1 lvl trade girse zaten fb alır yada flash. olaf yada pant alınabilir koridor aşamasında rivene karsı. tabi 6'dan sonra az çok riven biliyorsa affetmez.
  • etkili yalnız late gameye oynayıp farmlamayı bilmen gerek parry ile trinty statik youmu hydra core ebedi yapabilirsin yada defansif item botu kafana göre takıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sezon 15kere falan oynadim. Ozel run setim.var critli.. tamamen farm yspiyorsun 8 9lvle kadar. Ultinle diger lanelere yardim ediyorsun. Qnun pasifi ve statigin ilk parcasinin pasifiyle farma odaklan. Kucuk minyondan 29altin geliyor. 11lvl gibi yardirmaya basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiora ile ezdigim bi karakterdir kendisi.gankplankin qsunu w ile ctleyerekten laneyi kazandim

• Bence iyi oynayabilirsen hattını götürüyorsun fakat oyun uzadıkça etkisinin düştüğünü düşünüyorum.
  • Ap çık w full le yarı can dolduruyor. Denedim ap~tank yapınca fena trollersin milleti.

• 30.000 itibar puanini gozden cikararak %47 gibi devasa bir ciritdmg avantajina sahib olabilirsin 20dk farm yapip 21.dakika da 1500 kritik vurabilirsin

Not:critdmg crit chance den farkli olarak kkritigin verdigi hasari arttirir yani sadece statik ile 600civari kritik demek.

• langready kullanıcısına yanıt
    Topa daha iyi.chapler var gerekli değil ct yemesi çok kolay ct lemesi zor eğlenceye alınır sadece

• mana tüketimi çok fazla,
    kafayı yersin
  • Statik buzdoğan ile mana sorunu kalmıyor ama hasarda geri kalıyorsun jungle olarak daha iyi :D

• Ben bi ara baya takmıştım ona güzel aslında baya kasarsan karşı team'den önce adc ye tek atıyor statik + ebedi ile
  • bence çok eğlenceli sıkıntısı ise çok kolay ct leniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.