Şimdi Ara

Gangplank neden bu ara sık oynaniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tobito flappichini senpai yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

tobito flappichini senpai yüzünden

Seni etiketlemeye girmiştim

• Trinity den crit kalkınca hero artık useless olur diye düşünmüş ama yeni trinity + youmu + ionia 40 cdr. Aldığı armor pen ile şuan top lanede broken.
  • Üçlü değişikliğinden sonra artık critplank oynanmaz demiştim. Ancak ben şampiyonun popülerliğinin düşeceğini düşünüyordum. Aksine daha çok oynanmaya başladı. Sonra hiç denemedim şampiyonu. Şuan daha mı güçlü acaba?

• quote:

o barrellara nasıl vurabiliyo o kadar fightın içinde missclick olma ihtimali çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: hi im Hellsing

quote:

o barrellara nasıl vurabiliyo o kadar fightın içinde missclick olma ihtimali çok yüksek

alışana kadar sıkıntı oluyorda aynı şekilde rakip takımda o kadar farketmiyor varilleri unutuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Üçlü değişikliğinden sonra artık critplank oynanmaz demiştim. Ancak ben şampiyonun popülerliğinin düşeceğini düşünüyordum. Aksine daha çok oynanmaya başladı. Sonra hiç denemedim şampiyonu. Şuan daha mı güçlü acaba?

Değil.Eski gücünün yanına bile yaklaşamaz özellikle fıçı sayısının 3 e düşürülmesi çok kötü etkiledi bence gpyi.Ama ben hala crit buildi yapıyorum.Bir ara üçlü kuvvet yerine buzdoğan denedim oda fena değil aslında ama üçlü ile başlayıp full crit build yapmak bence hala çok işe yarıyor.
  • Gangplankin eskisi kadar güçlü olma ihtimali yok Youmunun crit verdiği q nun mananin yarısını geri verdiği fıçı sınırının 5 olduğu zamanlardan çok uzak. 45 cdr kasiyosun ulti 70 saniye oluyor. Full zırh delme buildi de çöp bence ben yarı krit yarı zırh delme yapıyorum daha iyi geliyor

• Eskisi kadar olmasa da hala acayip güçlü
  • Geç safhada yine çok güçlü , oynaması çok eğlenceli ama yetenek gerektiriyor.
  • *Global etkiye sahip karakterler her daim oyun içinde kendine yer bulabiliyor.

*Alışana kadar koridor aşaması çok zor. Baya bir uğraşmak gerekiyor zira pek çok eşleşmede sıkıntı yaşıyor.

*Ama gerek q'nun pasifi, gerek ultisiyle etliye sütlüye karışmadan aldığı killer ve asistler, gerekse bir noktadan sonra cs makinesine dönüşmesi hasebiyle bir şekilde tutunuyor oyuna.
  • quote:

Dün senle oynadık, iyidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

noli la noli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

noli la noli

SAMET.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.