Şimdi Ara

Gani Dakikadan İnternet paylaşılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Vodafone gani dakika, bildiğiniz üzere ister dakika ister İnternet olarak kullanabileceğimiz şekildedir. Fakat mobil veri açılabilir mi başkası yararlansın diye. İnternet paylaşıma açılabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oluyor hocam bir sorun yok babam kullanıyor bu tarifeyi ay sonunda dakikası kaldığında internet olarak paylaşıp dosya indiriyorum internetten

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgasonkaya

Oluyor hocam bir sorun yok babam kullanıyor bu tarifeyi ay sonunda dakikası kaldığında internet olarak paylaşıp dosya indiriyorum internetten
    Hocam peki İnterneti iki kişi aynı anda kullansa dakika hesabı olarak nasıl azalma gösterir? Toplam ikiniz aynı anda 10 dakika takılsanız 10 dakika mı yiyor yoksa 20 dakika mı?

• Mobil veri kaç dakika açık kalırsa o kadar yiyor hocam. Mesela interneti paylaştınız 5Gb siz+5 GB karşıdaki kullansa 10 dakika içinde yine 10 dakika düşüyor dakikanızdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgasonkaya

Mobil veri kaç dakika açık kalırsa o kadar yiyor hocam. Mesela interneti paylaştınız 5Gb siz+5 GB karşıdaki kullansa 10 dakika içinde yine 10 dakika düşüyor dakikanızdan
    Bilmiyordum bunu ya teşekkür ederim hocam

• Yani 750 dk olsa 750 dk boyunca sinirsiz internete mi giriyoruz? Oyleyse kiskandim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Yani 750 dk olsa 750 dk boyunca sinirsiz internete mi giriyoruz? Oyleyse kiskandim
    Hocam bizdeki tarife 3000 dakika + 100 SMS. 37tl ye. Vodafone. 1000dk konuş 2000 dk İnternette takıl :) işte bir sürü kombinasyon var böyle. Sınırlama var mı tam olarak İnternet için onu bilmiyorum. Hatta watsap da internetinden yemiyor dakkandan yemiyor. İlk aylarda 6gb İnternet de ekstradan hediye geliyordu artık gelmiyor. O zaman efsaneydi işte :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    37 tl mukemmel.

• Toplamda en fazla aylık 30 GB internete girebilirsiniz paket kapsamında hocam 30 GB dolduğunda kalan 2900 dakikanız olsa bile dakikalarınız silinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasonkaya -- 24 Şubat 2020; 12:46:59 >
  • Ama diyelim 30 GB internet kullandınız paketiniz bitti doldur yaparak (15₺ idi önceden) yine 30 GB satın alabilirsiniz

• Genede avantajli.

• tarife hala aktif değil mi? numara taşıma ile geri dönmeyi düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

tarife hala aktif değil mi? numara taşıma ile geri dönmeyi düşünüyorum da.
    Vodafone yanımda uygulamasından baktım hocam gözükmüyor.

SMS ile kayıt olunuyor sanırım. Tarife sayfasında öyle yazıyor. Sırf bu tarife için geçeceğim eğer geçersem

• quote:

SMS ile kayıt olunuyor sanırım. Tarife sayfasında öyle yazıyor. Sırf bu tarife için geçeceğim eğer geçersem
    Varsa kaçırmayın hocam. Biz ilk geçtiğimizde 6 gb hediye İnternet verdiler bikaç ay boyunca böyle 6 gb İnternet de verdiler. Sizde de olursa çok iyi olur,insallah olur :)

daha önce de kullandığım bir tarifeydi hocam.Turkcell'in fiyat politikası yüzünden tekrar geçmeye karar verdim. yarın taşıma talebi veriyorum hayırlısıyla
  • quote:

daha önce de kullandığım bir tarifeydi hocam.Turkcell'in fiyat politikası yüzünden tekrar geçmeye karar verdim. yarın taşıma talebi veriyorum hayırlısıyla
    Hocam Türk Telekomu araştırın geçişte çok çok iyi kampanyalar vardı.

onu da kullandım zamanında,malesef bulunduğum bölgede pek iyi değil çekimi vs. o yüzden vodafone olursa olur anca
  • quote:

onu da kullandım zamanında,malesef bulunduğum bölgede pek iyi değil çekimi vs. o yüzden vodafone olursa olur anca
    Aynen Türk Telekom çekim gücü baya sıkıntılı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.