Şimdi Ara

Ganimet Kasma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben köy binası 7 olunca çok kısa zamanda 8 e yükselttim çünkü ben oynarken sadece th7 de kara iksir deposu veriliyodu sonda th8 deydi bende barbar kralı biran önce almak için hemen yükselttim ama çok pişmanım ganimet bulamıyorum , arkadaşım th7 de 1-2 savaş arıyo hepsi +200 bin neredeyse bana gelenler 50-60 binlikler 5-10 dk aradım gelenlerde bana göre güçlü keşki yükseltmeseydim çok pişmanım bi program duydum kendisi arıyomuş bunu nasıl yapıcam ve ban silinme tehlikesi var mı anlatırmısınız ?

• Syrex035 S kullanıcısına yanıt
    Th8e erken gecmia olmaniz sknti yaratmaz. Bol okcu barbar basip 2dakkada 1 savas yap nekdar gelrse az cok demeden dagit her savas maliyetin 30bin iksir falan olur hic dert etme. Bende ilk hesabimda th7deyken 100milyon altin kasip oyle ckmistim th8e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim adam bulamıyorum , az önce aradım okçı barbar ile alabilecğeim köydne gelen ganimet 5 bin tekrar aradım th9 duvarlar siyah gelen ganimet 25 bin ? Xmod mu ne varmış bunu Bluestacks e nasıl yüklerim ve nasıl kullanırım biri yardım etsin ve yasal mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syrex035

Arkadaşlar ben köy binası 7 olunca çok kısa zamanda 8 e yükselttim çünkü ben oynarken sadece th7 de kara iksir deposu veriliyodu sonda th8 deydi bende barbar kralı biran önce almak için hemen yükselttim ama çok pişmanım ganimet bulamıyorum , arkadaşım th7 de 1-2 savaş arıyo hepsi +200 bin neredeyse bana gelenler 50-60 binlikler 5-10 dk aradım gelenlerde bana göre güçlü keşki yükseltmeseydim çok pişmanım bi program duydum kendisi arıyomuş bunu nasıl yapıcam ve ban silinme tehlikesi var mı anlatırmısınız ?

Bahsettiğin program xmodgames. Fakat root gerektirir ve yasak yani ban olabilir.
    EDIT : Bluestacks da çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadad2015 -- 4 Şubat 2015; 18:35:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bluestacks da çalışabilecek bir program yokmu
    Ve root hakkında pek bilgim yok ne işe yarar ne işe yaramaz ama telefonun garantisi gidiyomuş galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syrex035

Bluestacks da çalışabilecek bir program yokmu
    Ve root hakkında pek bilgim yok ne işe yarar ne işe yaramaz ama telefonun garantisi gidiyomuş galiba ?

Evet root garantinizi geçersiz kılar. Şu an bluestacks için böyle bir prog bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak ne işe yarar araştırdım biraz ama anlamadım pek zararı faydası nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para Kasma Yöntemleri.
    10 yıl önce açıldı
    Snapchat Puan Kasma Hilesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xmod'da senin ileri ileri dediğini geçiyor yani sana + bir şey vermiyor yine bekliyorsun. Direkt sana 200 binlik ganimeti koymuyor önüne.

Bluesteak'ı rootlama olur mu acaba?
  • kardeşim onu anladım bügün baya araştırdımda rootlama nedir zararı faydası nedir cihaza ?
  • Syrex035 S kullanıcısına yanıt
    Root sana telefonda normalde erişememen gereken yerlere/menülere erişme imkanı verir. Yani sen root attıktan sonra abuk sabuk yerleri kurcalarsan telefonun bozulma ihtimali var ama normal kullanıma devam ederim diyorsan telefonu garanti dışı bırakmaktan başka zararı yok.
  • Yalnış anlamayın ama abuk subuk yerden kasıt ?
    Birde geri dönüşü yok mu ? format atınca felan düzelmez mi ? cihaz s3 mini
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.