Şimdi Ara

Gank mi Gang mi ¿ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
16.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi beyler öncelikle bu moba değil aslında mmporg terimi. İngilizcede gang up denildiğinde "haydi toplanın" gibi bir anlamı oluyor, (çete tarzı) sonra bu gang gidip baskın yapıyor savunmasız düşmanı öldürüyorlar.

Daha sonra bu gang olayı kısaltılıp fiile dönüşmüş gank olarak karşımıza gelmiş. Şu an doğrusu gank. isim gali ganking.
  • Gank doğrusu bide gangbang varda oraya hiç girmeyelim
  • Son kısımda yanılmışsınız , İsim hali Gank , Fiil Hali Ganking '' ing '' (yer , yor ) haliyle fiil.
  • gangsta yo yo
  • Gangplank ismine sahip şampiyonumuz sebebiyle ilk seviyelerde bende "gang" sanıyordum hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Son kısımda yanılmışsınız , İsim hali Gank , Fiil Hali Ganking '' ing '' (yer , yor ) haliyle fiil.

yav bu kadar güzel gızları profiline koymak zorundamısın sürekli gözümü alıyor anlayabiliyormusun kötü oluyorum
  • Asli gank tir ama TR serverinde gang olmustur.

• Gang sürstü iyice doğrusu gank

• quote:

Orijinalden alıntı: HouseM.D.

İlginç ben hiç westte gang diyen gördüğümü hatırlamıyorum. Sanırım yine TR'ye özgü bir kullanım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

gangbang

Yazmaya geldim. Ayrıca Gank gençler, bunun tartışması LCS'te spikerler tarafından da olmuştu telaffuz olarak yanlış söylediğini falan söylemişlerdi. Ordan gang, gank falan filan tartışması çıkmıştı. Reddit'te hâlâ konusu var gang mi gank mi diye. Sadece biz tartışmıyoruz yani. Ama Riot gank olarak kabul etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

quote:

Son kısımda yanılmışsınız , İsim hali Gank , Fiil Hali Ganking '' ing '' (yer , yor ) haliyle fiil.

yav bu kadar güzel gızları profiline koymak zorundamısın sürekli gözümü alıyor anlayabiliyormusun kötü oluyorum

Hormonel farklılıklar olabilir , kişiden kişiye değişebileceğini tahmin ediyorum.Galiba sen fazla hassassın.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Ne örgüt çetesi :) o isim anlamında fiil olarak harekete geçmek anlamında yani doğru kullanım gang tir.

sözlük karıştırıp geliyorsunuz. gank moba oyunlarında, mmorpg lerde sonradan olaya dahil olup adamı kesme olayı. "go and kill"in kısaltması. yabancı birinin "gang" dediğini asla duyamazsın. duyduysan da ya polaktır ya türktür. bazı konusuz filmler akıllarında fazla yer etmiştir.

+1 konusuz filmler
  • Tabiki gank

• Gank tabiki

• quote:

İnanmayın bu da yalan çıkar %90

• Konu nasıl hortlatmayı başardın çok mu dolaştın forumun eski odalarında.
  • quote:

Matt'ten mi öğrendin ?
  • Tabiiki gank westte bir tane gang diyen görmedim gang nedir la Heryerde gank olarak geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbstarted -- 8 Nisan 2014; 9:45:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.