Şimdi Ara

Gank Sırasında Map Awareness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ,soruyorum, diyelim noc'uz ulti attık adama atladık, o sırada midlane gelmeye başladı, bunu nasıl farkedebiliriz, mid laner'ın öküz olup pinglemediğini de ekleyeyim tabi

yani ben adama mı bakayım map e mi bakayım, jungler olarak, siz napıyosunuz?

• Oyuna bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Oyuna bakıyorum
    bir jungler olarak map kontrolü yapamıyorsan adc felan oyna support senin yerine yapar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

bir jungler olarak map kontrolü yapamıyorsan adc felan oyna support senin yerine yapar zaten

Alıntıları Göster
    map control midi wardlarsın yada adam ping atar veya ss yazar.En güveniliri minimap'i iyi kullan.
  • quote:

Oyuna bakıyorum
    Arada bir minimape göz atmak çok zor bir şey değil. Şimdi sor bana yapıyor musun diye. Yapmıyorum. Ama bu benim öküzlüğüm. Millete nerede ss diye kızma hakkı bulmuyorum kendimde. Onun dışında gayet flamer bir insanım o ayrı.
  • quote:

Oyuna bakıyorum
    Adamları takip etmelisin . Sadece mid lane de değil , jungler ve duruma göre bot lane i de. Bir de karjı junglerin buff aldığı süreleri tahmin etmelisin laning phasede. Mesela karşı jungler blue çıktığı sürede , bot lane gank attıysa (senin mor takımda olduğunu düşünürsek ) direk girip çalmayı denemelisin.
  • Map'i kontrol etmekte zorlanıyorsanız Strateji oyunu oynayın. Cossack olur (üfff ne oynardık be) AoE olur RA2 olur bu kadar eskiye gidemem derseniz coh oynayın, ben yaklaşık 10 senedir strateji hastası biri olarak map'e o kadar çok bakıyorum ki laning phasede rahat 20-30 creep kaçırıyorumdur.

Edit: AoM'de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 9 Ocak 2013; 16:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Map'i kontrol etmekte zorlanıyorsanız Strateji oyunu oynayın. Cossack olur (üfff ne oynardık be) AoE olur RA2 olur bu kadar eskiye gidemem derseniz coh oynayın, ben yaklaşık 10 senedir strateji hastası biri olarak map'e o kadar çok bakıyorum ki laning phasede rahat 20-30 creep kaçırıyorumdur.

Edit: AoM'de olur
    ulti attıktan sonra o adamı öldürmeden güzum başka sey gormez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Alıntıları Göster
    ward koyup gelen adamı görmeyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iBest

Alıntıları Göster
    arada bi göz atın diyosunuz yani, 1.5 senedir oynuyorum, main'im jungle'da, maple ilgili tek sıkıntım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

arada bi göz atın diyosunuz yani, 1.5 senedir oynuyorum, main'im jungle'da, maple ilgili tek sıkıntım bu

Alıntıları Göster
    onu artık alışkanlık yapman lazım. Şöyleki 1.5 yıldır oynuyorum bu oyunu artık oyunlarda ( top-mid-jungle) isem ölüm sayım 5-6 dan fazla olmuyor. Sebebi ise takım ss vermese bile gank a geldiklerini , yada lane pushlarken topluca gank attıklarını filan mapa bakarak anlayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

onu artık alışkanlık yapman lazım. Şöyleki 1.5 yıldır oynuyorum bu oyunu artık oyunlarda ( top-mid-jungle) isem ölüm sayım 5-6 dan fazla olmuyor. Sebebi ise takım ss vermese bile gank a geldiklerini , yada lane pushlarken topluca gank attıklarını filan mapa bakarak anlayabiliyorum.

ben hissedebiliyorum da bazen yeterli olmuyor, o yüzden böyle bi konu açma gereği duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

beni anlattın
  • quote:

Map'i kontrol etmekte zorlanıyorsanız Strateji oyunu oynayın. Cossack olur (üfff ne oynardık be) AoE olur RA2 olur bu kadar eskiye gidemem derseniz coh oynayın, ben yaklaşık 10 senedir strateji hastası biri olarak map'e o kadar çok bakıyorum ki laning phasede rahat 20-30 creep kaçırıyorumdur.

Age of Mythology dememişsinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

quote:

Seni mi kırcam? editledim.

Arkantos içimizde!

• quote:

quote:

quote:

Seni mi kırcam? editledim.

Arkantos içimizde!

Alıntıları Göster
    git feedle temiz iş bro

• quote:

Orijinalden alıntı: Cynydlan2013

git feedle temiz iş bro

onuda yaptım sinirden rahat ol herkes yapmıştır ;)
  • quote:

quote:

aynı beni anlatmış ya bi LoL birde Total War

• quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

ahaha blisstar tarifi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.