Ben haritaya bakmaya nfs most wanted'da alıştım. Adamlar kuruyor bariyeri ama yolun yapısı yüzünden gözünün önüne gelmiyor. Haritada gözüküyordu. Lastikleri patlatmamak için ben de haritaya bakar olmuştum
quote:
Orijinalden alıntı: RBlood7
ward koyup gelen adamı görmeyenler var
Minionlar ile karşımdaki adam çok odaklandığım için bunu çok sık yaşıyorum geçen shen ultisini maviyi almakta zorlanan apcye attım ölüyor zannedip
Bu konuda deneyim işin içine giriyor. Hangi heronun potansiyeli ne, laneinde ne kadar üstünlük kuracak, karşı tarafın junglerı ve muhtemelen rotasını kafanda canlandır. Bunu yaptıkça zamanla map kontrolü yapmak için her lane'i ayrı ayrı izlemeye gerek duymayacaksın.Çünkü nereye bakacağını bileceksin.
Örnek olarak takımında Vayne varsa, karşı taraf üst tarafta(Yani bot laneleri mavilerine yakın) karşı junglerı shaco, lee sin gibi genellikle kırmızı başlıyorsa muhtemel ilk gangi bot lane'e düşecektir. Böyle durumlarda bot lane'e yakın farmlamaya çalış veya gerçekten sezilerine güveniyorsan lane'in pushlandığı bir anda lanein içindeki bushlara girmeye çalış. Counter gangin gücüne inan. Veya takımında solo top'ta Teemo varsa muhtemel ilk gang hedeflerinden olacaktır. Midde Evelyn,LeBlanc gibi burst damage bir hero varsa 6 olduğu anda büyük ihtimalle bot lane'e gang gidecektir.
Yani kısaca oyunda heroların genellikle uyguladıkları stratejileri tahmin etmeye çalış. Ward konusunda takımına yardımcı ol. Bu yeterli bence.
Aynen arkadaşların söylediği gibi strateji oyunları oynarsan alışırsın, ben haritadan gözümü ayırmadığım için çok kill kaçırıyorum oda ayrı mesele . Bu arada LotR Middle-Earth seriside çok iyidir, AoM'den sonra en sevdiğim strateji oyunlarından.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme