Şimdi Ara

Ganklendim intikamım kötü oldu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: coldmen

quote:

Orjinalden alıntı: Php

blood eflin neresi yumuşak bi tek tüysüzler o kadar.. gülüşü duymadın mı erol taş resmen :D

sen 500 crit ambush vurunca yetenek .. paladin crit vurunca bal oluyor nasıl oluyor ben anlamıyor..

rogue sahibi olarak pvp de rezilim.. pve de dmg meterları tavan yaparım.. herkesin oyuncuğu farklıdır eleştilmemelidir..

rogun crit vurması bal olmuyo tamam biraz bal ama roglar genelde crit vuruyo adam agility gear giyiodur crit şansı %20 dir 5 vuruşundan birinin crit olması muhtemeldir ama pala wariora benzer str ye verir onda vuruşların güçlülüğü hakimdir crit vurması bence baldır..

Hiçde bal değildir bence, zaten %20 şans (adı üstünde şans) rogue un 5 vuruştan birinde crit olacağı anlamına gelmez, bu olay 4 defa tura attım 5 defa yazı attım bidaha atarsam mutlaka tura gelir gibi bişeye benziyor. Ayrıca paladin zaten agility e fazla yüklenmez, eğer adamın agility si 0 ise ve crit vurursa tamam o zaman baldır derim. Ama mutlaka üstünde bi agility gear vardır.

• forum yakında buna dönecek:

üst konu: lvl 1 çar açtım hem de tauren war stomp varya süper bişi bi stun 2 sn de kestim paladini...
    üst konu: twink rogue kastım bg yi 56 ya verdim (duman ettim demek oluyor)...
    üst konu: KO mu WOW mu?

+mage mi kassam warrior mu? yoksa pri mi wl de iyi aslında rog a da imba diyolar...
    +oyundan soğudum bırakacam yaaaaa ne bu

• bu ne yaw buranın ko formuna dönmesinden iyice korkmaya başladım yakında ağa bi koydum off ne biçim critic cıktı imba karakter nasıl yapılır ilerde bir gün böyle mesajlar görürsem buranın ko dan bi farkı kalmamış derim ko ya laf söyleyenlerede önce kendine bi bak diye uyarırım durum onu gösteriyo yakında ko böümünden bi farkı kalmayacak benden söylemesi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.