Şimdi Ara

Ganklendim intikamım kötü oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arathi Highlands de bıkkınlıktan farm yaparken BE paladin tarafından ganklendim onu nası göremedim bilmiyorum ama 33 level ben de 30 level rogue um mobla savaşırken canım yarıdaydı bir anda geçirmeye başladı canını yarılasam da öldüm.

Doğdum ve pusuya yattım 500 ambushla çıkınca noolduunu şaşırdı. 300 backstab vurunca da ver elini graveyard.

Yeniden kampımı kurdum bence doğabilcei en uzak yerde doğdu bulmam biraz zor oldu ama bu sefer savaş hiç de kolay olmadı balına critleri tutunca zorlandım azcık ama dagger vuruşlarım bi anda coşmaya başladıı için sonuç yine aynı oldu.Yine paladin yerde. Bize de ruhuna fatiha okumak düşer...

not: paladin gerçekten çok hoşuma gitti...

• BE paladin sevmem ama ben bir horde um bi daha onu öldürürsen karşında beni bulursun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazywow

BE paladin sevmem ama ben bir horde um bi daha onu öldürürsen karşında beni bulursun!

Horde kesmek hobilerimden biridir
  • sen daha 30sun bide 70 ol hayatın gank olacak imzadaki videoyu izle istersen arkadasla takılırken cekelim/cekmeyelim falan bu video cıktı ortaya
  • yıllardır okuduğum en önemli wow serüveni:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

yıllardır okuduğum en önemli wow serüveni:)

• Anti GAYelf Paladin Ölümüne Human
  • Kütük human, iğrenç be, ayrıca be ler gay değil n. elfler daha gay, ama sen hala b.e lere gay dersen bil ki onlar n.elf lerden daha üstünler, ve aynı ırk madem n.e ler de gay.... Yeter bu muhabbet ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappyEnding91 -- 22 Haziran 2007; 21:21:46 >
  • 42 rogue ile devam ediyorum şu ana kadar 3 tane paladin gankledim bazen zevkine sv ye gidip ezik allianceleri gankliyorum...
  • ganklendiysen ganklendin bizene birader oyuna girerken de başlık at ŞU DAKKA OYUNA GİRDİM İNTİKAMIM ACI OLDU tövbe yarabbim
  • quote:

O yakında bir fobi'ye dönüşür merak etme...Ayrıca oyunda yaşadığın her anı foruma yazmak zorunda değilsin.Bu ne yahu?"Paladin Kestim Rogue'um'la"Ganklendiysen ganklendin,bize ne?Bir sen STV'ye uğra da horde arkadaşlar o hobine bir ayar çekerler senin merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 22 Haziran 2007; 16:35:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Kütük human, iğrenç be, ayrıca be ler gay değil n. elfler daha gay, ama sen hala b.e lere gay dersen bil ki onlar n.elf lerden daha üstünler, ve aynı ork madem n.e ler de gay.... Yeter bu muhabbet ya

hayırdır arkadaşım, bloodelf akraban falanmı var? ayrıca doğruyu kabul; et çok yumuşak tipleri var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Bir sen STV'ye uğra da horde arkadaşlar o hobine bir ayar çekerler senin merak etme

• blood eflin neresi yumuşak bi tek tüysüzler o kadar.. gülüşü duymadın mı erol taş resmen :D

sen 500 crit ambush vurunca yetenek .. paladin crit vurunca bal oluyor nasıl oluyor ben anlamıyor..

rogue sahibi olarak pvp de rezilim.. pve de dmg meterları tavan yaparım.. herkesin oyuncuğu farklıdır eleştilmemelidir..
  • quote:

Kütük human, iğrenç be, ayrıca be ler gay değil n. elfler daha gay, ama sen hala b.e lere gay dersen bil ki onlar n.elf lerden daha üstünler, ve aynı ork madem n.e ler de gay.... Yeter bu muhabbet ya

Ajdarın kafasindada tuy yok tipleri zaten tam ,Aydın,siyah sacli mehmet ali erbil
  • World first kill mi? ss flnda koy istersen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_vain -- 22 Haziran 2007; 19:32:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

quote:

Ajdarın kafasindada tuy yok tipleri zaten tam ,Aydın,siyah sacli mehmet ali erbil

ne alaka ajdar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_vain

World first kill mi? ss flnda koy istersen :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Php

blood eflin neresi yumuşak bi tek tüysüzler o kadar.. gülüşü duymadın mı erol taş resmen :D

sen 500 crit ambush vurunca yetenek .. paladin crit vurunca bal oluyor nasıl oluyor ben anlamıyor..

rogue sahibi olarak pvp de rezilim.. pve de dmg meterları tavan yaparım.. herkesin oyuncuğu farklıdır eleştilmemelidir..

Aynen benım bıras daha pvp calısmam lazm.Pve de senınde dedıgın gıbı dm de cıddı farklar atıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Php

blood eflin neresi yumuşak bi tek tüysüzler o kadar.. gülüşü duymadın mı erol taş resmen :D

rogun crit vurması bal olmuyo tamam biraz bal ama roglar genelde crit vuruyo adam agility gear giyiodur crit şansı %20 dir 5 vuruşundan birinin crit olması muhtemeldir ama pala wariora benzer str ye verir onda vuruşların güçlülüğü hakimdir crit vurması bence baldır..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.