Bu sabah 9 da dersim vardı ve ben derse otobüsle giderim. Sabah 8.30 da uyandım üstümü geceden giymiştim sonra dolaptan piliç salam kestim somun ekmeğin arasına koyup aceleyle durağa koştum. Hem koşuyordum hem de yarım ekmeği bitirdim. Otobüs 15 dk sonra gelince geç kaldığımı anladım saat 9.03 filandı otobüsten indim. derse koştum 10 dk geç kalmıştım ama hocayla kapıda karşılaştık. O da yeni gelmişti. Bana şimdi mi geldin diye sordu: -evet dedim ama hoca bana pis bir surat ifadesiyle: -şimdi de geri dön dedi. Derdimi açıklamama izin bile vermeden kapıyı suratıma kapattı ve derse girdi. ben dışarıda kalmıştım, neyse eve dönmek yerine 2. dersi beklemeyi seçtim kapının önünde. Ara oldu tam derse giricem ama hoca daha çıkmamıştı ve beni gördü sonra hakaretler etmeye başladı bana -alçak terbiyesiz sorumsuz suratsız herif dersime giremezsin demedim mi? diyerek 80 kişilik sınıfın önünde rezil etti. ben utancımdan yere bakiyordum. Tam özür dileyecekken kekeme olduğum için ö ö ö özzğüüür d d d dile dilerim dedim ve herkes gülmeye başladı. Utancımdan ağlamaya başladım ve sınıftan koşarak çıktım. Çantam sınıfta kalmıştı ağlamam geçtikten sonra tekrar sınıfa gittim çok kimse yoktu ama çantam çöpün yanında ve toz, çamur, pislik içindeydi. Birileri üstüne basıp zıplamış olmalı. Sonra içerdeki kızlardan biri beni işaret ederek arkadaşlarına gösterdi. Tipsiz ve kızarmış yüzümü görünce kahkalara boğuldular. Ben ise tekrar ağlayarak eve döndüm. Bu gün geçecek belki ama önümde koskoca 2 yıl daha var nasıl dayanıcağım veya tekrar o sınıfa girebilecek miyim bilmiyorum. Yardım edin yol gösterin intihar etmek istemiyorum |
Bildirim