Şimdi Ara

Hayatım bitti Çok kötüyüm . Depresyondayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene sınıfta kladım . 2 ye gidiyorum arklarım 3 e gidio ben bunları her gördüğümde napıon diom özelliklede en sevdiğim 1 kaç kişi ye (knuşmayı pek bilmem ) bunlar benden bıktı hatta platonik aşık oldum kızda bıktı benden . artık yüzüme bakmıyor beni eskisi gibi sevmiyor sahiplenmiyor . eskiden benle gezerdi artık 1lerin erkekleriylee ve 4 lerin erkekleriyle gezio . diğer bunun arkadaşı da öyle . serviste 1 leri arkaya alıolar gülüp eğleniyolar benim zoruma gidio eskiden hep benleydi benle eğlenirdi gülerdik gezerdik beraber olurduk . onların 3 gün staj 2 gün okul bizim 5 gün okul 2 gün okula geldiklerinde tenefüslerde yanlarına gidiyorum beni almıolar işte tınmıolar sınıfa girdiğimde hep 1lerin 2 erkek var onlarla konuşuolar ve ben bişi demek istesem sen sus falan diyorlar . diğerleride bunlar gibi beni sevmiolar artık . bu eski sınıfım ve o 2 kız benim hayatımın anlamı gibi birşey eğer hep böyle gidecekse ölüyüm yaşamayım daha iyi . lütfen yardım .

• İleride böyle şeyleri kafana taktığın için güleceksin. O arkadaşlarının kişiliklerinin nasıl olduğunu görmüşsün işte. Boşver gitsin. Yeni arkadaşlar edin kendine bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum çoluk çocuk doldu.
  • Ancak gerizekalılar lisede sınıfta kalır sen de onlardan birtanesi olarak yerini almışsın. Napsınlar senin gibi cahili yanlarına alıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

İleride böyle şeyleri kafana taktığın için güleceksin. O arkadaşlarının kişiliklerinin nasıl olduğunu görmüşsün işte. Boşver gitsin. Yeni arkadaşlar edin kendine bence.

+1905
    Ben de konu başlığını görünce ciddi bir hastalığın falan var diye düşünerek girdim.

Kafana takmayacaksın. Belli ki ciğeri beşpara etmez şerefsiz , adi insanlar , hiç takma güzel kardeşim onlar senin gibi birini kaybettiği için üzülsünler. Yeni sağlam arkadaşlıklar kur. Onların inadına daha iyi arkadaşlar edin

• hocam bence artık peşinden koşma onunda kaçan kovalanır çünkü kendini ezikte hissetmene gerek yok bence onların kişiliksizliğinden kaynaklanıyor sana böyle davranmaları
  • Saolun beyler moralimi yerine getirdiniz . ben sorunun kendim olduğunu sanıyorum . ha bu arada cyborg geri zekalı değilim ama çalışmadığım için sınıfta kaldım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok kötüyüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilkokul heralda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

forum çoluk çocuk doldu.

Öyle deme be hocam , yazık , çocuk abisi büyüğü bilmiş bizi soruyor , bize de düzgün cevap vermek düşer . Troll falan olsa anlarım da çocuk sormuş efendi efendi

• Daha iyi ders çalış 10 sene sonra böyle meselelerle uğraşıp ders çalışmadım diye çok üzülürsün

• lise 2 deyim 16 yaşındayım .
  • Bak dostum, sirf senin icin yaziyorum tablette zor yaziliyo.
    Ben 8 yil ozel okuldaydim. Emin ol, çocukluk yillarim çok mutlu geçti. Kafadengi arkadaslar ile.

Daha sonra, sbs de batirdim. Babamda bi kaç sorundan dolayi duz liseye verdi. Gittim.

Adamlarin agzinda neşterler vardi. Berbat bi okuldu. Tabi 2003 yapimi. Bi baska okul var, 50 yasindaki babamin okdugu okul, yani çok daha kotu okullarda vardi. Ama ben alismamistim. Okulun boyalarina bakardim, siralara bakardim.

Neyse, kafam bozuk. Okulu gezerken bi odaya girdim. Herkes namaz kiliyor. 1-2 gittim. Kendimi SIKARAK TA OLSA başta iken, gittim kildim. Bir sure sonra, Tam 5 vakit kilmaya basladim. Psikolojim duzeldi. Herkes ozelde okuycak diye bisi yok dedim.

Derslerim berbatti. 6-7 zayifim vardi. Fizik 15 almistim hoca 25 verdi.
    Ingilizce yazilim : 5 15 25 sozluler ; 70 70 70

Verdi. Ama hala 5 zayifim vardi.

2. Donem basladi. Berbatti halim. Yurda gidiyordum. Babam belki orda calisir diye koydu. Baktim zayiflar gelmeye basladi.

Edebiyat yazililarim: 32 15 94

Rakamlar tam net degil.

Sene sonu geliyordu. Arkadasin 5 zayifi vardi. Hocalara yalvararak halletti. Ben, Yalvarmadim. 5 zayif geldi karneye. Amcam aradi, Git dukkana isci olarak, ise basla. (Yani ordaki elemanlarin çiragi olarak koyuyo beni. ) dedim amca, ben okuycam.
    Amcsm dedi, notun ortada. Bu kadar zayif mi gelir?

1 hafta çalistim. Cumartesi gunu, haftaligimi bekliyorum dukkani kapatcaz. Dukkandaki diger amcam, bana gidebilorsin dedi. Neyse aksam bunu arsdim dedim ben çikiyorum. Maasimi da sora senden alirim. Dedim.

Ardindan, Ders calistim. 2 sinavi yaz tatilde verdim. Ortalama ile gectim.

Lise 2 de, lise 3 de cok cok iyi calistim. Hatta iyiki o zayiflari getirmisim dedim. Cunku hayatim degisti. Suan lise sonum.

Yarinki planimi sana anlatayim. Sabah 05. Te kalkip, namaz, kahvalti, spor,

Saat 06.30 07 00 gibi derse baslayip, saat 11 e kadar. Saat 13 te tekrar baslayip, saat 17 ye kadar. 1 er saat etut yapa yapa.

Unv. Burda okuyup, Masteri abd de yapip, los angelasa yuksek bir maasla ise baslamayi planladim hayirlisi ile inş.

Hayatimi degistiren, bana ders çalismasini sevdiren, ogreten, Dh den RC5807 Isimli ramazan dostumdur.

Sende, kafana takma.
    Kendine iyi bak.

Edit: okula gitmiyorum. Okul ozel, sadece dersane fem ozel

Sende iyi calis

Selametle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Ancak gerizekalılar lisede sınıfta kalır sen de onlardan birtanesi olarak yerini almışsın. Napsınlar senin gibi cahili yanlarına alıp.

Lisede sınıfta kalmış olan bir sınıf arkadaşım (Düz lise) GS hukuku kazandı bir tane de meslek lisesinde sınıf tekrarı yapmış arkadaşım (Alibeyköy end. meslek) Cerrahpaşa ing. tıp kazanmıştı.Vallahi nickinden anladığım kadarıyla 88lisin ve birşey başaramamanın acısını başka insanların hayallerini körelterek çıkartmaya çalışıyorsun önerim,yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Ancak gerizekalılar lisede sınıfta kalır sen de onlardan birtanesi olarak yerini almışsın. Napsınlar senin gibi cahili yanlarına alıp.

Çocuk dediği gibi harbiden konuşmayı bilmiyor.
  • ergenlik ki bende ergenim ve bende kaldım sınıfta :) bana öyle birşey olmadı aksine arkadaşlarım bana daha çok bağlandı moral verme açısından bu senin kötü arkadaş seçimi yüzünden başına gelen bir olay az olsun öz olsun aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Bak dostum, sirf senin icin yaziyorum tablette zor yaziliyo.
    Ben 8 yil ozel okuldaydim. Emin ol, çocukluk yillarim çok mutlu geçti. Kafadengi arkadaslar ile.

Daha sonra, sbs de batirdim. Babamda bi kaç sorundan dolayi duz liseye verdi. Gittim.

Adamlarin agzinda neşterler vardi. Berbat bi okuldu. Tabi 2003 yapimi. Bi baska okul var, 50 yasindaki babamin okdugu okul, yani çok daha kotu okullarda vardi. Ama ben alismamistim. Okulun boyalarina bakardim, siralara bakardim.

Neyse, kafam bozuk. Okulu gezerken bi odaya girdim. Herkes namaz kiliyor. 1-2 gittim. Kendimi SIKARAK TA OLSA başta iken, gittim kildim. Bir sure sonra, Tam 5 vakit kilmaya basladim. Psikolojim duzeldi. Herkes ozelde okuycak diye bisi yok dedim.

Derslerim berbatti. 6-7 zayifim vardi. Fizik 15 almistim hoca 25 verdi.
    Ingilizce yazilim : 5 15 25 sozluler ; 70 70 70

Verdi. Ama hala 5 zayifim vardi.

2. Donem basladi. Berbatti halim. Yurda gidiyordum. Babam belki orda calisir diye koydu. Baktim zayiflar gelmeye basladi.

Edebiyat yazililarim: 32 15 94

Rakamlar tam net degil.

Sene sonu geliyordu. Arkadasin 5 zayifi vardi. Hocalara yalvararak halletti. Ben, Yalvarmadim. 5 zayif geldi karneye. Amcam aradi, Git dukkana isci olarak, ise basla. (Yani ordaki elemanlarin çiragi olarak koyuyo beni. ) dedim amca, ben okuycam.
    Amcsm dedi, notun ortada. Bu kadar zayif mi gelir?

1 hafta çalistim. Cumartesi gunu, haftaligimi bekliyorum dukkani kapatcaz. Dukkandaki diger amcam, bana gidebilorsin dedi. Neyse aksam bunu arsdim dedim ben çikiyorum. Maasimi da sora senden alirim. Dedim.

Ardindan, Ders calistim. 2 sinavi yaz tatilde verdim. Ortalama ile gectim.

Lise 2 de, lise 3 de cok cok iyi calistim. Hatta iyiki o zayiflari getirmisim dedim. Cunku hayatim degisti. Suan lise sonum.

Yarinki planimi sana anlatayim. Sabah 05. Te kalkip, namaz, kahvalti, spor,

Saat 06.30 07 00 gibi derse baslayip, saat 11 e kadar. Saat 13 te tekrar baslayip, saat 17 ye kadar. 1 er saat etut yapa yapa.

Unv. Burda okuyup, Masteri abd de yapip, los angelasa yuksek bir maasla ise baslamayi planladim hayirlisi ile inş.

Hayatimi degistiren, bana ders çalismasini sevdiren, ogreten, Dh den RC5807 Isimli ramazan dostumdur.

Sende, kafana takma.
    Kendine iyi bak.

Edit: okula gitmiyorum. Okul ozel, sadece dersane fem ozel

Sende iyi calis

Selametle

Uzun yazmışsın . Çok teşekkür ederim . Okulda Arkadaş seçimi diye bişi yok tek bir şube var yani sadece a şubesi çünkü okul ilçede ve sağlık meslek lisesi . 3 lerdekilerin konuşması için . merhaba demesi için gözlerine bakıom hep onların yanına gidiyorum fakat tınlamıyolar . şuan anladımki çoğu beni kullanmış . yeni sınıfımda herkes gruplaşmış bende bir gruba dahil değilim ders te herkes bana bakıp gülüyor alay edermiş gibi . tenefüslerde dışarı çıkaacak hava alacak dolaşcak hiç arkadaşım yok ( eler ve 4 ler stajda ) tenefüste dışarı çıkmak istiyorum 2-3 kişiye diyorum biri yarı yolda satıp gidio diğeri kızlarla dolaşıo seni tınlamıo hatta niye benle gezmion diyincede kızlarla muhabbet sarıo diyo sonra diğeri de çıkmıo işte diğer kişilerle çıkıo . benim yanımda 1 arkadaş daha sınıfta kalmıştı o da çok yakın arkadaşım yalvarmış gibi söyleim nerdeyse yalvarcaktım ama hayatta kimseye yalvarmam seçimler var alaca ilçe seçimi bu başkan adayı bizim okulunda başkanı buna dedim yanına benide al diye zorladım yeni 1 lerden 2 kişi almış 3 lerdende 2-3 kişi almış beni tınlamadan basıp gitti . sorun bende diye düşünüyorum fakat bilmiyorum şuan kafam çok bozuk ve ppsikolojik sorunlar yaşıyorum 3 senelik en yakın arkadaşlarım bana böyle yaptı onlara annemden babamdan aha fazla değer veriodum . umarım derslerime yansımaz bu sene de sınıfta kalırsam okuldan da atılmış oluyorum babam gilde beni sanayi ye verir orda amelelil yaparım . inşallah olmaz böyle bir şey !

• dostum hayatın sadece okuldaki sosyal hayatınla sınırlı değil, eski arkadaşlarınla da takılman sana fayda değil zarar sağlar, yeni düzenine ayak uydurmaya çalış, yeni arkadaşlıklar edin. Hayatının her döneminde bu ayrılıklarla karşılaşacaksın, ne yapacam diye kara kara düşünmek yerine harekete geçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

dostum hayatın sadece okuldaki sosyal hayatınla sınırlı değil, eski arkadaşlarınla da takılman sana fayda değil zarar sağlar, yeni düzenine ayak uydurmaya çalış, yeni arkadaşlıklar edin. Hayatının her döneminde bu ayrılıklarla karşılaşacaksın, ne yapacam diye kara kara düşünmek yerine harekete geçmelisin.

Yeni sınıfım beni istemiyor . okuldakilerden başka arkadaşım yok . dost -arkadaş edinemiyorum . herhangi, bir sosyal aktivitim yok . ben eski sınıfımdakileri çok ama .çok seviorum o kadar hatıralarımızı falan asla unutumam eskdien hep ilgi gösterirlerdi ama şimdi hiç bi iilgilinmez oldu . ya okulu bırakıp sanayide çalışcam yada intihar edicem . çözümünü bulamassam . bu psikoloji yüzünden derslerimde kötü zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Luck

lise 2 deyim 16 yaşındayım .

Ben lise 2'deyken sınıfımızdan 8 kişi sınıfta kaldı. 23 kişiydik, 15 kişi kaldık. Ayrıca meslek lisesisin, anadolu grubusun sanırım. Aynı bizim durum da öyleydi. Lise 2 gerçekten çok normal. Bizim o 23 kişilik sınıfta 21 kişi yazınki ortalama yükseltme sınavına kalmışlardı. Yani Lise 1'de kalmak, 3'te kalmak, 4'te kalmak (özellikle 1 ve 4'te kalmak) farklı bir bakış açısıyla görülebilir ancak 2'de kalmak çok normal. Okulunuzda rehberlikçi varsa o bile "Lise 2 diğer yıllara göre daha zordur" der.

Dert etme. Bunlar çok çok geçici şeyler. Üç yıl sonra okulunu bitirdiğin zaman üniversiteye gidersen (umarım iyisinden bi yere gidersin) her şeyin değiştiğini göreceksin. Şu anda çevren çoluk çocuk dolu. Sen de öylesin tabi. Ancak bunların hepsi geçici. Lise yılları çok saçma zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Luck

lise 2 deyim 16 yaşındayım .

Ben lise 2'deyken sınıfımızdan 8 kişi sınıfta kaldı. 23 kişiydik, 15 kişi kaldık. Ayrıca meslek lisesisin, anadolu grubusun sanırım. Aynı bizim durum da öyleydi. Lise 2 gerçekten çok normal. Bizim o 23 kişilik sınıfta 21 kişi yazınki ortalama yükseltme sınavına kalmışlardı. Yani Lise 1'de kalmak, 3'te kalmak, 4'te kalmak (özellikle 1 ve 4'te kalmak) farklı bir bakış açısıyla görülebilir ancak 2'de kalmak çok normal. Okulunuzda rehberlikçi varsa o bile "Lise 2 diğer yıllara göre daha zordur" der.

Dert etme. Bunlar çok çok geçici şeyler. Üç yıl sonra okulunu bitirdiğin zaman üniversiteye gidersen (umarım iyisinden bi yere gidersin) her şeyin değiştiğini göreceksin. Şu anda çevren çoluk çocuk dolu. Sen de öylesin tabi. Ancak bunların hepsi geçici. Lise yılları çok saçma zaten.

Çok saol kardeşim moral verdin bana . ama gine 8 kişi kalmış bizden 2 kişi kaldık diğeri ben pek konuşmuo yakınız ama . diğer grubla konuşuo işte ben tek kaldım sınıfta . servisde de tekim tekli koltuktayım arka 4 lü ve onun önündeki 4 lü de ortam var bizim eski sınıftakilerin onlar konuşuo gülüo fln bu benim içime batıo bende onlarla olmak isterim gençliğimin en gzel yılları gidio ya neyse ben de dediğin gibi yapcam artık dediğin gibi lise saçma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.