Şimdi Ara

Hayatım bitti Çok kötüyüm . Depresyondayım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortam değiştir derdim de öyle bir imkan bulunmuyor sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionhearTM

Ortam değiştir derdim de öyle bir imkan bulunmuyor sanırım ?

evet kardeşim ya öyle bir imkan yok şuan . 3 ler staja çıktıkları için kendilerini byümüş zannediyorlar artiz artiz davranıolar . yılbaşında 3 ler ve 4 lerdeki bazı kişiler işte eğlencekmiş 4 lerin erkekleri 3 lerin kızları tabi 10-11 kişi ve 1 kaç kişi de 1 lerden ve bizim sınıftan 15 kişi falan beni oraya bile almıolar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Luck

Bu sene sınıfta kladım . 2 ye gidiyorum arklarım 3 e gidio ben bunları her gördüğümde napıon diom özelliklede en sevdiğim 1 kaç kişi ye (knuşmayı pek bilmem ) bunlar benden bıktı hatta platonik aşık oldum kızda bıktı benden . artık yüzüme bakmıyor beni eskisi gibi sevmiyor sahiplenmiyor . eskiden benle gezerdi artık 1lerin erkekleriylee ve 4 lerin erkekleriyle gezio . diğer bunun arkadaşı da öyle . serviste 1 leri arkaya alıolar gülüp eğleniyolar benim zoruma gidio eskiden hep benleydi benle eğlenirdi gülerdik gezerdik beraber olurduk . onların 3 gün staj 2 gün okul bizim 5 gün okul 2 gün okula geldiklerinde tenefüslerde yanlarına gidiyorum beni almıolar işte tınmıolar sınıfa girdiğimde hep 1lerin 2 erkek var onlarla konuşuolar ve ben bişi demek istesem sen sus falan diyorlar . diğerleride bunlar gibi beni sevmiolar artık . bu eski sınıfım ve o 2 kız benim hayatımın anlamı gibi birşey eğer hep böyle gidecekse ölüyüm yaşamayım daha iyi . lütfen yardım .

şimdi

F=X.L

X=kızın aşkı

L= Senin aşkın

F=Total aşk

F=0 ise sen ölücen

Sen kızı seviyon L= N+

kız seni sevmiyo X=0

Sonuç olarak

F= 0.(N+)

F=0

ölcen hacı yapçak bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Ancak gerizekalılar lisede sınıfta kalır sen de onlardan birtanesi olarak yerini almışsın. Napsınlar senin gibi cahili yanlarına alıp.

Lisede sınıfta kalmış olan bir sınıf arkadaşım (Düz lise) GS hukuku kazandı bir tane de meslek lisesinde sınıf tekrarı yapmış arkadaşım (Alibeyköy end. meslek) Cerrahpaşa ing. tıp kazanmıştı.Vallahi nickinden anladığım kadarıyla 88lisin ve birşey başaramamanın acısını başka insanların hayallerini körelterek çıkartmaya çalışıyorsun önerim,yapma.

Alibeyköy meslekten adam çıkması zordur biraz zoru başarmış tebrikler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.