Şimdi Ara

Beyler çok kötüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan bunu zar zor yazıyorum beyler , psikolojim çok kötü , moralim sıfır , hayatım kaydı resmen , beni tanıyan tanır eskilerden olanlar , yalan söyleyecek değilim , şimdi olaya gelelim.

Sabah kalktım gitarı kılıfına koydum stüdyoya gidiyorum , yolda 2 tane adam kavga etmeye başladılar bağırışmalı falan , millet toplandı falan , o sırada adam pantolonu sıyırdı kocaman satır gibi bişeyle adamın boğazına vurdu , adamın boğazı bayağı bi açıldı direk ceset gibi yere düştü satırla vuran adam kalabalıktan bi kişiye daha vurdu kolunamı ne , herkes kaçmaya başladı , yerde yatan adamdan nasıl kan çıkıyor ama görmeniz lazım , beyler olayın şokuyla olduğum yerde kala kaldım , ne yapacağımı bilemedim dondum resmen , o sırada herkes kaçışıyo , satırlı adam bana yöneldi bağırmaya başladı , kaçamıyorum bile üstüme geliyodu hızlı hızlı bi tane abi satırlı adama arkadan uçarak tekme attı adam yere düştü , etraftaki kalabalık yerde adamı tekmelemeye falan başladılar ben durduğum yerde çöktüm yere kaldım ruh gibi , elimden hiç bişey gelmedi beyler , sonra polisler falan geldi ambulans geldi , meğerse adam hızlı japon pompacısıymış , skill atarak polisleri dağıttı yanıma geldi ve ı see dead people dedi , ağzıma lahmacun küreğiyle vurup , zhebaniyle anlaşıp bizi zhindana attırdı , birinin internet paketi varmış ordan bağlanıyorum.

Çok korkuyorum beyler , olaylar kanıma işledi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 15 Nisan 2018; 12:39:43 >

• Okumayinnnnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondan okumak hayat kurtarir ayrica iyi bi csb yazari sonda malak gibi csb olduğunu belli ettirmez

• aferin super is basardin

• Lanet olsun! Ciddi ciddi okuyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebanisiz zindansız CSB'ye hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthon

Sondan okumak hayat kurtarir ayrica iyi bi csb yazari sonda malak gibi csb olduğunu belli ettirmez

hacı ilk csb yazışım öğrencez yavaşça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 12 Eylül 2014; 1:35:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötüyüm
    11 ay önce açıldı
    Beyler çoraplarım çok iyi
    7 yıl önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

quote:

Orijinalden alıntı: Darthon

Sondan okumak hayat kurtarir ayrica iyi bi csb yazari sonda malak gibi csb olduğunu belli ettirmez

hacı ilk sb yazışım öğrencez yavaşça.

Sonda belli etme bide csb degildir diye soyleme son olarak biraz komik olsun

• Pardon da csb nedir?
  • Adam Ctrl+F ile zebani aratmayalım diye önlem almış lan
  • gitardan kıllandım aşağı baktım bereket okumayın yazmış kurbanın biri
  • Up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.