Şimdi Ara

SAKAL GÜRLEŞTİRME ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
28.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 19 az orta karışık sakallarım var ancak çok gürleşmesini istiyorum şu sekilde bir sakal aşşağı yukarı ne kadarda uzar ?

Sakal gürleştirme ve kalınlaştırma için işe yarayan tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Birinci resim istediğim model ve gürlük ikinci resim benim sakallarım
     SAKAL GÜRLEŞTİRME ACİL YARDIM SAKAL GÜRLEŞTİRME ACİL YARDIM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakal Gürleştirme Acil Yardım

Seyrek sakal sorunu yaşayanlar için sakal gürleştirme teknikleri merak konusudur. Sakalın gürleşmesi için çeşitli yöntemler mevcuttur.

Doğal Çözümler:

• Biberiye Yağı: Biberiye yağı, sakal büyümesini destekleyen bileşenler içerir. Düzenli olarak sakalına masaj yapmak, kan dolaşımını artırmaya ve saç köklerini güçlendirmeye yardımcı olabilir.
    • Nane Yağı: Nane yağı da sakal büyümesini uyarıcı özelliklere sahiptir. Sakalına birkaç damla nane yağı sürmek faydalı olabilir.
    • Çörek Otu Yağı: Çörek otu yağı, antioksidan ve antiinflamatuar özellikleri sayesinde sakal sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Sakalına uygulayarak kullanabilirsin.

Diyet ve Beslenme:

• Protein Alımı: Protein, saç büyümesi için gereklidir. Yeterli protein alımı, sakalının gürleşmesine yardımcı olabilir.
    • B Vitaminleri: B vitaminleri, saç büyümesi ve sağlığı için önemlidir. Baklagiller, kepekli tahıllar ve süt ürünleri gibi B vitamini açısından zengin besinleri tüket.
    • Çinko: Çinko, saç büyümesini destekleyen bir mineraldir. Et, deniz ürünleri ve kabuklu yemişler gibi çinko açısından zengin besinler ye.

Bakım İpuçları:

• Sakalını Düzenli Kes: Sakalını düzenli olarak kesmek, kırık uçları gidermeye ve yeni saçların uzamasına yardımcı olur.
    • Sakalını Tara: Sakalını nazikçe taramak, dolaşıklığı giderir ve kan dolaşımını artırır.
    • Saç Kremi Kullan: Saç kremleri, sakalını nemlendirir ve yumuşatır, bu da kırılmayı önlemeye yardımcı olur.

Seyrek sakal nasıl sıklaşır sorusunun cevabı, sabır ve tutarlılık gerektirir. Yukarıdaki yöntemleri düzenli olarak uygulamak, zamanla sakalının gürleşmesine yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zuhahahahahah. Tam bir mülayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin Greeg -- 26 Aralık 2015; 21:42:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende öyle durmaz, yakışıyorsa uzatın, bize de yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

Zuhahahahahah. Tam bir mülayim
    Senin az çok var benim hiç yok
  • Benjamin Greeg kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiye istedik dalga değil.
  • hocam sakal yakışıyor bana uzatıyorum ancak daha güçlü ve sık çıkmasını istiyorum sakallarımın bunun bir çözümü var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: romerohp

Yaşım 19 az orta karışık sakallarım var ancak çok gürleşmesini istiyorum şu sekilde bir sakal aşşağı yukarı ne kadarda uzar ?

Sakal gürleştirme ve kalınlaştırma için işe yarayan tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Birinci resim istediğim model ve gürlük ikinci resim benim sakallarım
     SAKAL GÜRLEŞTİRME ACİL YARDIM SAKAL GÜRLEŞTİRME ACİL YARDIM

eczanede bunun için serum var adını unuttum araştır derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • romerohp R kullanıcısına yanıt

SAKAL GÜRLEŞTİRME ACİL YARDIM
  • Her gün jiletle sakal tıraşı ol. Bu sakallarını kısa zamanda gürleştircektir.

Her gün temiz yüzünü buz ile soğut. Daha sonra ezilmiş kuru sarımsağı yüzünü kızarıp yanana kadar masaj yaparak sür. 30dk falan bekle ve yüzünü yıka. Bu yöntem yeni sakalların çıkmasını hızlandırır.

3-4 günde bir yüzüne badem yağı sür ve yıka. Bu yöntem sakllarını daha parlak ve güçlü yapar.

• Evil.Blade kullanıcısına yanıt
    hocam bioxin in miydi dediğiniz serum
  • hocam siz denedinizmi işe yararmıki yani boşa gitmesin yaptığımız yani bir iyileştirme yaparmı ? birde ne kadarlık bir süreç gerekir 1-2 ay mı 1 yıl mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

Bu mesaj silindi.
    Bioxin değil minoxidil onun adı
    O ilaca başlarsan en az 1 yıl kullanman lazım yoksa hiçbir işe yaramaz gürleşenler eski haline döner.
    Sakal işi tamamiyle kandaki dht seviyesi ve genetikle alakalıdır.
    Jiletle sakallar daha gür çıkmaz tamamiyle şehir efsanesidir.
    Sakalların daha iyi beslenmesi için biotin,çinko ve jamaican black castor denilen bir yağ karışımı var kıl köklerinin daha sağlıklı çıkmasını sağlıyor.

Eğer genetiğin izin vermezse bunların hepsini kullansanda bir sonuç alamayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

O ilaca başlarsan en az 1 yıl kullanman lazım yoksa hiçbir işe yaramaz gürleşenler eski haline döner.
    Sakalların daha iyi beslenmesi için biotin,çinko ve jamaican black castor denilen bir yağ karışımı var kıl köklerinin daha sağlıklı çıkmasını sağlıyor.

Eğer genetiğin izin vermezse bunların hepsini kullansanda bir sonuç alamayabilirsin.

Hocam babamin kuzenlerimin dayilarimin sakallari gur babamla konuştuğumda zamanla gurlesir demisti ancak beklemek istemiyorum. Birde bu bahsetti giniz yag karisimini nerden elde edebiliriz? Ve bu serumun veya yaglarin fiyati assagi yukari ne kadardir ?

• SAKAL GÜREŞTİRME diye okudum, gülmeye gelmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam siz denedinizmi işe yararmıki yani boşa gitmesin yaptığımız yani bir iyileştirme yaparmı ? birde ne kadarlık bir süreç gerekir 1-2 ay mı 1 yıl mı ?

Tecrübe ile sabittir. Yine inanmazsan intenetten bu yöntemlere bakabilirsin. Max 3 ay diyorum normal bir sakalın olması için. Ama resimdeki gibi bir sakal zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 26 Aralık 2015; 22:27:23 >
  • quote:

quote:

Hocam babamin kuzenlerimin dayilarimin sakallari gur babamla konuştuğumda zamanla gurlesir demisti ancak beklemek istemiyorum. Birde bu bahsetti giniz yag karisimini nerden elde edebiliriz? Ve bu serumun veya yaglarin fiyati assagi yukari ne kadardir ?

Minoxil eczanede 54 lira jamaican black castor denilen yağ yurtdışında satılıyor,Türkiyede siyah hint yağı olarak bilinir.
    Vitamin eksikliği veya testosteron hormonunda bir sıkıntı olup olmadığına baktırmadan sakın ama sakın minoxil kullanma,minoxil bir ilaçtır,serum şeklinde bakım kremi gibi birşey değil çünkü kılcal damarlara karışıyor ve kıl köklerini uyarıyor,%100 sonuç veren bir ilaç çevremden kullananlar olduğu için bunu rahatlıkla söyleyebilirim 1 yıl boyunca kullanacaksan başla,ilk 3 ay ufak ufak etkisini görmeye başlıyorsun 6 ay-1 yıl da ilaç max faydasını gösteriyor.
    Ama bu bahsettiğim yağı kullanabilirsin tamamen doğal bir ürün

19 yaş sakal gelişimi için doruk noktası değildir,ana faktör genetiktir benim 17-18 yaşındayken yüzümde tüy dahi yoktu 21 den sonra çıkmaya başladı.

• jiletle traş ol
  • quote:

quote:

quote:

Minoxil eczanede 54 lira jamaican black castor denilen yağ yurtdışında satılıyor,Türkiyede siyah hint yağı olarak bilinir.
    Vitamin eksikliği veya testosteron hormonunda bir sıkıntı olup olmadığına baktırmadan sakın ama sakın minoxil kullanma,minoxil bir ilaçtır,serum şeklinde bakım kremi gibi birşey değil çünkü kılcal damarlara karışıyor ve kıl köklerini uyarıyor,%100 sonuç veren bir ilaç çevremden kullananlar olduğu için bunu rahatlıkla söyleyebilirim 1 yıl boyunca kullanacaksan başla,ilk 3 ay ufak ufak etkisini görmeye başlıyorsun 6 ay-1 yıl da ilaç max faydasını gösteriyor.
    Ama bu bahsettiğim yağı kullanabilirsin tamamen doğal bir ürün

19 yaş sakal gelişimi için doruk noktası değildir,ana faktör genetiktir benim 17-18 yaşındayken yüzümde tüy dahi yoktu 21 den sonra çıkmaya başladı.

Hocam doktorla goruseyimmi bu meseleyi sakalin yasina gore normal diyip geri gondermesin beni ? Yagi alipmi kullanayim sadece yani ilaca hic bulasmayimmi bir yardimci olun bana cok kararsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

quote:

hocam siz denedinizmi işe yararmıki yani boşa gitmesin yaptığımız yani bir iyileştirme yaparmı ? birde ne kadarlık bir süreç gerekir 1-2 ay mı 1 yıl mı ?

Tecrübe ile sabittir. Yine inanmazsan intenetten bu yöntemlere bakabilirsin. Max 3 ay diyorum normal bir sakalın olması için. Ama resimdeki gibi bir sakal zor.

Hocam onerdiginiz yontemi yarindan itibaren denemeye baslayacagim tras olup 15. Gunde bir editler konuyu bilgilendiririm buradakileri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

quote:

Hocam onerdiginiz yontemi yarindan itibaren denemeye baslayacagim tras olup 15. Gunde bir editler konuyu bilgilendiririm buradakileri

Alıntıları Göster
    daha ne istiyon 20 olduk hala tek tüy yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.