Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
505.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insanlar sağlığını eksik zayif noktalarını kullanarak para kazanma yöntemi.
    hap ilaç sabun kahve hepsi boş inanmayın aldirmayin alan dört beş kişi var çevremde bin TL gibi para vermişler şimdi hepsi kafayı vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tanıdığım tavsiye edenler dürüst insanlar ve sahte işe yaramaz olmasınıda istemiyorum, Arkadaşlarımın insanları dolandıranlara çanak tutmuş olmamamlarını istiyorum yani :(
  • Bir arkadaş tanıttı. Araştırayım google amcadan dedim. Donanım haberde varmış yine... Kafam karıştı be yav.Ne yapsak denesek mi... denemesek mi...

• mechultipo M kullanıcısına yanıt
    Ganoderma lucidumu kullanmaması gerekenler grubundaysan sakın kullanma.Kullanmaması gerekenleri daha önce yazdım istersen okuyabilirsin.Ama bu gruptan değilsen üye olmadan deneyebilirsin.Herkese mucizevi bir şekilde şifa dağıtıyor gibi bir kanıya kapılma ama içerik bakımından çok zengin bir ürün olduğu için faydasını görme ihtimalin çok yüksek.Bir de ne amaçla kullanacağın da çok önemli.Kullanmaya başlamadan önce mutlaka iyice araştır ama araştırırken sadece burada yazılanlara bağlı kalma ingilizcen varsa yabancı kaynakları da araştır.Memnun kalırsan üye olup ürünleri %15-%20 daha aşağı bir fiyata maledebilirsin.Mutlaka üye olduktan sonra üye yapman gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 4 Ocak 2016; 0:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

Ganoderma lucidumu kullanmaması gerekenler grubundaysan sakın kullanma.Kullanmaması gerekenleri daha önce yazdım istersen okuyabilirsin.Ama bu gruptan değilsen üye olmadan deneyebilirsin.Herkese mucizevi bir şekilde şifa dağıtıyor gibi bir kanıya kapılma ama içerik bakımından çok zengin bir ürün olduğu için faydasını görme ihtimalin çok yüksek.Bir de ne amaçla kullanacağın da çok önemli.Kullanmaya başlamadan önce mutlaka iyice araştır ama araştırırken sadece burada yazılanlara bağlı kalma ingilizcen varsa yabancı kaynakları da araştır.Memnun kalırsan üye olup ürünleri %15-%20 daha aşağı bir fiyata maledebilirsin.Mutlaka üye olduktan sonra üye yapman gerekmiyor.

eyvallah
  • Titan saadet zincirinin başka başka türevlerinden bir tanesi de bu parayı yiyen baştaki piskoposlar. Bizim milletimiz kendini akıllı sanan enayiler le dolu. Yazık günah paranıza sağlığınıza insanları kandırmaktan vazgeçin.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde bir fast food zincirinin hamburgerlerinde at eti olduğu ortaya çıktı.Hatta şirketin ceo'su bile bu olayı itiraf etti.Bu fast food zincirinin onlarca şubesinden hergün at eti satarak yaptığı binlerce lira ciro hakkında burada kimse bir konu açmadı. Demekki onlarca şube açarsan ve markalaşırsan at eti satmanda herhangi bir sakınca yok. Ama doğada çok özel koşullarda yetişen bir mantarı alıp bu mantarın insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri ve bu mantarın tamamen doğal olarak yetiştirilmesi için yıllarca ar-ge çalışması yapan bir firma, ürettiği bu ürünü ağ pazarlaması yoluyla insanlara ulaştırmayı seçtiğinde hemen titan saadet zinciri olur, insanların sağlığıyla oynuyor olur ve bu işle uğraşan insanlar da ya sahtekar ya da enayi olur.Bu ürünü buradan bu şekilde duymamış olsaydın ve faydalarını okuyup gidip AVM'lerdeki gıda takviyesi satan bir firmadan yada eczaneden 85 TL yerine 250-300 TL gibi bir fiyata almış olsaydın bu şekilde içinde enayi, psikopos, kandırmak gibi kelimeler geçen cümlelerle yorum yazmazdın.Bu bir olasılık olduğu için "Kullanmazdım, ihtiyacım yok" gibi cümlelerle kendini savunabilirsin.Gayette anlaşılabilir bir durum.O zaman sana forumdaki İBS konusunu baştan sona kadar sabırla okumanı tavsiye ederim.Kendinde göreceksin o konuda yorum yazan pek çok kişinin sorunları antibiyotik ve antibakteriyel ilaçlar kullandıktan sonra başlamış.Peki bu antibiyotikleri ve antibakteriyel ilaçları bu insanlara kim verdi? Doktorlar ve eczaneler değil mi? O zaman o konuya gidip bu ilaç şirketleri, doktorlar ve eczaneler insanların sağlıklarıyla ve umutlarıyla oynuyorlar, kurdukları mükemmel sistemle insanların hem sağlıklarını bozuyorlar hem de paralarını alıyorlar diye yorum yazabilir misin? Hiç sanmıyorum.Ama ben sana İBS ile ilgili olarak İBS konusunda adı çokça geçen "Candida Abicans" mantarı üzerinde en etkili doğal ürünün "Ganoderma Lucidum(Kırmızı Reishi Mantarı)" olduğunu ispatlayan bırak pubmed'i Türkiye'de yapılmış bir akademik çalışma gösterebilirim.Eğer sen de ganoderma lucidum hakkında olumsuz akademik çalışmaya rastlarsan ve gösterebilirsen memnun olurum.Amacım daha fazla bilgi sahibi olmaktır.Kendi fikirlerimi ve düşüncelerimi ispatlamak ve egomu tatmin etmek gibi bir amacım yok.Ziraat Mühendisi olmam için vermem gereken bir dersim kaldı.Sana öğrenim gördüğüm üniversitede şahit olduğum iki olayı anlatayım ondan sonra araştırmanın, öğrenmenin ve aklını kiraya vermemenin ne kadar önemli olduğuna sen karar ver.Mikrobiyoloji dersine gelen Prof. virüslerin kuluçka süresi olmadığını iddia etti.Ben ise mantıklı olarak kuduz virüsü üzerinden bu iddiasının doğru olmadığını anlattım ben bir araştırayım dedi yıllar geçti hala araştıracak, devamı da trajikomik aynı dersin uygulamasına gelen asistan mikroskopta görüntü bulamadı, görüntüyü ben bulup kendisine verdim.Sen benim yerimde olsan ne yaparsın? Cevabını ben vereyim kendin araştırır, öğrenir ve kendi kararlarını kenin verirsin.Üzerinde algı operasyonları yapılmasına izin vermezsin.Youtube dan kanserle ilgili komplo teorilerini ve doktorların açıklamalarını içeren videolarını izle ve başarı oranı sadece %3 olan kemoterapi'nin neden Amerikada hala standart bir tedavi protokolü olduğunu ve standart protokollerin dışına çıkılmaması için doktorların ellerinin ve kollarının neden bağlandığını bir düşün.

• cashbacter C kullanıcısına yanıt
    Git bunları başkasına anlat, kendin gibi bu safsataya inanacak olanlara. Bu tür şeylerle hiç işim olmaz kullanmam kullandırtmam. Mantar dediğin her yerde çıkar çok özel koşullarda yetişmesi için ar-ge yapmışlarda miş miş te muş muş muş sen bunları külahıma anlat.
    Çok bilimsel bir cevap olmuş teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

Çok bilimsel bir cevap olmuş teşekkür ederim.

Sizler gano ile bilimde çağ açtınız zaten
    Elinde bilimsel bir veri varsa konuş yoksa kahvehanede okey oynayan amcaların yapacağı kalitedeki yorumlarını kendine sakla.
  • spayk07 S kullanıcısına yanıt
    Yukarılara doğru gidip mesajlarımı okursanız ne gibi zarar verdiğini görürsünüz. Üye oldum 990 TL vererek. Sizce zarar görmemiş olsam bu işe neden devam etmeyeyim 990 TL mi çöpe atayım.
  • spayk07 S kullanıcısına yanıt
    Beni bu işe bulaştıran da dürüst bildiğim can dostlarımdan biriydi malesef. İnanmayın kullanmayın. İnsanların gözlerini para bürümüşse dostluğu önemsemiyorlar. Promosyonlar uğruna sizi satabiliyorlar. Mesela ben üye olunca tatil kazanmış beni üye yapan can dostum dediğim insan.
  • Git kardesim eczaneye ust Düzey markaların Bayer Pfizer vs üretim yaptığı Lisanslı multivitaminlerden al geç herbal mis reishi mantarı gano bilmemne bu islere hiç bulaşma bunlar tamamen para tuzağı ve bu işlerle ilgilenenlerin %90 i ticari amaçla giriyor normalde Amway tupperware ve avon da bu sektörde bulunuyor ama doğrudan Saglıgına oynayan seylere bence iki kere düşünerek karar ver zaten cok önemli olsaydı tüm dünya kullanırdı hastanelerde önerilir market ya da en azından eczanelerde satılırdı yok organo gold kahve yok bilmemne bir Sürü çoğaldılar bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrfrt

küfürbaz lafi eveleyip gevelemek yerine çevir numarami,konuş adam gibi.tezgah kurmuş insanlari o tezgahtan geciriyorsan burda iyi adam gibi ahkam kesme.sen degil senin kralin gelse beni egitmeye bilgin yetmez.bu arada henüz müdür falan değilim ürünlerden memnun kalmış bir musteriyim.sen bu işin müdürlerinden hic biriyle tek kelime edecek kapasiteye sahip degilsin.

Sen daha burda mısın.Cevap yazmayı bilmiyosun ne bilgisinden bahsediyosun. Bana cevap yazmaya çalışıyorsun ama kendi kendine cevap yazıyorsun. Daha forum kullanmayı bilmeyen biri bilgiden bahsediyor. hee yav heee

al sana eğitim
    "Bu mesajınızdan birini veya birilerini doğrudan haberdar etmek istiyorsanız aşağıdaki kutucuğa kullanıcı adı yazıp, listeden ilgili kişiyi seçiniz" yazan yerin altındaki alana benim nickimi (nickimi derken "Partilux" yazacan "nickimi" yazarsan olmaz) yazacan kendinin nickini değil. hadi bakiim

• Arkadaşlar samimiyetime inanın sizi üye yapıncaya kadar arayıp soruyorlar ama siz daha başka yeni üyeler bulamıyor ve satış yapamıyorsanız ilgi alaka bıçak gibi kesiliyor, Soruyorum bu pazarlamacılara eğer ürüne bukadar güveniyorsanız neden para iade sözü garantisi veremiyorsunuz ?
  • Çok samimi olduğunu zannettiğim bir dostum bu ürüne inanmayıp kendisine üye olmadığım için selamı sabahı kesti.Bu dostum dediğim kişi ile beraber bir kere toplantıya katıldım ve bu organizasyonun başındaki kişi Nahsan Şimşek'in konuşmasını dinledim. Bir cümlesi çok dikkatimi çekmişti cümle aynen şöyle ( bu işte parayı ilk olanlar kazanır ).O akşam ki toplantıda her konuşmacı ısrarla bu işten çok para kazanıp kısa sürede zengin olunacağını anlatıp duruyorlardı.Yaklaşık üç saat süren toplantıda ürün ile ilgili detaylı açıklama yoktu ama çok para kazancı ile ilgili masal çoktu.Dostum dediğim kişi hala kendine üye yapmak için gece gündüz her yeri dolaşıyor para harcıyor masraflarını karşıladığından emin değilim.Bu ürün anlatıldığı kadarı ile ölüm hariç her derde deva o zaman yıllardır insanlar bu ilacı neden duymadı neden doktorların bu ürün hakkında bilgisi yok neden basında bu ürün ile ilgili bir haber yok .Neden bu iş aracılar vasıtası ile yapılıp vergisiz işlem yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGK -- 10 Şubat 2016; 22:26:41 >

• insanların %90 ı fikir üretir %10'u bilgiyle yaklaşır.
    ürüne inanmak için kullanmanız gerekir, yeteri miktarda kullanmadan önyargılardan kurtulamazsınız,
    size tavsiye eden kişiyi ön yargı yapmadan dinler ve gereğini yaparsanız bir müddet sonra vucut direncinizin arttığını hissedersiniz.
    ben 2 yıldır ailemle birlikte kullanıyorum çok faydasını gördüm ve tanıdığım herkese tavsiye ediyorum, çünkü bu ürünler mahçup etmez, fayda görmedim diyen gerektiği gibi kullanmayan önyargılarını yıkamayan kişiler.

kimin ne düşündüğü umurumda değil, Rabbim önce Gano Excel firmasını kuranlardan sonra bu ürünün Türkiyeye girişini sağlayan Sayın NAHSAN ŞİMŞEK'ten bin kere razı olsun. ürünü bırakmadan sabırla kullanan herkes faydayı görür, fayda süresi kişiden kişiye değişir ama neticede faydayı görür kullanan kişi.

inanman için kullanman lazım, gerisi havanda su dövmekten öteye geçmez. kalın sağlıcakla...

• 2007 yılında dizimden kemik tümörü aldırdım.aldırdıktan sonra altı yıl dizim ödem topladı aşırı şişti beni mahfetti.Gano Excel ürünü kırmızı mantar ile ben sağlığımı kazandım hamd olsun dostlar altı sene sonra koltuk değneğinden kurtuldum.25 Ocak 2016 tarihinde platini doktorum çıkardı şuan temizlenen bölge kemik beni taşırsa çok daha iyi olacak inşallah.Allahıma hamd olsun.Bilgi almak isteyen inanmayanlara başımdan geçen bu sıkıntımı kanıtlayabilirim.0532 542 3158

• Saglik adi altinda milleti dolandiran Saadet zinciri bu arkadaşlar.
    Hazir kahve(intant kahve) zararlidir, gercek kahve bile degildir.
    İcinde bulunan mantar o hastaliklarin hicbirini iyilestirmez, iyilestirse zaten icindeki maddeden ilac yapilirdi.

Kısacası: cahil insanları dolandırmak amaçlı ortaya cıkarılmıs ne saglikla, ne de kahveyle alakası olmayan insanların pazarladığı saçmasapan ürün. Uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongio -- 20 Şubat 2016; 15:06:31 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.