17 YIL OLMUŞ VAY BEA
2-3 yıl üye olmadan takıldıktan sonra 17 yıl önce üye olmuşum forum donanıma. Çok yazan çizen biri değilim ama yıllardır da takip ederim. İlk yıllarda bu kadar üye yoktu ama uzman görüşleriyle inanılmaz yardımcı olurlardı. Eskiden forum üyeleri daha yardım sever insanlardı, şimdi bir çok konuda havada kalan başlıklar görüyorum. İyi ki varsın Forum Donanım...
Türk Telekom'un Komik Deprem Yardımı
20 senedir bir firmada hiç mi bir şey değişmez. Hattım Teknosacell ama haddinden fazla Türk Telekomla muhattap oluyorsun. Yoksa sana asla bulaşmak istemem; yanlışa geldik. Deprem dolayısıyla Ocak 2023 faturalarımız için Türk Telekom dan Allah razı olsun çok büyük fedakarlık gördük. Deprem dolayısıyla mağduriyet yaşamayalım diye tahsilat yapmadıklarını gecikme faizi falan yansıtmayacaklarına dair mesaj gönderdiler. Sanki bana bağ bağışlıyorlar Ödeme talimatım var benim böyle bir talebim olmadı kardeşim kes faturanı al paranı. 13 gün sonra gelen mesajda ise faturanızın son ödeme tarihi geçmiştir. Ödemezseniz hattınızı keseriz kapama-açma ücreti yansıtırız diye uyarılıyorum. Talimatlı faturamı ödeyemiyorum iyimi, banka sistem görmüyor komisyon ödeyerek falan yatırıyoruz. Bana yardım iyilik falan yapmayın kardeşim istemem, düşünmeniz yeterli Allah razı olsun.
En nefret ettiğiniz marka nedir diye sokak röportajına denk gelsem saniyesinde düşünmeden adınızı veririm.
Adam akıllı Spotify Türk Türkü listesi
Lütfen yanlış anlamayın. Ben türkü dinlemeyi severim ama spotifyda türkü açamıyorum. Hangi listeyi açsam alevi türküleri var. Nasıl ifade etsem bilemedim ama ben Türk türküleri dinlemek istiyorum cem evi, alevi türküleri olmayan tavsiye edebileceğiniz listeler varsa bilgi verirseniz sevinirim. Alevi kardeşlerime selam olsun rica ederim yanlış anlaşılmasın. Bu günlerde ne türküsü millet can derdinde sen türkü mü dinliyorsun diyenlere (depremden dolayı pek iyi değil psikolojim kafamı dağıtamıyorum uykuyu unuttuk toparlayamıyorum kendimi)
Ultra güç tasarrufu modunu nasıl açılır
Merhaba arkadaşlar eski telefonum s6 edge plus ta pil seceneklerinde ultra güç tasarrufu modu vardi. Bu moda alinca telefon siyah beyaz gibi sarji 7_8 gune cikardi.
Simdiki telefonum s10 plus ve bu özelliği bulamadim. Allah esirgesin ama bence depremde cok çok önemli bir özellik. Bilen varsa yardımcı olsun lutfen. Belki enkazda birilerine bile ulaşabilir
Ağabeyimin telefon numarasının telefon tarafından otomatik olarak engellendiğini bana da hiç bir cevapsız çağrının düşmediğini fark ettim. Telefonumda engellemesi yok ama her nedense kendi kendine engelliyordu. İnternette aradım taradım maalesef cevap bulamadım. Çözümü kendim buldum bu sıkıntıdan muzdarip olan olursa diye buraya yazayım.
İlk önce rehberiniz kayıtlı bu kişinin sizin telefonunuzda engelli olmadığını kontrol edin
Engel olmamasına rağmen engellemeye devam ediyorsa telefon numarası birileri tarafından fazlaca engellendiği için google o numarayı herkeste engelliyor demektir. Benim ağabeyim banka müdürü çok fazlaca takipteki insanları ödeme yapması için aradığı için muhtemelen bu kişiler tarafından engelleniyor sorun buradan kaynaklanıyor.
Rehberden telefonu silin. Arama kaydında telefon nosunu tıklayın. Bildir sekmesinden spam değil olarak bildirimini yapın. Artık aramaları engellenmeyecektir.
HESAPLI UYGUN TARİFELER
Bütün operatörlerde en hesapli tarifeler nelerdir. Çocuk akilli saatine takmak icin 300-500 mb li 100 dk li paket bile is gorur ucuz olsun yeter var mi boyle tarife
TELEFONUN BİLDİRİM ÇUBUĞUNUN (ÜST BARININ) İNMEME SORUNU
6 senedir gayette memnun olarak kullandığım galaxy s6 edge telefonum son bir kaç aydır bu sorunu yaşatıyor.
-Telefonun ekranını test ettim üst kısmın tamamı dokunmatik işlevsiz
-donanım sıkıntısı sandım ama bu bazen oluyor bazen olmuyor. Tuş kilidi varken olmuyor mesela
-yazılım için "ayarlar/uygulamalar kısmına girin ve sağ üstteki menüden veya cihazınızn seçenek tuşuna basın ve bütün sistem uygulamalarını görüntüle seçin. Oradan android systemui veya com.android.systemui uygulamasını bulun ona tıklayın ve durmaya zorla yapın" diye bir şey buldum ama benim telefonda ne andrıid systemui nede com.android.systemui var
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Merhaba arkadaslar
3 farkli bankadan kk kullaniyorum toplam 75000 limitim var, bu limitler cok eskiden kalma malum kk larina sinirlama olmayan yillardan kalma.
Aktif olarak kullandigim bankada 11.500 limitim var onu artirmak istiyorum. Normalde maasin 4 kati limit olabiliyormus. Bana verseler verseler 30 bin limit verirler.
Ben simdi diger bankalardan limitimi dusursem dusurdugum o limiti aktif kullandigim bankada alabilirmiyim. 10bin dusurdum diyelim simdiki toplam 65bin sen zaten alabilecegim 30binden fazla oldugum icin tekrar artirmazlar mi acaba
YENI ABONEYE AVANTAJSIZ VODAFONE
|
35 TL yi yarım saatte bitiren TT
|
Meslek: SMMM
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 775
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 158.964 (Bu ay: 3.824)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 157 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar