2-3 yıl üye olmadan takıldıktan sonra 17 yıl önce üye olmuşum forum donanıma. Çok yazan çizen biri değilim ama yıllardır da takip ederim. İlk yıllarda bu kadar üye yoktu ama uzman görüşleriyle inanılmaz yardımcı olurlardı. Eskiden forum üyeleri daha yardım sever insanlardı, şimdi bir çok konuda havada kalan başlıklar görüyorum. İyi ki varsın Forum Donanım... |
17 YIL OLMUŞ VAY BEA
-
-
Benimde 18 sene olmuş vay anasını sayın seyirciler
-
Baba oğluyla hasım. Ne yazıcan çizicen neyi paylaşcan. Toplum sahip çıkmadı yıllar içinde zorla kazandığına. Kimse Kimsenin ipinde değil.
-
11 Aralık 2005 den beri :)
zamana bak ya.
-
öhhöö
-
10 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
-
4 Ocak 2005
tarihinde katıldı -
Eski forumcuların çoğu forumu unuttu yeni nesil yazı okumaya tahammül edemiyor twitter instagram tiktok'ta video izleyip geçiyor. Dünya büyük hızla değişiyor ve günümüzde gelinen noktada insanlar birbirini umursamıyor o forumdaki eski samimiyet geçmişte kaldı.
-
EYLÜL 2005 vay be. forumda yaşlanmışız.
-
Yani foruma gelip 2.80 uzanıp zaman harcamak için buna vaktin olması lazım. Medeni ülkelerde buna hobi denir. Sıradan bi uygulamadır. Ödiceği faturayı düşünen adam burayı tiklemez. Umrunda olmaz. Wassabını bile açıp okumaz.
-
beni tarif ediyor:))
whatsapta çalışma arkadaşları söyleyemediklerini durumlarında laf sokuyorlarmış falanmış. ben whatsapp mesajlarını 2-3 gün sonra okuyan insanım boşa zahmete giriyorlarmış
Benzer içerikler
- medikinet 20 mg kullananlar yorumları
- bu kişiye messenger"da ulaşılamıyor ne demek
- 2.25 göz numarası
- passolig girmiş olduğunuz cep telefonu sistemde kayıtlı cep telefonunuzdan farklıdır
- anıtkabir otopark
- elon musk roket
- telegram indirim kanalları
- bim karavan
- vtouch nedir
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X